- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.581
herkese iyi akşamlar kızlar
melis test sonuçlarınız kötü değil bence 3. ay henüz tamamlandı bundan sonra daha çok artıcaktır değerler
kızlar ben regli oldum bu sabah itibariyle ve berbat geçiyo çok yoğun ve sancılı bu ayda tutturamadık yani
kısmet değilmiş yeni çalışmalara odaklanıcaz artık
bende ordan takip etmek isterim ama onun için ateşölçer almak lazım birde becerebilicemi sanmıyorum
eşimle ilgili konularda uzman kesiliyorum ama kendime gelince fossssssssss
allah hepimizin gönlüne göre versin bu akşam bi yakınımın hamile haberini aldım.allah nazarlardan saklasın kötü de düşünmedim ama çok kötü oldum.allahım geççekmi bu günler sabır ver bize yarabbikıyamam canım hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz
Allahım güzel haberler almanızı nasip etsin
üzülme moralini bozma bak burda tüp bebekle negatifi görüp
sonra doğal yolla hamile kalan arkadaşımız bile var
hatta kendisii topiğimizin meleği krishazel olur
canim malesef hormonlariniz dusmus spermlerde ondan dusmus
igne isteyin bence
ronyacım senin sayende bende öğrendim o sayfayı da takip ediyorum ateşölçer aldım bu ay başladım çok sağol bu siteye nsl üye olucağım bir türlü başaramadım
bende ordan takip etmek isterim ama onun için ateşölçer almak lazım birde becerebilicemi sanmıyorum
eşimle ilgili konularda uzman kesiliyorum ama kendime gelince fossssssssss
canım bende googlenin çeviri programını kullanıp üye oldum
çok zor değil biraz uğraşırsan olur
yapamadığın bişey olursa bana sor
allah hepimizin gönlüne göre versin bu akşam bi yakınımın hamile haberini aldım.allah nazarlardan saklasın kötü de düşünmedim ama çok kötü oldum.allahım geççekmi bu günler sabır ver bize yarabbi
cnm ben de senin gibiyim eşime herşeyi yediriyorum o dr bul şunu yap kendime gelince fos ama bu ay kararlıyım benimde 6.günüm 3 . gün testtimi yaptırdım yarın alacağım sonuçları 21.gün de yaptıracağım tüm çaylarım aldım ateş ölçüp yazıyorum daha tam kavrayamadım bakalım hepberaber yapacağız:)))
sağol cnm bu akşam iyice bakayım adet öncesi düşük ateşte olmak iyi mi 35 civarı
zaten bu tuhaf bir ruh hali ben bir tane doğurmuş ve bir gebelik yaşamışta olsam
içim bi tuhaf oluyor.hiç bebeği olmayan insanların işi daha zor
Allahım hepimizin yardımcısı olsun bizim dualarımızı seviyor demek
canım sen ne yaptın sperm testini?
gülmeyin ama preseed akar diye kıpırdamadım oda sinir oldu :))))))))))
sonra senmisin bunu bana yapan
herkese iyi akşamlar kızlar
melis test sonuçlarınız kötü değil bence 3. ay henüz tamamlandı bundan sonra daha çok artıcaktır değerler
kızlar ben regli oldum bu sabah itibariyle ve berbat geçiyo çok yoğun ve sancılı bu ayda tutturamadık yani
kısmet değilmiş yeni çalışmalara odaklanıcaz artık
canım ölçtün tüm ateşini yazmadan yorum yapmak zor olur
ama ateş adet öncesi düşer ama bu kişiden kişiye değişiyor
bazı kişilerin adet günü düşüyor benim bir kaç gün öncesi düşmeye başlıyor
sen ölçmeye devam et ateş ölçme topiğine koy orda herkes yardımcı olur
kriscim okula devam ediyor musun yoksa izinde misin umarım dünkü durumun devam etmiyordur daha iyisindir
yazdım canım, mail göndermiştim şimdi tekrar mail atıp iğne istedim bakalım ne cevap verecek, merak ediyorum..Yoksa bu hormonlar yarım klomenle yükselmeyecek(( ya benim sinir olduğum niye hareket yükselmiyor
canim okula gidiyorum
kahve limon aninda kesti canim yaa iyiyim cok sukur
sadec e ronyam sayesinde aci cekiyorum
canım google yaz ebay diye ilk çıkan linke tıkla burası yurt dışından alışveriş yapmanı sağlayan bir site gittigidiyorla aynı yani
Allah kolaylık versin cnm ders anlatmak ayakta durmak zaten zor ama bebişin doğuştan eğitimci:)ronyacımla ilgili konuyu bilmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?