- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.601
Allah kolaylık versin cnm ders anlatmak ayakta durmak zaten zor ama bebişin doğuştan eğitimci:)ronyacımla ilgili konuyu bilmiyorum :))
klo.. kullanıyor ya eşim ilk üç ay kötü çıkıacak diye birdaha cesaret edemedik zaten dr. bey fsh ve testesteron istedi birdahaki yaptırmamızda seninle konuştuğumuz yerde yaptırıcaz.
Bizim nazlı bebişler yüzünden yapmadığımız şey kalmadı.
Sağlık olsun mericim yakında sendende alıcaz inşallah haberleri daha öncedende söylediğim gibi hep gönlüme ilk önce sen ve ronya dan gelicek haberler....
öyle canım sağlık olsun napalım
ronyayı bilmem ama bence en son benden alıcaksınız gibi geliyor o haberi(
ahh sorma bilerekmi yapiyor bilmiyorum ama bugunler copk magdur etti beni
birazdan yemek yiyp pastahaneye gidecegiz
bir sure bu topigi okumamayi dusunuyorum olmuyor boyle soyledigi seyler kolay bulunan seylerde degil hadi pastayi buluruzda i.... k..... yi baya aradik pazar pazar((
yaptıralım canım yaaa ayyy ben hiç bişey bilmiyorum valla, daha ilk defa duyuyorum
inş canım dediğin gibi olur, sende canını sıkma inş gelecek aya :)) bende ağrıdan falan canımı sıkacak fırsat olmamıştı :)
inş ablacım inş :)) zaten başka çaremiz yok dediğin gibi, kan sonuçlarınada bakabilirmisin? FSH da düşmüşsizdede öyle olmuşmuydu? yoksa sadece sperm değerleriniz mi düşük çıkmıştı 3. ay sonunda ablacım
meliselacım canını sıkma oluyor böyle iniş çıkışar düzelecek inş.
yazdım canım, mail göndermiştim şimdi tekrar mail atıp iğne istedim bakalım ne cevap verecek, merak ediyorum..Yoksa bu hormonlar yarım klomenle yükselmeyecek(( ya benim sinir olduğum niye hareket yükselmiyor
iyi akşamlar kızlar naıslsınızzz
sana da iyi akşamlar ecrincim, iyiyim çok şükür sen nasılsın?
iyi diyelim iyi olalalım canım yaa aynı iştee ne olsun eşimle ugrasıyorum daha yenı 1kutu proxeed plus içti şimdiye 3kutu bitmiş olması lazımdı ama anca 1 kutu bitti 3ayda oyle iştee bende hala adet olamdım bugun 48,günüm bi ara az kan geldı bide kahve akıntı ama bişey yok işştee test yaptım oyleee negatif kan testı vercem ama gidemiyorum
Allah kolaylık versin erkekler zor ama Proxeed iyi ve gördük ki faydalı bi ilaç inş kullanır düzenli. normalde kaç günde oluyosun canım?
sen nasilsin canim? hersey yolunda mi?
ateş ölçerlere baktım netten ama çok çeşit var hangisi dah iyi acaba
çoğunluk bizim gibi zaten canım ya
bende geçen yaz kansızlık vardı eşim malatyadan sırf benim için kuru üzüm getirti 3 4 kilo bi tabak zor yedim hepsini eşime yedirdim bende:))onunda maşallahı var yiyiceni sanmıyodum ben bi yedi afalladım
canımmm ben pkoluyum son4 aydır vok güzel olıuyyıordum 30gündee düzenli bu ay 48günüm hala olmadım kan testı vercemn bakalım sanmıyorum ama bi umut iştee
süper güzel işiniz var yaaa
bu arada unutmadan diyemm ablanın pastalarına bayıldımmm
ayy korkar oldum yiyecek bişey demekten ama krisimin canı çekersede
enişte gitsin alıversin bulmak zor olmaz pastayı
amma krissss derseki üzerinde ayakkabı olacak bide çanta olacak
o zaman işimiz yaş :18::18::18::18:
yer beni valla
kızlar ben geldim eşimin sonuçları çıktı ama istedigim gibi degil
yarın sonuçları yollıyacam ne olucaksa artık hayırlısı
kızlar ben geldim eşimin sonuçları çıktı ama istedigim gibi degil
yarın sonuçları yollıyacam ne olucaksa artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?