Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıor
ay gunlerdır netım yoktu tam gırıorum bırsey yazacm pat gerı gıdıor resmen patladım
boncukcugum hamılelık nasıl gıdıor gordunuzmu bebgı?
krıshazel sen nasılsın canım
melısela ya sonucunuzun kotu cıkmasına uzuldum bu hafta daha bızde yaptırıcaz eger kotu cıkarsa
esım hayatta tek 1 ılac gene ıcmezzzzz
baruk pamuk kadser yagmur lolenıes antalya gulum ronyaaaaaaa ve dıger arkadslarrrrrrrrr nasılsınızzz

saol esram bizde üzüldük ama sabır napalım..İnş sizin sonuç çok güzel çıkarda ona seviniriz bari :) öptüm seni, kendine iyi bak tatlım

ben iyiyim esracım sen nasılsın ? nasıl gıdıyor ?

baruk ceylan nasılsınız kızlar baruk nedicem bana doktor kıl... kullan 14 günü gel dedi duruma göre çatlatma ignesi vericem dedi canım sanadamı öle söledi doktorun bide kaç tane yumurtan vardı nekadarlık olunca çatlatma ignesi oldun sana zahmet beni bilgilendirirsen sevinirim

merhaba esilcim bende 5 gun kullandım, yumurta takıbı yapıldı 18-19 mm gelince igne oldum. Bende bu son ayda 2 yumurta olusup çatlamıştı ıkısıde tuttu.

ben iyiyim canım sen nasılsın 14. gün biraz geç çagırmış gibime geldi geçen sene bende takip ettirmiştim ama beni 10. yada 11. günler çagırmıştı hergün gidip takip yaptırmıştım benim 2-3 tane falan oluyodu oda 18-20 cm arası oluyodu boyutu sonra çatlatma ignesini veriyodu...

banada öle geldi oyüzden sordum canım benim yumurtalıklar erken çatlıyo normalde ama bakıcaz ovulasyon testi kullanıyorum dedim biz onlara fazla güvenmiyoruz dedi hayırlısı bakalım

iyiyim tatlim sen nasilsin

iyi bak kendine saglikli beslen

mutlaka ceviz ve balik ye canim oglusunun beyin gelisimi icin

İyiyim krisim bide okulda şu merdivenler olmazsa çok daha iyi olucam. Bilgisayar sınıfım 4.katta, artık bi öğlen araları iniyorum öğretmenler odasına, bide müdür habire çağırıp durmazsa daha iyi olucam yaaaa öfff.

Sağol esracım, biz iyiyiz şimdilik, sen hiç yoksun bu aralar. Nasılsın düzelebildin mi?

merhaba canım
bu aralar seni pek göremez olduk
hamilelik nasıl gidiyor.
ilk üç ayı atlattıktan sonra daha rahat edersin inşallah.

Selam canım, biraz öyle oldu, her fırsatta yatmaya çalışıyorum, bi aksilik olmasın diye. İnşallah canım ilk 3 ay bitince bu sefer başka şeyler çıkıcak ama napalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…