Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kriscim sen bu soğan kürünü kaç ay yaptın ben birinci ay 15 gün ikinci ay 10 gün yaptım ama bu ay yapmadım

tam kapatıp çıkıyordum kaan beydan mail geldi şimdi sizlerle paylaşayım öyle çıkayım dedim :)
benim mail ;
Yani normal yolla gebelik olabilir öylemi!Belimdeki rahatsızlık
> spermleri etkilemezmi?Günde 1 tablet Klomen ve proxeed almaya
> devam ediyorum.Bir gelişme olmazsa 4 hafta sonra gelmek
> istiyorum.Teşekkürler...
gelen cevap ;
tabii ki doğal yolla çocuk olabilir. Siz ilaçlarınıza aynen devam edin. Geldiğinizde görüşürüz. Gelmeden önce lütfen 0312 5956815'den beni sorun.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

bana sormadın ama bişi diyim bu soğan kürü çok kötü birşey ya.. 1 hafta zor içtimkusa kusa ben yapamıyorum.. kistler için falan mı yapıyorsunuz? ne kötü bir şey oya
kriscim sen bu soğan kürünü kaç ay yaptın ben birinci ay 15 gün ikinci ay 10 gün yaptım ama bu ay yapmadım

canım çok güzel senin adına çok sevindim mücadeleye devam tam gaz hemde

canim heralde normal yolla gebelik olacak
olmayacakmi saniyorsun ki????

bana sormadın ama bişi diyim bu soğan kürü çok kötü birşey ya.. 1 hafta zor içtimkusa kusa ben yapamıyorum.. kistler için falan mı yapıyorsunuz? ne kötü bir şey oya

canım ben kris bu kürü yaptı diye ona sordum ama bilenlerde cevap yazabilir başka kimlerin yaptığını bilmiyorum.sen kendini kötü olduğuna şartlandırmışsın galiba burnunu tıkayıp ağzından nefes al ve bir dikişte iç ben iki gün zorlandım sadece oda kokusundan.kürün amacıda kistleri yumurtalıkları ve rahimin içini temizliyor diye biliyorum

evet canımmm gelecek aya artık umutlar :)))

kızlar yagmurumunda hiç sesi çıkmıyor.onunda yoklugu belli oluyor.
sülümannnnnnnnnnn nerdesin
pambık hadi annesigilde diye sesi çıkmıyor.
bugün net gidip duruyor sinir oldum
canım ya sewiorum seni ,kıymetini bil ,nasıl farkedermiş yokluğumu:)
Neredesin Allah askina sen canim yaaaaaaaaaaaaaa
Tatlım kocişimi pofpoflamaktan giremiyorumki,iğnesini yaptım şimdi,zaten hastada oldu yatıyo alt katta ,bende yukarı kaçtım:)özledinizmi beni:26::)
aaaaaaaa ben seni görmemişim yağmurum hoş geldin evet bi gelişme var topikte sen yoktun

canlar ya saolun ,bende özledim sizleri ,nasılsın canım iyimisin:)

canım çok güzel hadi bakalım bol bebişli günler:))))))))

geçmiş olsun canım Allah şifa versin.ben iyiyim canım özlettin kendini

Ronya bebeğim kısmet sakın üzme kendini ,o düşen değerler ,nasıl düştüyse öylede çıkar:)
Ne oynak bi topik olduk böyle,üzüm üzüme baka baka kararır misali hepimizin değerleri oynak:))))))

ewet kistlere iyi geliyor..bende o sebeple içtim ama çok kötü.. kokulu şeyleri yapamıyorum zaten şartlandırmak dan değil ama burnumu tıkasamda sonradan gelen kokusu ıyy..

ewet kistlere iyi geliyor..bende o sebeple içtim ama çok kötü.. kokulu şeyleri yapamıyorum zaten şartlandırmak dan değil ama burnumu tıkasamda sonradan gelen kokusu ıyy..

Canım hoşgeldin topiğimize:)))))
Bende yaptım soğan kürünü ama bana öyle gelmedi ,tabii herkes kolaylıkla içemiyo ama napalım herşey galacek olan minik misafir için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…