- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.661
kızlar haftaya urfaya gidiyorum, bir isteğiniz olursa yazın canlarımmm :))
Selam canım,hoşgeldin
hıhh o zamn senlew biz eski tanışıgızzz
kızlar ben cıkıyorum herkese iyi akşamlar
yok hayatım face değil msn sende yolla özelden ekleyim
senin adresini yolla ben ekleyim olamssa
sen rahim filmi cektirdin mi peki orda göründümüher kanama poliptir diyemem canım. adetin nasıl başlıyor?mesela benim eskiden direk başlardı. ama bu sorunu yaşadığımdan beri başlaması 2-3 gün sürüyor. damla damla geliyordu 2-3 gün.sonra başlıyordu. şiddetli adet oluyordum ama bu hep vardı. şiddetli sancı bu da hep vardı. ama ne zamandır polip vardı onu da bilmiyorum. bekarlığımda da bazen ara kanama yaşıyordum.
benim normal ultrason muayenesinde ortaya çıktı canım. ultrason filminde görünüyordu yani.1 cm falan oluyor büyüklüğü. normalde kötü bişey değilmiş ama gebelik düşünen kadınlarda alınması gerekiyor muhakkak. bebeğin tutunmasını engelliyormuş. bir de ben de tam 6 adet çıktı.
ilişkiden sonra dediğin gibi daha belirgin görüyordum lekelenmeyi.
miktarı çok azsa gerçeketn yumurtlama kanamsı olabilir belki.ama benim günlük ped doluyordu bazen. 2-3 gün sürüyordu.
en iyi muayenede anlaşılır canım. ama doktorun ayrıntılı bakması lazım. diğer doktorlar spekulumu taktığımı gibi çıkarıyordu. bu doktor epey baktı ve öyle gördü.
hıhh o zamn senlew biz eski tanışıgızzz
fatma sendemi 84 lüsün baxım bende aynı yaşız galiba
canımcım ekledim ama kapalımısın sen
kızlar haftaya urfaya gidiyorum, bir isteğiniz olursa yazın canlarımmm :))
sen rahim filmi cektirdin mi peki orda göründümü
ultrasona girdim okadar rahim filmide cektirdim bişe demediler bana ben de de oluyo bu sefer hele cok oldu her calışma sonrası oldu diyebilirim dr söyliyim aklıma getirdin teşekkür ederim tatlım
kendine iyi bak görüşürüzzz
Güzel kardeşim...
Sen kazasız belasız git gel,ben başka bişey istemem
bende eylul canım ben senden buyuyummmmmEvet canım 84 lüyüm 7 kasım,sen hangi ay?
canının saglıgı güle güle git canımkızlar haftaya urfaya gidiyorum, bir isteğiniz olursa yazın canlarımmm :))
yok canım ben hiç rahim filmi çektirmedim. ultrasonda göründü benim. rahim ağzındaymış.
ne demek canım. rica ederim. hep aynı doktora gidiyorsan farklı bir doktora git derim. nasılsa normalmiş diye uzun süre umursamadım ben de. bi de eşimde sorun vardı. hamile ondna kalamıyorum sandım. ama sonra içime kurt düştü benim de. direk kanama şikayetimi söyledim doktora. eşimde problem var falan demedim hiç. bebek istiyoruz olmuyor dedim. diğer doktorlar eşimin sperm sayısını söyleyince zaten olmaz diyip hızlı muayene etmişlerdi. aklında bulunsun. hiç eşini karıştırma işe.
bende eylul canım ben senden buyuyummmmmbana abla demen lazım şekerim
canının saglıgı güle güle git canım
anladım cok dr gittim cok muayne oldum bişe demediler bana ama bu gidişmde unutmıyım diyim canım
canım benimmmmm bal böceğim :))) sen ankdaydın dimi fatmam..
BÜTÜN KIZLAR TOPLANMIŞ MAŞŞALLAH
hepinize hayırı geceler
Hoşgeldin şeker
hoş buldum şikerim bende kimse görmüyo diye küsmeye hazırlanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?