Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sen rahim filmi cektirdin mi peki orda göründümü
ultrasona girdim okadar rahim filmide cektirdim bişe demediler bana ben de de oluyo bu sefer hele cok oldu her calışma sonrası oldu diyebilirim dr söyliyim aklıma getirdin teşekkür ederim tatlım

kendine iyi bak görüşürüzzz

yok canım ben hiç rahim filmi çektirmedim. ultrasonda göründü benim. rahim ağzındaymış.
ne demek canım. rica ederim. hep aynı doktora gidiyorsan farklı bir doktora git derim. nasılsa normalmiş diye uzun süre umursamadım ben de. bi de eşimde sorun vardı. hamile ondna kalamıyorum sandım. ama sonra içime kurt düştü benim de. direk kanama şikayetimi söyledim doktora. eşimde problem var falan demedim hiç. bebek istiyoruz olmuyor dedim. diğer doktorlar eşimin sperm sayısını söyleyince zaten olmaz diyip hızlı muayene etmişlerdi. aklında bulunsun. hiç eşini karıştırma işe.

Evet canım 84 lüyüm 7 kasım,sen hangi ay?
bende eylul canım ben senden buyuyummmmm bana abla demen lazım şekerim
kızlar haftaya urfaya gidiyorum, bir isteğiniz olursa yazın canlarımmm :))
canının saglıgı güle güle git canım

anladım cok dr gittim cok muayne oldum bişe demediler bana ama bu gidişmde unutmıyım diyim canım

kadsercim erken ama benide listeye ekleyebilirmisin.henüz çalışmalara başlayamasakta listede adımı görmek iyi olur benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…