- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.441
aşkımsın sen benim meri gelmemiş kırmızılar test yapmışsın delüüüüüüüüüüüüüüüüüü,hemen çıkarmı bu kandamı bakıyosun sansi:)
Ronya diyorum neden kk külübünün işareti var isminin önünde ve nden kırmızı
geçeyim canım
baruk un ikizleri olacak
pamuk yumurtldama haftasında
ronya sumak gibi pro üye oldu polar battabiye aldı pro üyeliği ücretsiz oldu
pro üye olunca kırmızı oldu kürklü oldu en önemlisi
casper oldu
Beni daha iyi atabilmek icinnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))
bebammm ronya torpilli artık görünmez oldu dedikodusunu yapınca hemen çıkıyo meydanee:))))
hoşbulduk pamul şeker ,özledim sen,:)
bende ediyorumda genede geliyolar(((((
nasıl yani bizi topikte uyarıp bizi dışarımı atacak şimdi,görünmez olmanın getirisi ney ki,bi polar battaniyeye bizim sattı daha neler anlatın bana hiç bişey anlamadım:?
yok ciciş sadece pro üye oldu pro üye olan bazı merkezlerden indirim kazanıyor sınırsız mesaj atabiliyor istediği zamfan görünmez olabiliyor bende olmayı düşünüyorum
cidden mi ,düşüp bayılacağım şimdi ,benim ronyammı ,esmerim çatal karam saç rengini açınca kötü kadın müzeyyen mı oldu ?
darısı başıma ,amin:)
yapıyorum işte gelseye ,boşayacağım onu haberi yok ,benden izin almadan neler yapıyomuş?
nacığım bi yaşıma daha girdim :)hayaletler bastı topiğimizi,müslüman işi duruyorlardı şurda ne olduki şimdi(((((((
anacığım bi koltuk yaptırayım dedim günlerim gitti ,olmaz olsaymış((((
Sizleri çok özledim:)
bedavamı bu üyelik ,sınırsız mesajı bizde atıyoruz ,delü iş yaptı sanki(ronya),aha dedikodunu yapıyorum gelsene hadi:)
günaydın kızlar, nasılsınız? herkes geçmişi okuyor galiba:)
Barukcum gözünüz aydın çok sevindimAllah sağlık la kucağınıza almayı nasip etsin inş.
senin belirtilerin baya ağırdır sanırım nasıl gidiyor?
günaydın kızlar...
sağol canım benım allah kolaylık verır insallah
suan bulantı ve iştahsızlık var. ama ilerleyen aylarda cok zor geçecektir.
allah yardımcımız olsun.
sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık ?
Kadin klo... kullaninca ikiz olma sansi cok fazla oluyor ..
Baruk cum cok daha fazla dikkat etmen lazim kendine ...
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar hepinize......
Barukk canım okadar sevindimki anlatamam Allah hayırlı sağlıklı evlat eylesin onları inşallah.
Darısı ikiz isteyen tüm arkadaşlara veee bana kendimi bildim bileli ikiz çocuklara bir hayranlığım vardır.
Hep ikizlerim olsun diye dua ederim herşeyin hayırlısı.Ronyacım tavsiyelerine uyacağım...
Baruk umun eside ameliyat oldu 2. cocuk icin goruyormusunuz :)
Gerek yokmus meger
evet canım Allah kolaylık versin.
iyiyim ben de mide yanması çok oluyo bide bulantı ama nadir. ama zaten bu dönemlerde başlarmış sıkıntılar ben bişe olmuyo diye böyle gidecek sanıyordum amasağlıkla tamalayalımda olacak artık:)
evet krıscım benımkı ikizi duyunca boşuna ameliyat oldum demeye başladı
adamda haklı keskı erteletseydık ne yapalım boyle kısmetmiş :94:
canım benmi yanlış anladım ikizmi ay kıyamam şükürler olsun sana allahım arkadaşlarımada tattır bu duyguyu sonrada bana :)
evet esilcim ikiz
amin canım hepinize bu duyguyu en kısa zamanda tattırsın inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım bişey sorucam kılo..banada verdi doktor siz ikl aydamı tutturdunuz
canım ben 3 ay kullandım, 3. ayda tuttu. ayrıca çatlatma igneside kullandım.
benimki çift yumurta ıkızı 2 yumurtada oluşup çatlamış ıkısıde dollenmiş.
anladım canım banada öle dedi seni merak etmiştim çif tek ne güzel sen rabbimden bir isterken 2 tane gönderiyo şükürler olsun saga salim kucagına almayı nasip etsin mevlam
selam kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı, eşim sperm sonucu beklediğimizden daha kötü geldi, şöyle :
toplam sperm 10 milyon
%95 hareketsiz, yerinde hareketli %5, ileri ve yavaş ileri 0, morfoloji iyi ama diğerleri kötü..Sağlık olsun napalım, bunada şükür..3 aydır klomen ve proxeed ve diğer vitaminleri kullanmıştık, mücadeleye devam( aralıktaki test daha iyiydi..43 milyondu toplam %90 hareketsizdi..Öyle işte..
selam kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı, eşim sperm sonucu beklediğimizden daha kötü geldi, şöyle :
toplam sperm 10 milyon
%95 hareketsiz, yerinde hareketli %5, ileri ve yavaş ileri 0, morfoloji iyi ama diğerleri kötü..Sağlık olsun napalım, bunada şükür..3 aydır klomen ve proxeed ve diğer vitaminleri kullanmıştık, mücadeleye devam( aralıktaki test daha iyiydi..43 milyondu toplam %90 hareketsizdi..Öyle işte..
evet canım bizim plandada 2 tane yoktu ama böyle kısmetmiş hakkımızda hayırlısı.
simdide cinsiyetleri merak ediyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?