- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.681
sanırım ml'de demek istemiş..Benim anladığım o..kızlar ben yaza kadar doğal yoldan olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım, olmazsa temmuz gibi tüp bebek deneyeceğim, Rabbim inş verir de bu aylar içerisinde gerek kalmazbenim birde korkum eşimin sperminin sıfırlanması, başta bize azospermi teşhisi koymuşlardı ama çok şükür o ilk testte kaldı, sonra hep sayı gördük..ama işte insan korkuyor
canım siz tedaviyi bırakmadıkça sıfırlanmaz bence, aynen dediğin gibi elinizden geleni yapacaksınız, bir de bence olmazsa tüp yaparız fikri biraz psikolojiyi rahatlatıyo ve stresi azaltıyo, yani benim fikrim naçizane inşş. gerek kalmayacak:))
sanırım ml'de demek istemiş..Benim anladığım o..kızlar ben yaza kadar doğal yoldan olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım, olmazsa temmuz gibi tüp bebek deneyeceğim, Rabbim inş verir de bu aylar içerisinde gerek kalmazbenim birde korkum eşimin sperminin sıfırlanması, başta bize azospermi teşhisi koymuşlardı ama çok şükür o ilk testte kaldı, sonra hep sayı gördük..ama işte insan korkuyor
canım biz geçen mayısda tüp yaptırdık olmadı
o zaman morfoloji sıfır ve hareketlilik %56 sayı 84
dahada yeni test yaptırdık
ama bizim fsh ve lh de düşük
canım siz tedaviyi bırakmadıkça sıfırlanmaz bence, aynen dediğin gibi elinizden geleni yapacaksınız, bir de bence olmazsa tüp yaparız fikri biraz psikolojiyi rahatlatıyo ve stresi azaltıyo, yani benim fikrim naçizane inşş. gerek kalmayacak:))
antalyacım ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum değerleriniz güzel bence yumurtlama takibini çok sıkı yapmalısınız ve gelecek ay bize sürpriz yapmalısınız:)) nasıl ısmarladım ama tövbe tövbe
neyse yine de yakın zamanda iyi haberlerini bekliyoruz:)
Baruk um Kadserim nasilsiniz canlarim????????????
günaydın kris
benim daha önceki testlerde who kriterlerine göreymiş.morfoloji sıfırdı.
az önce sonuçları yolladım
inşallah hayırlı bir haber gelir
sen nasılsın?bebişin nasıl?
Baruk um Kadserim nasilsiniz canlarim????????????
canım hızınız süper derkeninsallah guzel haberler alirsin canim
ama sayi ve hiziniz super
su morfolojiyide 1 yapsaniz yetecek
bakalim dr ne diyecek
biz iyiyiz canim ne olsun zaman geciriyoruz iste
günaydın krıscım daha ıyı bulantılar bıraz azaldı gibi
tadını cıkartmaya çalışıyorum. dün ofisteki herkese ikiz haberini verdim herkes bana acıyarak bakmaya başladı
senın mıden nasıl oldu? melegımızde ıyıdır insallah..
beklenen cevap :))
canim bizimde 3. ayda sperm yoktu 6. aydada biliyorsun sonucu
sabirla tedaviye devammmm
bundan sonra sperm testi yaptirma fsh tan anliyor o zaten
günaydın krıscım daha ıyı bulantılar bıraz azaldı gibi
tadını cıkartmaya çalışıyorum. dün ofisteki herkese ikiz haberini verdim herkes bana acıyarak bakmaya başladı
senın mıden nasıl oldu? melegımızde ıyıdır insallah..
canım hızınız süper derken
hızlı hareketli %10
benim düşügüme gidiyor
vitaminler tam gaz devam ediyoruz.
canım neden acıyarak bakmaya başladılar.elleme öyle baksınlar nazar degdirmesinlerde
ben nazara inanırım.
valla nekadar zorluklari olsada bir kerede halediceksin bu isi bizim gibi infertilitesi olanlar icin bulunmaz bir nimet Rabbime cok sukur ki seni odullendirdi
biz mesela dogumdan sonra tedavilere tekrardan baslayacagiz:))
ama biliyorsun senin cok daha dikkatli olman lazim
doktorunu iyi sec riskli gebelikler doktoruna gitmelisin
midem iyi canim atlattim.
Selam şekerlerim, krisim, barukum ve antalyam.
valla barukcum ben iyiyim sadece çok iştahsızım, miniğide görmeye daha 2 haftadan fazla var. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?