Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun gebe kuş:)))99999
değerleriniz iyi tatlım gelecek sizin yaramaz hazırlıklı ol:))))))))
Aşkım güzel arkadaşım bende seni sewiyorum hiç korjkma dualarımızdasın ,bebğini kucağındada görürsün inşallah:)))))))
nerdesin hayırsız:)
Topikçe toplanıp sana bir bilgisayar alalım ,özledik seni:)

cevap güzel ,hayatım kafana takma emi:)

sagol canim iyiyim siz nasilsiniz?
mericim sen nasilsin?

kizlar gogus altinda catlaklarim basladi kremde kullaniyordum ama altlari ihmal mi ettim tek oralar catladi( ne yapacagim ben

canım ya demekki çok büyüdüler,bu saatten sonra kullanacağın ürününde faydası olmaz ,ama merak etme onların renkleri sonradan açılıyo farkedilmiyo bile:)

iyiyim canım bende gülüme çok üzüldüm rabbim acil şifa versin bebegini gülüme bagışlasın

sagol canim iyiyim siz nasilsiniz?
mericim sen nasilsin?

kizlar gogus altinda catlaklarim basladi kremde kullaniyordum ama altlari ihmal mi ettim tek oralar catladi( ne yapacagim ben

iyiydim krisim ama siz yazınca üzüldüm öle olsun çatlaklarınla yaşamayı ögreneceksin geçmiyo beyaz beyaz kalıyo aynısını ben yaşadım

işte gene beni çağırıyo başım derde kaldı ,k...n hocaya tazminat davası açacağım ,bu soğuktada olmuyoki,benim ewim duplex üst kat kutuplar resmen(((((((((((

Bu işin espiri tarafı iyi geceler güzeller :)))))))))))

iyiydim krisim ama siz yazınca üzüldüm öle olsun çatlaklarınla yaşamayı ögreneceksin geçmiyo beyaz beyaz kalıyo aynısını ben yaşadım

ya en basindan beri okadar kremler aldim hic aksatmadim ama gogus altlarinin olacagini dusunemedim oralari biraz ihmal ettim ve oralarda oldu
demekki kremler ise yariyormus kizlar aklinizda olsun

suan kirmizi kirmizi korktum akerji oldum sansim esim anladi catlak onlar dedi
lazerle falanda gecmez dmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…