- 12 Ocak 2011
- 4.430
- 0
- 116
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.661
iyi geceler kızlar allah rahatlık versin
canim sizin hormonlari duzeltmeniz lazim
bizden istemedi o testi
sen yaz hemen sonuclari yolla bakalim ne diyecek ona gore hareket edelim
ama durumunuz cok iyi neden uzuldun anlamadim
tabiki preseed kullan . yumurta takibide yaptir istiyorsan sende sorun varmi ki?
her an olabilir senin
canim sizin hormonlari duzeltmeniz lazim
bizden istemedi o testi
sen yaz hemen sonuclari yolla bakalim ne diyecek ona gore hareket edelim
ama durumunuz cok iyi neden uzuldun anlamadim
tabiki preseed kullan . yumurta takibide yaptir istiyorsan sende sorun varmi ki?
her an olabilir senin
attım ablacım, bende cevabı merakla bekliyorum..bakalim doktor ne diyecek
bu ayda gecsin canim acele etme
mail attin degil mi?
canım klomen kullanıldıgı zaman önce düşüş yapıp sonra yükseliyormuş tabi insan inanamıyor yükselecegine
canım varikosel varsa ameliyar olmalı.
hareketlilikde artabilir o zaman
iyi geceler kızlar allah rahatlık versin
Kaan hoca cevap vermişaynen kopyalıyorum..
Sperm değerlerinde zaman zaman oynamalar olabilir. Sizin 3 ile 15 milyon arasında sperm çıkarmanız beklenir. Yaza kadar, yarım tablet Klomen ve günde 2 kez Proxeed plus almaya devam edin, her ay da FSH ve Testosteron'a baktırıp, lütfen bu sayfanın üzerinde bana yazın. Sperm analizinizi güvenilir bir merkezde ve hep aynı yerde yaptırmaya özen gösterin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Sperm değerlerinde zaman zaman oynamalar olabilir. Sizin 3 ile 15 milyon arasında sperm çıkarmanız beklenir. Yaza kadar, yarım tablet Klomen ve günde 2 kez Proxeed plus almaya devam edin, her ay da FSH ve Testosteron'a baktırıp, lütfen bu sayfanın üzerinde bana yazın. Sperm analizinizi güvenilir bir merkezde ve hep aynı yerde yaptırmaya özen gösterin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
canım güzel bir haber bu
3 ile 15 milyon arasında derken ayda demek istemiş anlamadım.
inşallah faydasını görürsün
sanırım ml'de demek istemiş..Benim anladığım o..kızlar ben yaza kadar doğal yoldan olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım, olmazsa temmuz gibi tüp bebek deneyeceğim, Rabbim inş verir de bu aylar içerisinde gerek kalmazbenim birde korkum eşimin sperminin sıfırlanması, başta bize azospermi teşhisi koymuşlardı ama çok şükür o ilk testte kaldı, sonra hep sayı gördük..ama işte insan korkuyor
sanırım ml'de demek istemiş..Benim anladığım o..kızlar ben yaza kadar doğal yoldan olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım, olmazsa temmuz gibi tüp bebek deneyeceğim, Rabbim inş verir de bu aylar içerisinde gerek kalmazbenim birde korkum eşimin sperminin sıfırlanması, başta bize azospermi teşhisi koymuşlardı ama çok şükür o ilk testte kaldı, sonra hep sayı gördük..ama işte insan korkuyor
konsantrasyon 55
toplam motilite % 56
progresif motilite hızlı %10
toplam motil sperm 96 milyon
toplam sperm 165
phss hareketli sperm sayısı 31
morfoloji analiz edilen sperm 200
normal sperm %3
mıxed anomali 33
who 2010 kriterlerine göreymiş ben krugere göre olucak sanıyordum
galiba morfoloji krugere göre sıfır herşeyin hayırlısı olsun
harektlilikde iyice düşmüş
meliscim çok güzel düşünüyosun ve gerçekten en doğru şeyi yaparsın beklemekle çünkü bence gelicek meleğin ama zaıcık naz yapıyo
sizin değerlerdeki düşüş bence fsh ın düşmesinden kaynaklanmış,inşallah düzelicek
inşallah canım duaların gerçekleşir hepimizinde.....
bencede değerleriniz çok iyi antalya
ne kadardır deniyosunuz siz bu değerlerle şimdiye kadar bence olmalıydı
yada değerleri iyi olupta fsh sorunu olanlarda sıkıntımı oluyo anlamadım ben ,esilanurdu sanırım onların değerleride çok iyi ama fsh sorunluydu diye hatırlıyorum
inş merimbazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki ama sonradan silkiniyorum, ben ne yapıyorum diye :)) Ümit kesmek yok asla, devam edecem tabiki :)) hayırlısı artık..
inş fıstığım
Kızlar hepinize iyi geceler, ben yatıyorum, malum bugün hem duygu yönünden hemde iş yönünden yoğun geçti, gidip uyuyayım ve yeni güne umutla uyanayım inşallah :)))) kocaman öpüldünüz, AEO
canım biz geçen mayısda tüp yaptırdık olmadı
o zaman morfoloji sıfır ve hareketlilik %56 sayı 84
dahada yeni test yaptırdık
ama bizim fsh ve lh de düşük
teşekkür ederim canımanladım inşallah kısa sürede şifanızı bulursunuz canım
şaşırdım kusura bakma çünkü değerleriniz çok iyi bence
yani burda benim gördüğüm en iyi testlerden biri
iyigeceler canım
kris sana çok teşekkür ederim.sen hamiş kaldıktan sonra bizim gibileri bırakmadıgın için
çünkü hamile olanlrın çogu çektigi sıkıntıları unutup
bizlere yardımcı olmuyorlar ama bu topikte hamiş olan arkadaşalrımız bizi hiç bırakmayacak biliyorum
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?