- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.761
slm canım hoşgeldin, inş yarın güzel haberlerle gelirsin
doktor klomenı ne ıcın verdı ..
bıze vermedıler ..sayı ıcın mı ..
bızım hareket problemımız var ..
doktor klomenı ne ıcın verdı ..
bıze vermedıler ..sayı ıcın mı ..
bızım hareket problemımız var ..
bol bol dinlen canım. iyi bak kendine.selam kızlar. gulum yazmış sonunda, Rabbim yardımcısı olsun, inşallah bugünleri sağlıkla geride bırakır.
ben grip oldum galiba, acaip bir boğaz ağrısı yaşıyorum okuldan geldim uyuya kalmışım şimdi tekrar yatıcam, hepinizi öptüm görüşürüz kızlar.
canım size ne verdiler peki? hareket içi falan? heralde sayınız iyi,bizimde hareket en önemli sorun yaaa
selam kızlar. gulum yazmış sonunda, Rabbim yardımcısı olsun, inşallah bugünleri sağlıkla geride bırakır.
ben grip oldum galiba, acaip bir boğaz ağrısı yaşıyorum okuldan geldim uyuya kalmışım şimdi tekrar yatıcam, hepinizi öptüm görüşürüz kızlar.
selam kızlar. gulum yazmış sonunda, Rabbim yardımcısı olsun, inşallah bugünleri sağlıkla geride bırakır.
[ı]
aslında ılk ay doktor trental verdı
evıcap verdı
largınıne verdı
sımdı bız argınmax,evicap,cınko kullanıyoruz
sayımız 100 mılyon ,toplamda 300 mılyon
ılerı hızlı yok
yavas 15
yerinde 15
harekketsız 70
morfolojı 8
esımını tekrar bı daha goturmek ısıtorum ama o da arastırıyormus ,ılacları bıtıralım fılan dıyor [/ı]
iyiyiz canım en nasılsın?selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıor
ay gunlerdır netım yoktu tam gırıorum bırsey yazacm pat gerı gıdıor resmen patladım
boncukcugum hamılelık nasıl gıdıor gordunuzmu bebgı?
krıshazel sen nasılsın canım
melısela ya sonucunuzun kotu cıkmasına uzuldumbu hafta daha bızde yaptırıcaz eger kotu cıkarsa
esım hayatta tek 1 ılac gene ıcmezzzzz
baruk pamuk kadser yagmur lolenıes antalya gulum ronyaaaaaaa ve dıger arkadslarrrrrrrrr nasılsınızzz
canım maşallah sayınız iimiş, inş en kısa zamanda diğerleride düzelir..ilaçları kullanın bakalım belki artış olur hareketttede..
sağol canım darısı sızlerın başına ozaman ben sızlere dua ederken ıkız olsun diye dua ediyim
benimki biraz ilaç kurbanı oldu bundada vardır bir hayır. 2 si bırden aradan cıkmış olacak ama işin bakım kısmı nasıl olacak bilmiyorum. annem sımdıden onlar aglarken gecersın karşılarına sende ağların diyor
sayı ıyı ama hareket 0
sayı olması mı ıyı hareket olması mı ıyı bılmıyorum
ınsallah düzelır..
sayi olmasi iyi canim
yavas hareketliler isi goturur:)
annaaaa delüüü zaten preseedin bi miktar akması gerek
sıktıktan sonra wc ye gidiyomm ben azcık ıkınıyomm bir miktarı çıksın diye bekliyomm
Pressed Kullanımı: 40 gr.lık tüp olarak 6 adet plastik ve 9 adet plastik uygulama enjektörü bulunan ürünlerden oluşur. İlişki öncesinde, vajina içine uygulanmak istenildiğinde, ürün miktarı kullanıcı tarafından belirlenmektedir. ( Tavsiye edilen miktar 3 gr - 4 gr )
Preseed Jel ihtiyaç duyulan yerde vajinal kuruluğu rahatlatmak amacıyla içten uygulama için önceden tasarlanan plastik uygulama enjektörlere sahiptir. İlişki öncesinde vajinal kuruluğu rahatlatmak için, Pre~seed vajinanın derinine kadar uygulanmalıdır. Böylece ürünün, vajina ve dış serviksi kaplaması sağlanmış olur.
1-) İlk kullanımdan önce, tüpün sızdırmaz kapağını çıkarın.
