- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.801
yagmur meri kris nasılsınız kızlar :)
yagmur meri kris nasılsınız kızlar :)
geçmiş olsun gebe kuş:)))99999selam kızlar. gulum yazmış sonunda, Rabbim yardımcısı olsun, inşallah bugünleri sağlıkla geride bırakır.
inşallah güzel bebişim :)999999
ben grip oldum galiba, acaip bir boğaz ağrısı yaşıyorum okuldan geldim uyuya kalmışım şimdi tekrar yatıcam, hepinizi öptüm görüşürüz kızlar.
değerleriniz iyi tatlım gelecek sizin yaramaz hazırlıklı ol:))))))))
aslında ılk ay doktor trental verdı
evıcap verdı
largınıne verdı
sımdı bız argınmax,evicap,cınko kullanıyoruz
sayımız 100 mılyon ,toplamda 300 mılyon
ılerı hızlı yok
yavas 15
yerinde 15
harekketsız 70
morfolojı 8
esımını tekrar bı daha goturmek ısıtorum ama o da arastırıyormus ,ılacları bıtıralım fılan dıyor
Aşkım güzel arkadaşım bende seni sewiyorum hiç korjkma dualarımızdasın ,bebğini kucağındada görürsün inşallah:)))))))arkadaşlar merhaba
sevgili gülüm mesaj yazmış zor günler geçiriyormuş
yazdığı mesaj aşağıda
Çok kötüyüm canım. İnternete hiç giremiyorum eşim görüp verdi şimdi. Kanamalarım var sürekli sırtüstü istirahat halindeyim.
Bebek iyi diyor doktor ama ben oluk oluk kan kaybediyorum..Nedenini bilmiyoruzz..Hergün hastanedeyiz bazen sabahlıyooruz..
Onu kaybetme korkusu beni mahvettii ne yeme ne içme ne de uyku..Allahıma yalvarıyorum hergünnn..Bende sizi çok özledimmm..
Tüm arkadaşlarıma selam benden..İnşallah herkes iyidir..Dualarınıza çokkk ihtiyacım varr..Hepinizi çok seviyorummm..
nerdesin hayırsız:)selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıor
ay gunlerdır netım yoktu tam gırıorum bırsey yazacm pat gerı gıdıor resmen patladım
boncukcugum hamılelık nasıl gıdıor gordunuzmu bebgı?
krıshazel sen nasılsın canım
melısela ya sonucunuzun kotu cıkmasına uzuldumbu hafta daha bızde yaptırıcaz eger kotu cıkarsa
esım hayatta tek 1 ılac gene ıcmezzzzz
baruk pamuk kadser yagmur lolenıes antalya gulum ronyaaaaaaa ve dıger arkadslarrrrrrrrr nasılsınızzz
Kaan hoca cevap vermişaynen kopyalıyorum..
Sperm değerlerinde zaman zaman oynamalar olabilir. Sizin 3 ile 15 milyon arasında sperm çıkarmanız beklenir. Yaza kadar, yarım tablet Klomen ve günde 2 kez Proxeed plus almaya devam edin, her ay da FSH ve Testosteron'a baktırıp, lütfen bu sayfanın üzerinde bana yazın. Sperm analizinizi güvenilir bir merkezde ve hep aynı yerde yaptırmaya özen gösterin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
sagol canim iyiyim siz nasilsiniz?
mericim sen nasilsin?
kizlar gogus altinda catlaklarim basladikremde kullaniyordum ama altlari ihmal mi ettim tek oralar catladi ( ne yapacagim ben
teşekkürler esilanurcum iyiyim sende keyifler nasıl
bu arada herkese iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişe baktım biraz gülümden haber gelmiş iyi olmasına sevindim inşallah kısa zamanada atlatır zor günleri
mericim sen nasilsin?
kizlar gogus altinda catlaklarim basladikremde kullaniyordum ama altlari ihmal mi ettim tek oralar catladi ( ne yapacagim ben
iyiyim krisim
tatlım ben hiç anlamam böylr şeylerden aman ihmal etme bakımını düzenli yap
mericim sen nasilsin?
meri meri ben burdayım sülüman ,sultan sülüman:)))))))))
merişko onlarda nazr boncuğu olsun arkadaşımıza,maşşalah biblo gibiydi sanki kim görecek:)))))))))
gördüm kuşum iyiisn dimi
canım benim sülüman ekinin
menim mukom var:))
anlamadın ne yazdığını daha ayrıntılı yazarmısın:26:
iyiydim krisim ama siz yazınca üzüldüm öle olsunçatlaklarınla yaşamayı ögreneceksin geçmiyo beyaz beyaz kalıyo aynısını ben yaşadım
işte gene beni çağırıyo başım derde kaldı ,k...n hocaya tazminat davası açacağım ,bu soğuktada olmuyoki,benim ewim duplex üst kat kutuplar resmen(((((((((((
Bu işin espiri tarafı iyi geceler güzeller :)))))))))))
meri meri ben burdayım sülüman ,sultan sülüman:)))))))))
iyiydim krisim ama siz yazınca üzüldüm öle olsunçatlaklarınla yaşamayı ögreneceksin geçmiyo beyaz beyaz kalıyo aynısını ben yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?