Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
onu doktorun daha iyi izah eder
tek tarafta yeterli oluyor ama digeride acik olsaydi iyi olurdu tabi

nezaman gideceksin doktoruna canim? insallah acik olan taraftaki yumurtanda sorun yoktur

bizi kaan hoca takip ettigi için yan taraftaki kadın dogumcu filme baktı ve dosyaya böyle yazdı bişeyde demedi haftaya falan kaan hocanın yanına gidecez işte benim ayrı bi kadın dogum doktorum yok kaan hoca dosyaya bakınca yönlendirebilir belki

ben idare ediyorum işte hayatım eşim dün doktora gitti kan verdi ama sonuçları almak için 2 gündür işgence çektirdiler adama.bu akşam ancak çıktı.kaç kez gitti geldi hastaneye alana kadar.aldı ama bu seferde sonuçları görünce morali çok bozuldu çünkü 15 gün önceki sonuçlardan da düşük çıktı bu sefer şimdi sonuçlartı hocaya gönder bakalım ne zaman cevap gelecek
fsh:2.94
testesteron:2:91

canim bu is sabir isi sabirli olmak lazim
evet fsh dusuk ne kullaniyordu esin bu surede?

evet yonlendirir sanirim

baksinlar bakalim tek isinizi gorurmu
normalde goruyor cok kisi var oyle tek i tikalli olan ama senin yumurtlamanada bagli

hayirli sonuclarla gelirsin insallah

geçmişe baktım biraz hastalarımız varmış şifalar diliyorum hepinize en çok de sana boncuğummm

sıkıntılı dertli olanlarada devalar diliyorum allahtan

test sonuçları kötü çıkan arkadaşlara allahtan sabırlar diliyoruummm

allahım sen bize çelik gibi sağlam sinirler verrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…