Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun ozaman meri dinlen sen canım

yaptıralım canım yaaa ayyy ben hiç bişey bilmiyorum valla, daha ilk defa duyuyorum

inş canım dediğin gibi olur, sende canını sıkma inş gelecek aya :)) bende ağrıdan falan canımı sıkacak fırsat olmamıştı :)

Oynak anam bu spermler oynak

mucadeleye devam pes etmek yok baska sansimizda yok

sonunda olacak canim kardesim

klomen malesef ilk 3 kotu sonuc veriyor bu aydan sonra sicrama yapacak

inş ablacım inş :)) zaten başka çaremiz yok dediğin gibi, kan sonuçlarınada bakabilirmisin? FSH da düşmüş sizdede öyle olmuşmuydu? yoksa sadece sperm değerleriniz mi düşük çıkmıştı 3. ay sonunda ablacım

bende anlamıyorumki ronya son bir yıldır günlerimi düzenli takip ediyorum 26-30. günler arası oluyoum
o dediğin şey ne ben bilmiyorum
bu gün 27.günümdü

canım ne zaman yumurtladınn
luteal faz yumurtlamadan sonraki dönem demek normal olanı 12-16 gün arası
eğer 12 günden az ise vücudun yeteri kadar progesteron hormonu üretmiyor demektir
yani yumurta döllense bile tutunamadan düşer böyle bir durum söz konusuysa

kızlar hepinize ateşinizi ölçmenizi tavsiye ederim
süper bir yöntem yumurtlamanın olduğu günü belirliyorsun ayrıca luteal faz normalmı onu anlıyorsun
hatta bebek geliyormu onu bile anlayabiliyorsun
ben şu siteye üyeyim fertility friend
Login - Fertility Friend OnLine
siteye hergün sabah ölçtüğün ateşini yazıyorsun
ve site senin yumurtladığın günü buluyor o güne çizgi çekiyor
yada yumurtlayıp yumurtlamadığını anlıyorsun çizgi çekmiyor
ben bu site sayesinde pko olduğumu anladım ve doktora gittim

bh 2006 hoşgeldin canım nasılsın
biraz bahsetsene kendini sende bizdensin herhalde

hoşbulduk canım.32 yaşındayım evet doğru ben de sizdenim eşimin sper sayısı çok düşük.3 kez aşılama yaptırdık fakat 3 ü de hüsranla sonuçlandı.şimdi tüp bebek yolundayız ama bi kez daha hüsranı kaldıramam heralde.moralim çok ama çok bozuk anlıycanız kızlar..

bak simdide pasta hatirlattin
ronyam mahsus mu yapiyorsun kuzum ya((

kıyamam canım hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz
Allahım güzel haberler almanızı nasip etsin
üzülme moralini bozma bak burda tüp bebekle negatifi görüp
sonra doğal yolla hamile kalan arkadaşımız bile var
hatta kendisii topiğimizin meleği krishazel olur

ya ben 2 yıldır hormon testlerimi düzenli yaptırıyorum hiç bi doktor sorun var demedi bu güne kadarda sadece timur gürgan test sonuçlarıma bakınca biraz ohh felan yaptı ama bize bişey söylemedi ısrarla bi sorun varmı dedim yok dedi coraspin verdi bana
bu ayda yumurta takibi yaptırdığım doktor 21.günde progesteron testi istedi ama ben yaptıramadım keşke yaptırsaydım
ben geçen ay 2 şubatta hastalandım ve tahmini olarak 14. günde yumurtladım desek ( bence 12 yada 11. günde oldu) yumurtlama sonrası 12 gün sürmüş oluyo

canim malesef hormonlariniz dusmus spermlerde ondan dusmus
igne isteyin bence

ronyacım senin sayende bende öğrendim o sayfayı da takip ediyorum ateşölçer aldım bu ay başladım çok sağol bu siteye nsl üye olucağım bir türlü başaramadım

krisssssssssss canım pasta çekmedi de olurmuu :84::84::84:
dün vicdan azabından kahroldumm helal et hakkını
dahada zor hiç bişeyden bahsetmicem valla söz

Son düzenleme:
ronyacım senin sayende bende öğrendim o sayfayı da takip ediyorum ateşölçer aldım bu ay başladım çok sağol bu siteye nsl üye olucağım bir türlü başaramadım

bende ordan takip etmek isterim ama onun için ateşölçer almak lazım birde becerebilicemi sanmıyorum
eşimle ilgili konularda uzman kesiliyorum ama kendime gelince fossssssssss

tabiki derhal kaan hocaya sonuclari yazip ayrintili olarak soyleyeceksin

hatta telefon bile ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…