- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.901
iyiyim canımıniçi sen nasılsın
kan testi yaptırdın negatif çıktı hiç anlamıyorum 5 gün geçti neden regl olamıyorum
acilmamismi peki suyu verince?
tamamaen mi tikaliymis
açıldı demediler demekki tamamen tıkalıymış çok sorun olurmuki?
kızlar ben geldim hepinize hayırlı akşamlar nasılsınız bakalım?
onu doktorun daha iyi izah eder
tek tarafta yeterli oluyor ama digeride acik olsaydi iyi olurdu tabi
nezaman gideceksin doktoruna canim? insallah acik olan taraftaki yumurtanda sorun yoktur
kizlar meri yi gordunuzmu hic ?
ben idare ediyorum işte hayatım eşim dün doktora gitti kan verdi ama sonuçları almak için 2 gündür işgence çektirdiler adama.bu akşam ancak çıktı.kaç kez gitti geldi hastaneye alana kadar.aldı ama bu seferde sonuçları görünce morali çok bozuldu çünkü 15 gün önceki sonuçlardan da düşük çıktı bu sefer şimdi sonuçlartı hocaya gönder bakalım ne zaman cevap gelecek
fsh:2.94
testesteron:2:91
bur da yımm kuşum
nasılsnınız şekerler herkese selam
bizi kaan hoca takip ettigi için yan taraftaki kadın dogumcu filme baktı ve dosyaya böyle yazdı bişeyde demedi haftaya falan kaan hocanın yanına gidecez işte benim ayrı bi kadın dogum doktorum yok kaan hoca dosyaya bakınca yönlendirebilir belki
canim bu is sabir isi sabirli olmak lazim
evet fsh dusuk ne kullaniyordu esin bu surede?
merak ettim canim seni
hersey yolunda mi?
ben idare ediyorum işte hayatım eşim dün doktora gitti kan verdi ama sonuçları almak için 2 gündür işgence çektirdiler adama.bu akşam ancak çıktı.kaç kez gitti geldi hastaneye alana kadar.aldı ama bu seferde sonuçları görünce morali çok bozuldu çünkü 15 gün önceki sonuçlardan da düşük çıktı bu sefer şimdi sonuçlartı hocaya gönder bakalım ne zaman cevap gelecek
fsh:2.94
testesteron:2:91
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?