Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bırsey sormak ıstıyorum
benımlen bırlıkte kan hocadan tedavıye baslayan arkads vardı sfır cıkmıs hepsı snucunda ve fsh oldugundan yuksek cıkmıs
cok uzuldm
ay esımdede aksı bırsey cıkarsa aslaaaaaa ıcmez
ayrıca kaaan hoca jel vermıs
testestronu uyarmak ıcın 94 tl cik....

Canım esinin testesteronu kaç çıkmıştı

kuzucum bende clinigue kullanıyomm ama bu aralar murad diye bir marka var ona başlıcam
süper bir markaymışş hatta bizim şu ünlü hatunlar onu kullanıyormuşş

Yok canım malesef..Buda ayrı bir stres ..Bende öyle düşündüm tahlil isterse dışarda kabul eder umarım..

edder tabi neden etmesin sen nerede isterse orada yaptirirsin. soyle mutlaka sigortan olmadigini bilsin.

ama hamilelik oncesi sgk yi haletmeniz lazim stres yapmadan tabi:)

suan calismiyormusun ?

edder tabi neden etmesin sen nerede isterse orada yaptirirsin. soyle mutlaka sigortan olmadigini bilsin.

ama hamilelik oncesi sgk yi haletmeniz lazim stres yapmadan tabi:)

suan calismiyormusun ?

Yok canım nişanlılık döneminde ayrılmıştım sonra evlilik telaşı ..sonra yaş malum işe ara vermişken çocuk olsun istedim.Dipsiz bir kuyu misali bı konuda..

Tekrar ise donmeyi istemezmisin? Meslegin de cok guzel bence calis derim.

Aslında bende bir süre iş aradım ama istediğim gibi olmadı işte.
Şimdide tamamen bu konuya kanalize oldum.Sanki işe yarıyormu yok ama iş alternatifimde çok değil.Perakende mağaza Satın alma bölümüm nasip ya iş ya bebiş yoka kafayı yicem.

Zaten o yuzden diyorum kafan dagilir
bence cidi ciddi calismayi dusun. hem oyalanirsin hem sigortan yurur hemde bebisine hazirlik yaparsin
bebis olursa belli bir sure calisir dogumuna yakin ayrilirsin

bebıs ıcın calısmıyoruz o glemıyor gecen zamanı ,kaybettıgımız zamanı ne yapıcaz blmıyorm

))))))))))))))))))))))))))))

senin yaptiklarinin aynisini yapiyorum bende canim:))))

hosgeldin bu arada
hoşbulduk canım.
senin yazdığın listeye göre vitaminlere ve proxeede tam gaz devam ediyoruz.
1 ay olucak.
preseed sipariş vermek istiyorum adet olunca ama ebayden versem sorun çıkar dimi?türkiyede de çok pahalı. bir de baruk aklıma getirdi, yumurta takibi yaptırsam mı, önümüzdeki ay?hiç böyle bişey yapmadım. sence naıl olur?

Son düzenleme:
bunla ılgılı dun aksam bı konu acmıstım alsında
dukkan acmak ıstıyorum ama bebek olursa naparım
kendıme gore ıste bulamadım kı ..hamıleleıgı düşünen bırını de kımse ıse almıyor
artık 2,5 sene olmus mutlaka cocuk olur falan fılan bahaneler sunuyorlar..

esinin sperm durumu iyi oldugunu dusundugun an yumurta takibi yaptirabilirsin canim . ama sik sik doktora gitmen gerek .
ovulasyon testiyle dene biraz olmazsa oyle yaparsin bu zamandada esin tedavide bayagi yol almis olur .

preseed siparisi malesef sorunlu hale geldi ozellikle amerikadan istedigin zaman . ama gelen arkadaslarda var bilemiyorum karar senin.

Dukkan acmak gibi niyetin varsa ac tatlim
bebek olursa bir sure ara verirsin o siradada birini alirsin o idare eder sonra geri donersin.
nasilsa acmayacakmisin? bence gec bile kalmisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…