- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.501
barukcum hoşgeldin nasılsın canım bebişlerin nasıl
Baruk pamuk lunelines ronya nasılsın canlarım ronya burdasın dimi tatlı casper
hoşgeldın muescım, nasılsın ?
hoşbuldum canım nasılsınız sen ve kuzucukların
hadi hayırlı olun canım. yine de fazla yorma kendini. kendini parçalama eskisi gibi. artık senin de çocuğun var. birazcık da kendi çocuğumuz için yaşayalım dimi?Selam kızlar. Hepinizi öpüyorum, bugün okula başladım, valla yerimden zor kıpırdadım, arkadaşlardan birine şunu ver birine bunu ver derken günü bitiyorum.
Barukcum Rabbim tamamına erdirsin, çifte mutluluk yaşamışsın ne güzel. Senin kaç haftalık oldu bebişler.
Darısı tüm arkadaşlarımın başına olsun inşallah.
maşallah canım iyi olmana sevindim.iyiyiz canım şimdilik idare ediyoruz. biraz buyusunler ben yuvarlanmaya başlarım
şekercim ben iyiyim dün geceden sonra sen nasılsın ovulasyon günümü küs olmakla geçirdim :)Baruk pamuk lunelines ronya nasılsın canlarım ronya burdasın dimi tatlı casper
merhaba pamukcum sağol, sende hoşgeldin.
3müzde iyiyiz allaha şukur. sen nasılsın ?
sağol canım iyiyim. okuldan geldim ben de. çok yorgunum aslında. ama buraya girip tres atıyorum. moral depolayıp çıkıyorum. iyi geliyor bana burası.Baruk pamuk lunelines ronya nasılsın canlarım ronya burdasın dimi tatlı casper
hadi hayırlı olun canım. yine de fazla yorma kendini. kendini parçalama eskisi gibi. artık senin de çocuğun var. birazcık da kendi çocuğumuz için yaşayalım dimi?
hoş benim yok ama varmış gibi söyledim.
Baruk pamuk lunelines ronya nasılsın canlarım ronya burdasın dimi tatlı casper
maşallah canım iyi olmana sevindim.
valla senin yerinde olmayı çok isterdim gerçekten. hani derler ya kör istemiş bi göz, Allah vermiş iki göz. onun misali.
şekercim ben iyiyim dün geceden sonra sen nasılsın ovulasyon günümü küs olmakla geçirdim :)
ayyy 3 müz kelimesi ne tatlı oldu :))) maşallah allah nazardan saklasın arkadaşımı bende iyiyim canımcım aynı
sağol canım darısı sızlerın başına ozaman ben sızlere dua ederken ıkız olsun diye dua ediyim
benimki biraz ilaç kurbanı oldu bundada vardır bir hayır. 2 si bırden aradan cıkmış olacak ama işin bakım kısmı nasıl olacak bilmiyorum. annem sımdıden onlar aglarken gecersın karşılarına sende ağların diyor
sağol canım sizleride.. niye kocaya kustun bakıyım en önemli zamanda
tık tıkk tıkkk burdayımmm
pc açık ama yemekle uğraşıyomm
sizi takip ediyomm güzellerr
hayatım tamam bakımları zor ikiz bebeklerin ama bide büyüdüğü zaman arkadan bidaha baktırıyolar kendilerine :))) ogün istanbul a gidiyorum otogarda 30 lu yaşlarda 2 bey gördüm inan ayırt edemezsin çok şirin ya ben bekarken bile hep hayal ederdim inşallah ikizlerim olsun diye canımıniçi onlarla ağlarsın onlarla gülersin Allah sana mutluluk gözyaşı versin emi :))))))))
gülmeyin ama preseed akar diye kıpırdamadım oda sinir oldu :))))))))))
sonra senmisin bunu bana yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?