- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.461
evet krıscım cok tehlıkelı zaten doktor erken dogum olur dedı, bana çapaya gıt ordada takıbını yaptır erken dogumda kuvez ıhtıyacı olacak, maddı acıdan sıkıntı olabılır dedi. 3 aydan sonra orayada başlıycam.
selam kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı, eşim sperm sonucu beklediğimizden daha kötü geldi, şöyle :
toplam sperm 10 milyon
%95 hareketsiz, yerinde hareketli %5, ileri ve yavaş ileri 0, morfoloji iyi ama diğerleri kötü..Sağlık olsun napalım, bunada şükür..3 aydır klomen ve proxeed ve diğer vitaminleri kullanmıştık, mücadeleye devam( aralıktaki test daha iyiydi..43 milyondu toplam %90 hareketsizdi..Öyle işte..
bikız bi erkek canım içime öle dogdu canım doktora gittigimde reglimin 3 günü başladım kılo.....ne sabah akşam 5 gün devam et dedi 14 günü gel dedi duruma göre çatlatma ignesi verecekmiş tabi ben bunlar zorla istedim doktor benden ısrarla rahim filmi istedi bakalım bu ay böle devam edicem regli olursam ki olmam inşallah rahim filmi çekilecek
canım çok sevindim hayırlı olsun hayatım Allah yardımcın olsun.benim ablamında ikizleri var evet maddi açıdan zor ama allah onun rızkını veriyo merak etme.kuvez olayına gelirsek kendine ve onlara çok iyi bakarsan gerek kalmıyo hayatım ablamınkiler kuveze konulmadı tabi erken doğum oldu orası kesinde kuveze girmediler.biri 1 kilo diğeri 1,250 gram doğmasına rağmen.bol bol ananas ye portakal suyu iç.inşallah sağlıkı sıhatli seninkilerde kuveze konulmadan kucağına verilir
bizim gönlümüzdende öyle geçiyor ama öncelikle sağlıklı sıhhatli olmaları.
sizde bu ay deneyın canım ozaman bakarsın tutar
eminecim sağol, darısı sizlerin başına. inşallah tabi bizdede gerek kalmaz ama ben yınede önlemi alıcam.
daha fazla dıkkat etmem şart artık ne kadar cok kılo alırlarsa gelısımlerı okadar hızlı olacak.
işallah canım kısmet artık eminem gelmiş boncugum gelmiş nerdesin sen bakim baruk sende yoktun geçtigimiz hafta
Selam kızlar. Hepinizi öpüyorum, bugün okula başladım, valla yerimden zor kıpırdadım, arkadaşlardan birine şunu ver birine bunu ver derken günü bitiyorum.
Barukcum Rabbim tamamına erdirsin, çifte mutluluk yaşamışsın ne güzel. Senin kaç haftalık oldu bebişler.
Darısı tüm arkadaşlarımın başına olsun inşallah.
işallah canım kısmet artık eminem gelmiş boncugum gelmiş nerdesin sen bakim baruk sende yoktun geçtigimiz hafta
selam kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı, eşim sperm sonucu beklediğimizden daha kötü geldi, şöyle :
toplam sperm 10 milyon
%95 hareketsiz, yerinde hareketli %5, ileri ve yavaş ileri 0, morfoloji iyi ama diğerleri kötü..Sağlık olsun napalım, bunada şükür..3 aydır klomen ve proxeed ve diğer vitaminleri kullanmıştık, mücadeleye devam( aralıktaki test daha iyiydi..43 milyondu toplam %90 hareketsizdi..Öyle işte..
sağol boncukcum cümlemizin allah yardımcısı olsun, biz hala şaşkınız tabiki çok mutlu
benım ortalama 7 haftalıkbiri daha geç dollenmiş arkadan gelıyor.
esilcim ben bazen iş yogunlugundan giremiyorum. sık sık gelmeye çalışıyorum.
Bana mı sordun canım nerdesin diye:26::26::26:
Geçen hafta vde çok sıkıldım perşembeden bu yana annemlerdeydim, bugün de okula başladım. Sen nasılsın fıstıkım?
çok güzel yaaa. Bi taşda 2 kuş gelecek kucağına inşallah. Seninle aynı gidiyoruz demekki:))))
anladım canım bizi bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?