Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bu test who kriterine göre krugere göre dahada düşüyor .............
şimdi ileri hareketlilik %10
morfolojide %3 düşün artık
anomali sperm %33 çok...
canım interdede okudum sperm morfolojisinde kruger kriterleri dikkate alınmaktaymış.krugere göre yaptırmak istiyorum.ama zor .......
bende laparoskopi olmuştum.5 ay oldu artık daha gecikmek istemiyorum.Allah bilir.

Son düzenleme:

canım bu test who kriterine göre krugere göre dahada düşüyor .............
şimdi ileri hareketlilik %10
morfolojide %3 düşün artık
anomali sperm %33 çok...
bende laparoskopi olmuştum.5 ay oldu artık daha gecikmek istemiyorum.Allah bilir.

bakalim doktor ne diyecek

bu ayda gecsin canim acele etme

mail attin degil mi?
attım ablacım, bende cevabı merakla bekliyorum..

canım klomen kullanıldıgı zaman önce düşüş yapıp sonra yükseliyormuş tabi insan inanamıyor yükselecegine
canım varikosel varsa ameliyar olmalı.
hareketlilikde artabilir o zaman

canım kaan hoca hem elle hemde ultrasonla baktı bişey sölemedi varikoselle alakalı, ama burda doktor çok az var demiş, özel hastane hemen ameliyat yapalım demiş, ama biz kaan hocadan duymadıktan sonra yaptırmayız dedik :) inş yükselir değerler

iyi geceler kızlar allah rahatlık versin

iyigeceler canım

kris sana çok teşekkür ederim.sen hamiş kaldıktan sonra bizim gibileri bırakmadıgın için
çünkü hamile olanlrın çogu çektigi sıkıntıları unutup
bizlere yardımcı olmuyorlar ama bu topikte hamiş olan arkadaşalrımız bizi hiç bırakmayacak biliyorum

Kaan hoca cevap vermiş aynen kopyalıyorum..

Sperm değerlerinde zaman zaman oynamalar olabilir. Sizin 3 ile 15 milyon arasında sperm çıkarmanız beklenir. Yaza kadar, yarım tablet Klomen ve günde 2 kez Proxeed plus almaya devam edin, her ay da FSH ve Testosteron'a baktırıp, lütfen bu sayfanın üzerinde bana yazın. Sperm analizinizi güvenilir bir merkezde ve hep aynı yerde yaptırmaya özen gösterin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

canım güzel bir haber bu
3 ile 15 milyon arasında derken ayda demek istemiş anlamadım.

inşallah faydasını görürsün

canım güzel bir haber bu

canım güzel bir haber bu

sanırım ml'de demek istemiş..Benim anladığım o..kızlar ben yaza kadar doğal yoldan olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım, olmazsa temmuz gibi tüp bebek deneyeceğim, Rabbim inş verir de bu aylar içerisinde gerek kalmaz benim birde korkum eşimin sperminin sıfırlanması, başta bize azospermi teşhisi koymuşlardı ama çok şükür o ilk testte kaldı, sonra hep sayı gördük..ama işte insan korkuyor

meliscim çok güzel düşünüyosun ve gerçekten en doğru şeyi yaparsın beklemekle çünkü bence gelicek meleğin ama zaıcık naz yapıyo
sizin değerlerdeki düşüş bence fsh ın düşmesinden kaynaklanmış,inşallah düzelicek

inşallah canım duaların gerçekleşir hepimizinde.....

bencede değerleriniz çok iyi antalya
ne kadardır deniyosunuz siz bu değerlerle şimdiye kadar bence olmalıydı
yada değerleri iyi olupta fsh sorunu olanlarda sıkıntımı oluyo anlamadım ben ,esilanurdu sanırım onların değerleride çok iyi ama fsh sorunluydu diye hatırlıyorum

inş merim bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki ama sonradan silkiniyorum, ben ne yapıyorum diye :)) Ümit kesmek yok asla, devam edecem tabiki :)) hayırlısı artık..

inşallah canım duaların gerçekleşir hepimizinde.....

inş fıstığım

Kızlar hepinize iyi geceler, ben yatıyorum, malum bugün hem duygu yönünden hemde iş yönünden yoğun geçti, gidip uyuyayım ve yeni güne umutla uyanayım inşallah :)))) kocaman öpüldünüz, AEO

canım biz geçen mayısda tüp yaptırdık olmadı
o zaman morfoloji sıfır ve hareketlilik %56 sayı 84

dahada yeni test yaptırdık
ama bizim fsh ve lh de düşük

iyigeceler canım
bende bugün çok yorucu bir gün geçirdim.bende birazdan çıkarım

canım biz geçen mayısda tüp yaptırdık olmadı
o zaman morfoloji sıfır ve hareketlilik %56 sayı 84

dahada yeni test yaptırdık
ama bizim fsh ve lh de düşük

anladım inşallah kısa sürede şifanızı bulursunuz canım
şaşırdım kusura bakma çünkü değerleriniz çok iyi bence
yani burda benim gördüğüm en iyi testlerden biri

canim birakirmiyim ben sizi hic
ben hep yaninizdayim
sizi almadan gitmeyecegim

beklenen cevap :))
canim bizimde 3. ayda sperm yoktu 6. aydada biliyorsun sonucu
sabirla tedaviye devammmm
bundan sonra sperm testi yaptirma fsh tan anliyor o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…