Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
laptop un şarjı gitti arkadaşlar yarına kadar cips in bilgisayarında takılayım bari yarında gelir elimden alır anlamıyorum yeni birşey nasıl olmaz neyse aksi adamın işi aksi olur dermişim

öyle canım sağlık olsun napalım
ronyayı bilmem ama bence en son benden alıcaksınız gibi geliyor o haberi(

öyle canım sağlık olsun napalım
ronyayı bilmem ama bence en son benden alıcaksınız gibi geliyor o haberi(

yokk sakın öyle düşünme kuşum olucak inşallah
canlarım sizleri çok seviyorum şimdi çıkmam lazım misafirlerim gelicek birdaha giremem sakın çok kaynatmayın öptüm sizleri

canımm sen üzülme topiğe uğramamazlık yapma üzülürüm bak
ben şok ağızlılığımı düzeltene kadar uğramam :93::93:

yazdım canım, mail göndermiştim şimdi tekrar mail atıp iğne istedim bakalım ne cevap verecek, merak ediyorum..Yoksa bu hormonlar yarım klomenle yükselmeyecek (( ya benim sinir olduğum niye hareket yükselmiyor
meliselacım canını sıkma oluyor böyle iniş çıkışar düzelecek inş.

mericim geçmiş olsun benim de çok ağrılı olur hem de 3-4 gün sürer, yat dinlen inş. çabuk geçer..

sana da iyi akşamlar ecrincim, iyiyim çok şükür sen nasılsın?

iyi diyelim iyi olalalım canım yaa aynı iştee ne olsun eşimle ugrasıyorum daha yenı 1kutu proxeed plus içti şimdiye 3kutu bitmiş olması lazımdı ama anca 1 kutu bitti 3ayda oyle iştee bende hala adet olamdım bugun 48,günüm bi ara az kan geldı bide kahve akıntı ama bişey yok işştee test yaptım oyleee negatif kan testı vercem ama gidemiyorum

kriscim bugün 15. günümüzdü yarın eşim test yaptıracak.ayrıca bugün randevusunu ben hatırlatmadığım halde kendi almış inanamadım bu sefer oda azimli gibi nazar değmesin:81:

Allah kolaylık versin erkekler zor ama Proxeed iyi ve gördük ki faydalı bi ilaç inş kullanır düzenli. normalde kaç günde oluyosun canım?

Allah kolaylık versin erkekler zor ama Proxeed iyi ve gördük ki faydalı bi ilaç inş kullanır düzenli. normalde kaç günde oluyosun canım?

canımmm ben pkoluyum son4 aydır vok güzel olıuyyıordum 30gündee düzenli bu ay 48günüm hala olmadım kan testı vercemn bakalım sanmıyorum ama bi umut iştee

sen nasilsin canim? hersey yolunda mi?

biz biraz bana yöneldik tekrar hormon testleri yaptırıyoruz varikosel ameliyatını yapacak dr arıyoruz daha c k gerek yok dedi çapa prof ser...e devam dedi eşim bir haftadır kullanmıyor hiçbirşey ama ikna ettim yarın yeniden proxeed ser...e devam e...e beye gideceğiz bu aya umutla başladık kendikendime cnm

tatlım ben basit bir model aceleden braun en uygununu aldım

canım sağol:)uğraşıyoruz işte:)o zaman krise sipraiş vericez ayakkabı paztadan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…