Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
doktor klomenı ne ıcın verdı ..

bıze vermedıler ..sayı ıcın mı ..

bızım hareket problemımız var ..

cnm bize hormonlar için verdi fsh ve testeteron zaten hormonal problemlerden dolayı sperm düşüklüğü ve hareket sorunu oluyormuş bildiğim kadarıyla

selam kızlar. gulum yazmış sonunda, Rabbim yardımcısı olsun, inşallah bugünleri sağlıkla geride bırakır.

ben grip oldum galiba, acaip bir boğaz ağrısı yaşıyorum okuldan geldim uyuya kalmışım şimdi tekrar yatıcam, hepinizi öptüm görüşürüz kızlar.

bol bol dinlen canım. iyi bak kendine.
hepiniz nasılsınız arkadaşlar?
ben de yorgunluktan ancak giriyorum nete.
ne var ne yok.

canım size ne verdiler peki? hareket içi falan? heralde sayınız iyi,bizimde hareket en önemli sorun yaaa

aslında ılk ay doktor trental verdı
evıcap verdı
largınıne verdı

sımdı bız argınmax,evicap,cınko kullanıyoruz

sayımız 100 mılyon ,toplamda 300 mılyon

ılerı hızlı yok
yavas 15
yerinde 15
harekketsız 70

morfolojı 8

esımını tekrar bı daha goturmek ısıtorum ama o da arastırıyormus ,ılacları bıtıralım fılan dıyor

cnm geçmiş olsun

geçmiş olsun boncukcum dikkat et kendine..

canım maşallah sayınız iimiş, inş en kısa zamanda diğerleride düzelir..ilaçları kullanın bakalım belki artış olur hareketttede..

iyiyiz canım en nasılsın?
yalnız sen hamileliğini buraya yazmadın diye kırıldık epeyce. o zaman da mı netin yoktu yoksa?

yumurta takibi yaptırmak matıklı gelmeye başladı bana da. canım ama doktorun perm değerlerine düşük demedi mi?ilgilendi mi yani?bana şu ana kadar kadın doğumcular hep sperm değerleriniz dişik zaten diyip ilgilenmedi doğru dürüst. bu ay adet olursam ben de mi denesem acaba?sadece klomen ve günü gelince iğne dimi?kaç kez doktora gittin toplam?

sayi olmasi iyi canim

yavas hareketliler isi goturur:)

ınsallah ,preesed ıle ıkıncı denememız olucak

ınsallah bu sefer tutar ..

bu arada daha adetım dun bıttı ..ayın 23.ünde adet oldum

sımdı kasıklarım agrımaya basladı erken yumurtlayacagım galıba yada üşüttüm.

valla bu ıkınma olayını ilk senden duydum ronyacım. geçen sene 2 tüp kullandım ben bundan. ama hiç böyle bişey yapmadım. aslında tekrar sipariş etmeyi planlıyorum. ama türkiyede çok pahalı. ebayden de korkuyorum artık. bazıları sorunsuz alıyor, bazıları sorun yaşıyor, neden kaynaklanıyor anlamıyorum.
hem ovülasyon testim de bitti. gebelik testim de sadece bi tane var elimde. aslında ovulayon günüm belli benim her ay 12. gün yada 13. gün yumurtluyorum.hem doktor, hem test, hem de akıntım onayladı bunu. ama yine de test yapınca kendimi daha iyi hissediyorum.

sagol canım iyiyim.sen nasılsın
sonuçlarınız inşallah istediginiz gibi çıkar
canım birşey anlamıyorum ama netten araştırmadın mı
Allah yardımcınız olsun.böyle bir tanıdıgım var 9 ay boyunca kanaması olmuş.şimdi çok saglıklı bir evladı var

yarın akşama kadar bekleyim ben en iyisi akşam iş çıkışı gideyim test yaptırmaya çünkü müdürümden izin almadım :))
yarın hayırlı bir haber alırsınız inşallah

geçmiş olsun canım tv de dinlemiştim gebelikte burun akıntısı nezle gibi durumlar oluşabilirmiş gebelikten dolayı
kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…