2-Preseed Jel cinsel birleşmeden 15 dk. Öncesine kadar uygulanabilir. Cinsel birleşmeden önce uygulanması Pressed in tüm vajinaya dağılmasına izin verir.
3-) Plastik enjektörü ucu tüpe doğru sıkıca çevirerek Preseed tüpüne yerleştirin.
4-) Nazikçe Preseed Jel i enjektöre sıkın, dolana kadar yada istene miktar elde edilene kadar sıkmaya devam ediniz. Tavsiye edilen miktar 3gm - 4gm dolma çizgisidir. Enjektörü tüpten ayırırken, ucunun yukarıya doğru olmasına dikkat ediniz, böylece ürün dökülmez. Her kullanımdan sonra tüpün kapağını kapatın ve alt kısmından itibaren tüpü kıvırın.
5-) Preseed Jel i enjektörde kullanmadan önce 30 dk. Fazla bırakmayınız. Bu demektir ki, Preseed' i enjektöre koyar ancak 30 dk. İçin de vajinaya uygulamaz iseniz, kullanılmayan Preseed' in çöpe atılması gerekir.
6-) Preseed' i uygulamak için enjektörü vajinada derine doğru yerleştirin. Bu ayakta dururken, sırt üstü yatarken veya tuvaletteki gibi otururken yapılabilir.
7-) Enjektörü tutarken yağlandırıcının vajinaya boşalması için yavaşça pistonu tamamen itiniz.
Enjektörü vajinadan çıkarın.
9-) Vücudunuz için uygun miktarda nemi elde etmek için ürünü boşalttıktan sonra hafifçe ıkının. Bu vücudunuzun ihtiyaç duymadığı fazla Preseed' i çıkaracaktır. Gerekirse, uygulama sonrası vulvanızda kalan ürünü kâğıt havlu ile hafifçe silin.
sagol canım iyiyim.sen nasılsınselam kızlar nasılsınız nasıl gıdıor
ay gunlerdır netım yoktu tam gırıorum bırsey yazacm pat gerı gıdıor resmen patladım
boncukcugum hamılelık nasıl gıdıor gordunuzmu bebgı?
krıshazel sen nasılsın canım
melısela ya sonucunuzun kotu cıkmasına uzuldumbu hafta daha bızde yaptırıcaz eger kotu cıkarsa
esım hayatta tek 1 ılac gene ıcmezzzzz
baruk pamuk kadser yagmur lolenıes antalya gulum ronyaaaaaaa ve dıger arkadslarrrrrrrrr nasılsınızzz
canım birşey anlamıyorum ama netten araştırmadın mıkriscim kızlar hormon testleri sonuçlarını aldım şok oldum e2 70 idi şimdi 25 inanamıyorum yumurtlamam çok mu azaldı nsl 5 ayda oldu bu lh yerlerde 2.63 prolaktin yükselmiş 25.14 kızlar bana ne olmuş lütfen acil yardım çok kötüyüm
Allah yardımcınız olsun.böyle bir tanıdıgım var 9 ay boyunca kanaması olmuş.şimdi çok saglıklı bir evladı vararkadaşlar merhaba
sevgili gülüm mesaj yazmış zor günler geçiriyormuş
yazdığı mesaj aşağıda
Çok kötüyüm canım. İnternete hiç giremiyorum eşim görüp verdi şimdi. Kanamalarım var sürekli sırtüstü istirahat halindeyim.
Bebek iyi diyor doktor ama ben oluk oluk kan kaybediyorum..Nedenini bilmiyoruzz..Hergün hastanedeyiz bazen sabahlıyooruz..
Onu kaybetme korkusu beni mahvettii ne yeme ne içme ne de uyku..Allahıma yalvarıyorum hergünnn..Bende sizi çok özledimmm..
Tüm arkadaşlarıma selam benden..İnşallah herkes iyidir..Dualarınıza çokkk ihtiyacım varr..Hepinizi çok seviyorummm..
ana 55.5 miiiiiiiiii( sabır diyorum ya rabbiii..inşallah olacak birgün..
[/U]
canım 55,5 degil 5 yada 5,5 demek istemiştim
nasılsınız kızlaaaaaaaaar bende geldim:)
iyiyim canım sen nasılsın
yarın hayırlı bir haber alırsınız inşallahyarın akşama kadar bekleyim ben en iyisi akşam iş çıkışı gideyim test yaptırmaya çünkü müdürümden izin almadım :))
fatma kris hazel nasılsınız kızlar
beni sorarsanız düne göre daha iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?