- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.621
PAMUK ŞEKERİM
Ne çoooook özlettin kendini...
Bi de seni gebiş sandık...
Çatladık kuzum meraktan :84:
yok bebeğim keşke hamiş olsaydım ama çok geç değil :)))) bu ay çalışmalara başlıyorum bende sizi özledim geldim artık benden kurtulamazsınız
ben 14. gün dedimmi yumurta kapıda hemde bu ay iki kere yumurtladım hem 12. hem 14. gün :130::130::130::130::130:
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun...
İnşallah en kısa zamanda müjdeyi verirsin
azami 28 veya 29 hiç şamaz maşaallahMaşallah
Kaç günde bi regl oluyorsun?
as şeker hoşgeldinn sefalar getirdin nasılsınnn ???bu topikte selam alınmıyor mu??
EMOŞUM
Nassın kuzum,keyifler yerinde mi?
evet canım o arkadaşı biliyorum. yemek tarifleri var sitede epey. ben de çok sevindim bak. senden duydum hamile olduğunu. işte Allah ol dediği zaman oluyor canım. tedavi, ilaçlar vs. vesile oluyor.slm kızlar.
az once tupbebek bolumune baktım.sympatique dıye bır arkadas vardı.onun yazdıklarını hep okurdum.sureklı esınde sıfır sperm oldugunu yazıyordu.bugun okudum hamıleymıssss.ne kadar guzel degılmı.mıkrotese ıle sperm cıkmıs hatta bırazını dondurmuslar.dusunsenıze 20-30 tane sperm var ve hamıle.bız mılyonlardan bahsedıyoruz.bence herkes hamıle kalır.hemde o arkadas fransadaymıs.en ıyı proflara gtmıs ve en sonunda turkıyede tedavı olmus ve sonuc pozıtıf.Hemen yumurataları toplanmıs ve yerlestırılmıs..yanı bızde tup yada dogal bır sekılde kalıcaz kızlar yaa.umudum ıyıce arttı.ımknsız gozuyle bakılırken o kısının hamıle haberı benı cok duygulandırdı.Rabbim hepımıze yasatsın o duyguyu AMİN.
as şeker hoşgeldinn sefalar getirdin nasılsınnn ???
fatma sen beni eklmedimi
as şeker hoşgeldinn sefalar getirdin nasılsınnn ???
fatma sen beni eklmedimi
bu topikte selam alınmıyor mu??
bu topikte selam alınmıyor mu??
azami 28 veya 29 hiç şamaz maşaallah
canım takılıyorum ama istersen kesebilirim çenemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?