Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba.. iyi gecele.. nasılsınız cümleten??keyifler yerindemi???
hoşgeldin canım ben seni dyer topiktem tanıyorum yanlış hatırlamıyorum dimi
hoşgeldin canım nasılsın
hoşbuldum pamuk sende hoşgeldin bende iyim hamd olsun sen nasılsın
İyi akşamlar şeker

iyi akşamlar fatma sen nasılsın canım test yapmışsın sılık cıktıysa yumurtlamışsın ama mutlaka yarında yap canım

kızlar ben bugun 2 kere corba yaktım hep unutuyorum aygazda bişiler gecenlerde de caydanlgı unuttum kapkara olmuş güzelim caydanlık

merhaba canım ben sana bişe sorcam benimde yumurtlama günlerimde kanamam oluyo kaqhve leke sonra hafif akntının içinde kırmızı bişe demekki polpin habercisi

o zamn bendede var senin nasıl anlaşıldı rahim filmin demi

benim bu ayda oldu hemde her ilşkiden sonra yumurtlama günlerimde

kızlar geçen toipiğe FİLİZİM diye bir arkadaş gelmişti hatırlayan varmı??? Sanırım o arkadaşda hamileymiş..Eşinde hız problemi vardı ileri hızları sıfırdı, yavaş ileri %8di, morfoloji %1'di. test yapmış, 2.çizgi silikte olsa çıkmış..Sevindim valla :)))

kızlar ben cıkıyorum herkese iyi akşamlar

loniesssss gelince soruma cevap verirmisin tatlım merak ettim aklıma takıldı nasıl anladılar polip oldugu

krisim sen bu soruyu 2.defa sordun bana ben cevapladım ama araya sayfalar girdi.ben genelde dükkanda oluyorum evde canım sıkılıyo çünkü burası 12 1 gibi kapanıyo sabahları kayınpederim açıyo biz öğleden sonra 3 4 gibi geliyoruz.

her kanama poliptir diyemem canım. adetin nasıl başlıyor?mesela benim eskiden direk başlardı. ama bu sorunu yaşadığımdan beri başlaması 2-3 gün sürüyor. damla damla geliyordu 2-3 gün.sonra başlıyordu. şiddetli adet oluyordum ama bu hep vardı. şiddetli sancı bu da hep vardı. ama ne zamandır polip vardı onu da bilmiyorum. bekarlığımda da bazen ara kanama yaşıyordum.
benim normal ultrason muayenesinde ortaya çıktı canım. ultrason filminde görünüyordu yani.1 cm falan oluyor büyüklüğü. normalde kötü bişey değilmiş ama gebelik düşünen kadınlarda alınması gerekiyor muhakkak. bebeğin tutunmasını engelliyormuş. bir de ben de tam 6 adet çıktı.
ilişkiden sonra dediğin gibi daha belirgin görüyordum lekelenmeyi.
miktarı çok azsa gerçeketn yumurtlama kanamsı olabilir belki.ama benim günlük ped doluyordu bazen. 2-3 gün sürüyordu.
en iyi muayenede anlaşılır canım. ama doktorun ayrıntılı bakması lazım. diğer doktorlar spekulumu taktığımı gibi çıkarıyordu. bu doktor epey baktı ve öyle gördü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…