- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.641
yok kız msnkadser sendemi face ama bende eklemedim seniismin ne özleden yazsana
sağolunn.. biri selamımı aldı sevindim
LONELİNESS
Sen nasılsın fıstık :))
hoşgeldin canım ben seni dyer topiktem tanıyorum yanlış hatırlamıyorum dimimerhaba.. iyi gecele.. nasılsınız cümleten??keyifler yerindemi???
hoşbuldum pamuk sende hoşgeldin bende iyim hamd olsun sen nasılsınhoşgeldin canım nasılsın
İyi akşamlar şeker
as şeker hoşgeldinn sefalar getirdin nasılsınnn ???
fatma sen beni eklmedimi
hoşgeldin canım. geçmişi okuyordum. yeni gelmişsin, hoş gelmişsin. ben de doktora gitmeye çok korkardım. sakın korkma canım. cesaret getir kendine. ben ilk muayenemi burda anlatmayayım sana şimdi.ama ekstrem bi durum vardı. ben daha korunmayı bırakmadan önce rutin testleri yaptırmaya gitmiştim. smear alındı benden. o sırada çok canım yanmıştı. ama smear aldırmana da çok gerek yok bence. ama sana tavsiyem bir arkadaşınla ya da eşinle git sakinleşirsin. ve de kesinlikle bir doktorla kalma derim ben. 2 hatta 3 doktor yap. bana 2 doktor herşeyin normal dediler ne zaman gittiysem. kanamam oluyordu benim yumutlama döneminde. yumurtlama kanamsı dediler. adete 3-4 gün kala tekrar oluyordum, ona da normal dediler. hem de özele gittim her seferinde. ama şüphelerim artınca 3. doktoru denedim ve polip teşhisi kondu ve ameliyat oldum. 1.5 snedir boşuna kürek çekiyormuşum yani. eşimin sperm azlığı problemi de var canım. insan gide gide alışıyor doktorlara da.çekiniyorsan bayan doktora git.ilk 3 doktorum bayandı. ama ameliyatı yapan doktorum erkekti. iyice araştır, nazik davranan bi doktor bul. doktordan doktora çok farkediyor.
hoşgeldin canım ben seni dyer topiktem tanıyorum yanlış hatırlamıyorum dimi
yok hayatım face değil msn sende yolla özelden ekleyimkadserrrr face desin haaaa bize sölemiyonküstüm siye
senin adresini yolla ben ekleyim olamssaKuşum
Bugün hem tembelim hem beceriksiz :111:
Msn de sorun var heralde,yarın kardeşime hallettireceğim(
sağol canım. geçmişi okuyup cevap yazıyorum.
sen de durumlar nasıl?belirtilerin var mı?en son lekelenmem var diyordun.
bende seni sevdim özellikle nickini vitamin gibi :))
hıhh o zamn senlew biz eski tanışıgızzzewet ordan tanıyorsun.. :)
Yok canım,sen beni başkasıyla karıştırdın heralde :44:
Lekelenmem de yok,belirtim de
Kuzum ben de daha çalışma bile yok
her kanama poliptir diyemem canım. adetin nasıl başlıyor?mesela benim eskiden direk başlardı. ama bu sorunu yaşadığımdan beri başlaması 2-3 gün sürüyor. damla damla geliyordu 2-3 gün.sonra başlıyordu. şiddetli adet oluyordum ama bu hep vardı. şiddetli sancı bu da hep vardı. ama ne zamandır polip vardı onu da bilmiyorum. bekarlığımda da bazen ara kanama yaşıyordum.merhaba canım ben sana bişe sorcam benimde yumurtlama günlerimde kanamam oluyo kaqhve leke sonra hafif akntının içinde kırmızı bişe demekki polpin habercisi
o zamn bendede var senin nasıl anlaşıldı rahim filmin demi
benim bu ayda oldu hemde her ilşkiden sonra yumurtlama günlerimde
bu topikte selam alınmıyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?