Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok sevindim hayırlı olsun hayatım Allah yardımcın olsun.benim ablamında ikizleri var evet maddi açıdan zor ama allah onun rızkını veriyo merak etme.kuvez olayına gelirsek kendine ve onlara çok iyi bakarsan gerek kalmıyo hayatım ablamınkiler kuveze konulmadı tabi erken doğum oldu orası kesinde kuveze girmediler.biri 1 kilo diğeri 1,250 gram doğmasına rağmen.bol bol ananas ye portakal suyu iç.inşallah sağlıkı sıhatli seninkilerde kuveze konulmadan kucağına verilir

canım takma kafana 10 milyon olmuş olsun sen tedavine devam et rabbim baruğun dediği gibi istediği zaman 1 taneyle bile oluyo.sil at kafandan.

bizim gönlümüzdende öyle geçiyor ama öncelikle sağlıklı sıhhatli olmaları.
sizde bu ay deneyın canım ozaman bakarsın tutar

eminecim sağol, darısı sizlerin başına. inşallah tabi bizdede gerek kalmaz ama ben yınede önlemi alıcam.
daha fazla dıkkat etmem şart artık ne kadar cok kılo alırlarsa gelısımlerı okadar hızlı olacak.

evet canım aynen öyle.asıl doğumdan sonra zorluk var bizmkilere saatte bir mama veriliyodu ilk zamanlar :)3 ay kaldık ablamın yanında yardımcı olduk sizinkilere çok iş düşüyo canım

Selam kızlar. Hepinizi öpüyorum, bugün okula başladım, valla yerimden zor kıpırdadım, arkadaşlardan birine şunu ver birine bunu ver derken günü bitiyorum.

Barukcum Rabbim tamamına erdirsin, çifte mutluluk yaşamışsın ne güzel. Senin kaç haftalık oldu bebişler.

Darısı tüm arkadaşlarımın başına olsun inşallah.

sağol boncukcum cümlemizin allah yardımcısı olsun, biz hala şaşkınız tabiki çok mutlu
benım ortalama 7 haftalık biri daha geç dollenmiş arkadan gelıyor.

canım bak kendin söyledin 3. ay diye malum bu düşüşü hepimiz yaşaıyoruz inş. bu aydan sonra yükselişe geçicek biliyorsun :))

kızlar saolun destekleriniz için..dediğiniz gibi hayırlısı olsun..yok çok şükür iyim, her işte vardır bir hayır mutlaka..belkide yükselişe geçerler ilerleyen zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…