Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pamuğum siz sperm testi yaptıracaktınız yaptırdınızm ı canım, en son eşin yapmamıştı sanırım sonra yaptınız mı
şeker en son 5 ocakta sperm testi yaptırmıştık şimdi mart sonu yaptırıcaz nisan 1 gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum
a evet yaptırdınızmı pamuk şeker
bu ayı iyi değerlendir canım da sevinelim azıcık

hayatım spermlerden haberim yok ama biraz düzeldiğini düşünerek denemelerimi yapıcam yinede bakarsın bir mucize olur :))) nisan 1 de yaptırıcaz

muesssssss bebeğim bana bir özet geçermisin:))))))

geçeyim canım
baruk un ikizleri olacak
pamuk yumurtldama haftasında
ronya sumak gibi pro üye oldu polar battabiye aldı pro üyeliği ücretsiz oldu
pro üye olunca kırmızı oldu kürklü oldu en önemlisi
casper oldu

bebammm ronya torpilli artık görünmez oldu dedikodusunu yapınca hemen çıkıyo meydanee:))))

yağmurum hoşgeldin şekerim nasılsın
hoşbulduk pamul şeker ,özledim sen,:)
valla yatisti
iyi geldi kahve limon

yagmurumun kayinvalidesi ve eltilerini
pamugumunda komsularini protesto ediyorum
bende ediyorumda genede geliyolar(((((

nasıl yani bizi topikte uyarıp bizi dışarımı atacak şimdi,görünmez olmanın getirisi ney ki,bi polar battaniyeye bizim sattı daha neler anlatın bana hiç bişey anlamadım:?

krisim ovulasyon testi yaptım 1 saat önce ikinci çizgi çok belirgin değildi ama belliydi bugün preseed kullansammı yoksa koyu çizgiyimi beklesem anlayacağın aceleciyim biliyosun işte

nasıl yani bizi topikte uyarıp bizi dışarımı atacak şimdi,görünmez olmanın getirisi ney ki,bi polar battaniyeye bizim sattı daha neler anlatın bana hiç bişey anlamadım:?

yok ciciş sadece pro üye oldu pro üye olan bazı merkezlerden indirim kazanıyor sınırsız mesaj atabiliyor istediği zamfan görünmez olabiliyor bende olmayı düşünüyorum

Beni daha iyi atabilmek icinnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))
cidden mi ,düşüp bayılacağım şimdi ,benim ronyammı ,esmerim çatal karam saç rengini açınca kötü kadın müzeyyen mı oldu ?
hayatım şok olucan 25 gündür gelmiyolar :)))))))))))))))) bende gitmiyorum
darısı başıma ,amin:)
bebammm ronya torpilli artık görünmez oldu dedikodusunu yapınca hemen çıkıyo meydanee:))))

yapıyorum işte gelseye ,boşayacağım onu haberi yok ,benden izin almadan neler yapıyomuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…