- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.861
En iyisi dediğin gibi not alayım.
sigortamız yok canım 95 tl bayılcam
Saat15 de randevum
kızlar bırsey sormak ıstıyorum
benımlen bırlıkte kan hocadan tedavıye baslayan arkads vardı sfır cıkmıs hepsı snucunda ve fsh oldugundan yuksek cıkmıs
cok uzuldm
ay esımdede aksı bırsey cıkarsa aslaaaaaa ıcmez
ayrıca kaaan hoca jel vermıs
testestronu uyarmak ıcın 94 tl cik....
canim kimden aldin randevuyu hayilrlisi olsun?
evet lierac kullaniyorum zaten mustela ile
onunla devam ediyim ozaman
demek kozmetikcisin askolsun niye soylemiyorsun:))
yuzumede clnique urunleri kullaniyorum estee lauder laldim bitince onlara devam edicem iyi dimi bunlar?
canim sgk da mi yok? bu sekilde pahali ya.
nadide hanima soyle ama sigortanin olmadigi gereksiz sey istemesin istersede disarda yaptirirsin devlette falan
Yok canım malesef..Buda ayrı bir stres ..Bende öyle düşündüm tahlil isterse dışarda kabul eder umarım..
kuzucum bende clinigue kullanıyomm ama bu aralar murad diye bir marka var ona başlıcam
süper bir markaymışş hatta bizim şu ünlü hatunlar onu kullanıyormuşş
edder tabi neden etmesin sen nerede isterse orada yaptirirsin. soyle mutlaka sigortan olmadigini bilsin.
ama hamilelik oncesi sgk yi haletmeniz lazim stres yapmadan tabi:)
suan calismiyormusun ?
Yok canım nişanlılık döneminde ayrılmıştım sonra evlilik telaşı ..sonra yaş malum işe ara vermişken çocuk olsun istedim.Dipsiz bir kuyu misali bı konuda..
Tekrar ise donmeyi istemezmisin? Meslegin de cok guzel bence calis derim.
Aslında bende bir süre iş aradım ama istediğim gibi olmadı işte.
Şimdide tamamen bu konuya kanalize oldum.Sanki işe yarıyormu yok ama iş alternatifimde çok değil.Perakende mağaza Satın alma bölümüm nasip ya iş ya bebiş yoka kafayı yicem.
krisçim nasılsın?
ben okuıldan geldim. yemeğimi yaptım.
kocişi bekliyorum.
bebıs ıcın calısmıyoruz o glemıyor gecen zamanı ,kaybettıgımız zamanı ne yapıcaz blmıyorm
bebıs ıcın calısmıyoruz o glemıyor gecen zamanı ,kaybettıgımız zamanı ne yapıcaz blmıyorm
hoşbulduk canım.))))))))))))))))))))))))))))
senin yaptiklarinin aynisini yapiyorum bende canim:))))
hosgeldin bu arada
esinin sperm durumu iyi oldugunu dusundugun an yumurta takibi yaptirabilirsin canim . ama sik sik doktora gitmen gerek .hoşbulduk canım.
senin yazdığın listeye göre vitaminlere ve proxeede tam gaz devam ediyoruz.
1 ay olucak.
preseed sipariş vermek istiyorum adet olunca ama ebayden versem sorun çıkar dimi?türkiyede de çok pahalı. bir de baruk aklıma getirdi, yumurta takibi yaptırsam mı, önümüzdeki ay?hiç böyle bişey yapmadım. sence naıl olur?
bunla ılgılı dun aksam bı konu acmıstım alsında
dukkan acmak ıstıyorum ama bebek olursa naparım
kendıme gore ıste bulamadım kı ..hamıleleıgı düşünen bırını de kımse ıse almıyor
artık 2,5 sene olmus mutlaka cocuk olur falan fılan bahaneler sunuyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?