Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım araştırıyorum ama pek sağlıklı bilgiler bulamadım aslanpençemi ile civanpençemi ve adaçayı çayı yaptım eşimede keçiboynuzu çayı birlikte yudumluyoruz :)
faydasını görürsünüz inşallah.canım.düzelir inşallah.

canım ben yazarken senin ismin yoktu yoksa yazmazmıyım.
güzel arkadaşım.iyi olmana sevindim

slm antalyacım.gecmısı okuyordum bende.sızın degerler cok ıyı nıye uzuldun kı.hıc canını sıkma gayet ıyı.

slm antalyacım.gecmısı okuyordum bende.sızın degerler cok ıyı nıye uzuldun kı.hıc canını sıkma gayet ıyı.

canım sayı iyi ama hareketlilik ve morfolojide sorun var
k.....beye yolladım haber bekliyorum.bizdende dfı testi istedi ama gidemedigimiz için ankaraya
burdada yaptıran bulamadık.

faydasını görürsünüz inşallah.canım.düzelir inşallah.

canım ben yazarken senin ismin yoktu yoksa yazmazmıyım.
güzel arkadaşım.iyi olmana sevindim

:) olsun canım benim . bazen bende bakıyorum isim yok ama yazmış herkes görünmez oluyo galiba :) bu arada sonuçlarınız güzeldi üzülecek bişey yok inşallah bu ay bebişin göbişine konar

kızlar k hoca bize en... ve tren...l vermişti ya onlar bitti ama ankaraya gidemiyorz şimdi napmamız lazım test mi yaptırıp mail atsam sadece fsh ve testeron testi mi yapsam. kan tahlilil yaparken aç tok farkeidyo mu bir de cinsel perhiz kaan kan testi yaptırısakta önemlli mi . ay ne çok soru sordum yaa .

cnm biz kan testini aç karnına yaptırıyoruz

merabalar...dfı testi ne oluyor.ne için istedikiii
spermde dna hasar testi canım.bu morfolojiyide yakından ilgilendiriyormuş doktor söyledi
bizimde ilaçlar bitti bizde gidemedigimiz için hormon ve semen analizini yaptırıp doktora yolladık.aç tok farketmiyor bildigim kadarıyla eşim aç degildi.
cnm biz kan testini aç karnına yaptırıyoruz

kris daha iyi bilir ama aç tok farketmez

hay allah ikisni de yaptırmak gerekirmi acaba. kris, k hoca kan tahlilinden anlıyo sperm durumunu gerek yok semen analizine diyoduu sanki
evt o bilir :) gelince görür yazar canımcım

Son düzenleme:
hay allah ikisni de yaptırmak gerekirmi acaba. kris, k hoca kan tahlilinden anlıyo sperm durumunu gerek yok semen analizine diyoduu sanki
evt o bilir :) gelince görür yazar canımcım

yok canim ac tok farketmiyor ac olmaya gerek yok yani
sadece prolaktin bakarken ac olmasini istiyolar

evet kan tahlilinden anliyor herzaman sperm testi istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…