Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
PAMUK ŞEKERİM
Ne çoooook özlettin kendini...
Bi de seni gebiş sandık...
Çatladık kuzum meraktan :84:

yok bebeğim keşke hamiş olsaydım ama çok geç değil :)))) bu ay çalışmalara başlıyorum bende sizi özledim geldim artık benden kurtulamazsınız

evet canım o arkadaşı biliyorum. yemek tarifleri var sitede epey. ben de çok sevindim bak. senden duydum hamile olduğunu. işte Allah ol dediği zaman oluyor canım. tedavi, ilaçlar vs. vesile oluyor.

bu topikte selam alınmıyor mu??

hoşgeldin canım. geçmişi okuyordum. yeni gelmişsin, hoş gelmişsin. ben de doktora gitmeye çok korkardım. sakın korkma canım. cesaret getir kendine. ben ilk muayenemi burda anlatmayayım sana şimdi.ama ekstrem bi durum vardı. ben daha korunmayı bırakmadan önce rutin testleri yaptırmaya gitmiştim. smear alındı benden. o sırada çok canım yanmıştı. ama smear aldırmana da çok gerek yok bence. ama sana tavsiyem bir arkadaşınla ya da eşinle git sakinleşirsin. ve de kesinlikle bir doktorla kalma derim ben. 2 hatta 3 doktor yap. bana 2 doktor herşeyin normal dediler ne zaman gittiysem. kanamam oluyordu benim yumutlama döneminde. yumurtlama kanamsı dediler. adete 3-4 gün kala tekrar oluyordum, ona da normal dediler. hem de özele gittim her seferinde. ama şüphelerim artınca 3. doktoru denedim ve polip teşhisi kondu ve ameliyat oldum. 1.5 snedir boşuna kürek çekiyormuşum yani. eşimin sperm azlığı problemi de var canım. insan gide gide alışıyor doktorlara da.çekiniyorsan bayan doktora git.ilk 3 doktorum bayandı. ama ameliyatı yapan doktorum erkekti. iyice araştır, nazik davranan bi doktor bul. doktordan doktora çok farkediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…