Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saglik olsun canim
kismet bu aya dir insallah uzulme sakin

bende ordan takip etmek isterim ama onun için ateşölçer almak lazım birde becerebilicemi sanmıyorum
eşimle ilgili konularda uzman kesiliyorum ama kendime gelince fossssssssss

valla ben 1 senedir ölçüyommm uzman oldumm
dijital bir ateşölçerim var her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorum
çok sağlıklı bilgi alıyorsun yumurtanın çatladığını anlıyorsun adetin gelceğini anlıyorsun
bende ilk önce yapamam diye düşünmüştüm ama şimdi yastığımın altında ateş ölçerimle yatıyorum

allah hepimizin gönlüne göre versin bu akşam bi yakınımın hamile haberini aldım.allah nazarlardan saklasın kötü de düşünmedim ama çok kötü oldum.allahım geççekmi bu günler sabır ver bize yarabbi

canim malesef hormonlariniz dusmus spermlerde ondan dusmus
igne isteyin bence

yazdım canım, mail göndermiştim şimdi tekrar mail atıp iğne istedim bakalım ne cevap verecek, merak ediyorum..Yoksa bu hormonlar yarım klomenle yükselmeyecek (( ya benim sinir olduğum niye hareket yükselmiyor

ronyacım senin sayende bende öğrendim o sayfayı da takip ediyorum ateşölçer aldım bu ay başladım çok sağol bu siteye nsl üye olucağım bir türlü başaramadım

canım bende googlenin çeviri programını kullanıp üye oldum
çok zor değil biraz uğraşırsan olur
yapamadığın bişey olursa bana sor

bende ordan takip etmek isterim ama onun için ateşölçer almak lazım birde becerebilicemi sanmıyorum
eşimle ilgili konularda uzman kesiliyorum ama kendime gelince fossssssssss

cnm ben de senin gibiyim eşime herşeyi yediriyorum o dr bul şunu yap kendime gelince fos ama bu ay kararlıyım benimde 6.günüm 3 . gün testtimi yaptırdım yarın alacağım sonuçları 21.gün de yaptıracağım tüm çaylarım aldım ateş ölçüp yazıyorum daha tam kavrayamadım bakalım hepberaber yapacağız:)))

zaten bu tuhaf bir ruh hali ben bir tane doğurmuş ve bir gebelik yaşamışta olsam
içim bi tuhaf oluyor.hiç bebeği olmayan insanların işi daha zor
Allahım hepimizin yardımcısı olsun bizim dualarımızı seviyor demek

ateş ölçerlere baktım netten ama çok çeşit var hangisi dah iyi acaba
çoğunluk bizim gibi zaten canım ya
bende geçen yaz kansızlık vardı eşim malatyadan sırf benim için kuru üzüm getirti 3 4 kilo bi tabak zor yedim hepsini eşime yedirdim bende:))onunda maşallahı var yiyiceni sanmıyodum ben bi yedi afalladım

sağol cnm bu akşam iyice bakayım adet öncesi düşük ateşte olmak iyi mi 35 civarı

canım ölçtün tüm ateşini yazmadan yorum yapmak zor olur
ama ateş adet öncesi düşer ama bu kişiden kişiye değişiyor
bazı kişilerin adet günü düşüyor benim bir kaç gün öncesi düşmeye başlıyor
sen ölçmeye devam et ateş ölçme topiğine koy orda herkes yardımcı olur

çok gülüceniz bişey söyliyim mi size
benim her ay regliye yakın 1 tane sivilcem çıkar o da en olmadık yerlerden çıkar
bu ay önce kaşımın ortasından çıktı genelde kaş bölgemden çıkardı zaten ,dün bir tanede burnumun içinden çıktı yaaaaaa nasıl acıyo anlatamam sabah bi kalktım dışıda kıp kırmızı olmuş,her işim ters benim (((((((

allahım evladına sağlık sıhhat versin.inan bu gün benim için bi başka zor geçiyo.allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin

canım sen ne yaptın sperm testini?

klo.. kullanıyor ya eşim ilk üç ay kötü çıkıacak diye birdaha cesaret edemedik zaten dr. bey fsh ve testesteron istedi birdahaki yaptırmamızda seninle konuştuğumuz yerde yaptırıcaz.

gülmeyin ama preseed akar diye kıpırdamadım oda sinir oldu :))))))))))
sonra senmisin bunu bana yapan

Bizim nazlı bebişler yüzünden yapmadığımız şey kalmadı.

Sağlık olsun mericim yakında sendende alıcaz inşallah haberleri daha öncedende söylediğim gibi hep gönlüme ilk önce sen ve ronya dan gelicek haberler....

benim reglime 3 4 gün kalası düşüyo bence hiç ölçmedim ama çok üşürüm ben o günlerde

yazdım canım, mail göndermiştim şimdi tekrar mail atıp iğne istedim bakalım ne cevap verecek, merak ediyorum..Yoksa bu hormonlar yarım klomenle yükselmeyecek (( ya benim sinir olduğum niye hareket yükselmiyor

canim kolay degil zaman alir
hareketi ve morfolojiyi duzeltmek okadar kolay degil zaman aliyor malesef

anladım teşekkürler....
ben çıkıyorum arkadaşlar.. kendinize dikkat edin.. Allah a emanetsiniz.. görüşmek üzeree...

canım google yaz ebay diye ilk çıkan linke tıkla burası yurt dışından alışveriş yapmanı sağlayan bir site gittigidiyorla aynı yani

Allah kolaylık versin cnm ders anlatmak ayakta durmak zaten zor ama bebişin doğuştan eğitimci:)ronyacımla ilgili konuyu bilmiyorum :))

ahh sorma bilerekmi yapiyor bilmiyorum ama bugunler copk magdur etti beni

birazdan yemek yiyp pastahaneye gidecegiz

bir sure bu topigi okumamayi dusunuyorum olmuyor boyle soyledigi seyler kolay bulunan seylerde degil hadi pastayi buluruzda i.... k..... yi baya aradik pazar pazar ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…