Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi hayırlı olun canım. yine de fazla yorma kendini. kendini parçalama eskisi gibi. artık senin de çocuğun var. birazcık da kendi çocuğumuz için yaşayalım dimi?
hoş benim yok ama varmış gibi söyledim.

Baruk pamuk lunelines ronya nasılsın canlarım ronya burdasın dimi tatlı casper
şekercim ben iyiyim dün geceden sonra sen nasılsın ovulasyon günümü küs olmakla geçirdim :)
merhaba pamukcum sağol, sende hoşgeldin.
3müzde iyiyiz allaha şukur. sen nasılsın ?

ayyy 3 müz kelimesi ne tatlı oldu :))) maşallah allah nazardan saklasın arkadaşımı bende iyiyim canımcım aynı

maşallah canım iyi olmana sevindim.
valla senin yerinde olmayı çok isterdim gerçekten. hani derler ya kör istemiş bi göz, Allah vermiş iki göz. onun misali.

sağol canım darısı sızlerın başına ozaman ben sızlere dua ederken ıkız olsun diye dua ediyim
benimki biraz ilaç kurbanı oldu bundada vardır bir hayır. 2 si bırden aradan cıkmış olacak ama işin bakım kısmı nasıl olacak bilmiyorum. annem sımdıden onlar aglarken gecersın karşılarına sende ağların diyor

sağol canım sizleride.. niye kocaya kustun bakıyım en önemli zamanda

hayatım tamam bakımları zor ikiz bebeklerin ama bide büyüdüğü zaman arkadan bidaha baktırıyolar kendilerine :))) ogün istanbul a gidiyorum otogarda 30 lu yaşlarda 2 bey gördüm inan ayırt edemezsin çok şirin ya ben bekarken bile hep hayal ederdim inşallah ikizlerim olsun diye canımıniçi onlarla ağlarsın onlarla gülersin Allah sana mutluluk gözyaşı versin emi :))))))))

iyi zamanları buyunce anlaşılacak, hem arkadaş hem kardeş gıbı daha yakın olacaklar. benım acımdanda kolay olacak.
bir şekilde bakıcaz allah onun kolaylıgını verır, canım kurban olsun onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…