Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bi sorum olcak hiç aşılama veya tüp bebek tedavisi gören oldu mu aranızda

canım öncelikle hoşgeldin aramıza.ben bir tane başarısız aşılama geçirdim başarısısz diyorum çünkü 1 sene geçmeden eşimin spermlerine bakılmadan,yıkama işlemi yapılmadan yumurta için hiçbir ilaç kullanmadan palas pandıras bir aşılamaydı.zaten eşimin değerleri çok düşük tutmasının imkanı yoktu

aynen benimki de öyle tutmasının imkanı yoktu ama benim eşimin değerlerinden kaynaklanıyodu bu.insan oraya ümit bağlıyo.olmayınca çok büyük hüsran yaşadım ben tam 3 kez.ilaçlar zaten mahvetti beni.her sabah bulantı kusma göbeğimde hamilelik çizgisi bile oluştu.annelik hormonları veriyolarmış sanırım

burada genelde herkes bitkisel ilaçlar kullanıyor canım, gülüm vardı tüp bebekle hamile şu an ama o da bu aralar pek gelmiyor.

siz ilaç kullanıyormusunuz? nerede yaşıyorsun ist mu

evet ben de burdaki kürlerden hazırlattım eşime keçi boynuzu kürüne de başladık.yok ben tekirdağ da oturuyorum

yok canım, ne kusuru.geçti onlar artık.burdakileri okudukça güçleniyor insan.

burayı okuyunca bende ümitleniyorum. bazen tüp bebek topiğine bakıyorum orasının havası biraz daha değişik iyi sonnuç alan da var olumsuz sonuçta ama burada hep ümit var rabbim herkesin yardımcısı olsun

aa yakınmışız:) bende edirne. keçiboynuzu işe yarıyormuş ama ben içiremedim eşime zar zor bir kaç bardak içti

ibrahim saraçoğlu hocayı okumuşum ben burda.siparisş verdim her gün yemeklerden 1 saat önce aç karnına yazıyor.başladık bakalım hayırlısı biraz arttırabilsem ben de deniycem normal yolla ama şuan imkansız görünüyo

burayı okuyunca bende ümitleniyorum. bazen tüp bebek topiğine bakıyorum orasının havası biraz daha değişik iyi sonnuç alan da var olumsuz sonuçta ama burada hep ümit var rabbim herkesin yardımcısı olsun

aminnn.ben ikincisinden sonra bu konuyla ilgilenmiyordum hiç.kullandğım ilaçlardan sonra vücudumdada kistler oluşunca uzaklaştım.tesadüf gördüm bu topiği ve burdaki arkadaşlar bana umut oldular.tekrar eşimle bir yol çizmeme çok yrdımı oldu burdaki okuduklarım.artık doğal yolla olabileceğine bende inanyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…