- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.881
anladım canım. sık sık doktora gitmek zor benim için. tam gün çalışıyorum. sadece yarım günüm boş.esinin sperm durumu iyi oldugunu dusundugun an yumurta takibi yaptirabilirsin canim . ama sik sik doktora gitmen gerek .
ovulasyon testiyle dene biraz olmazsa oyle yaparsin bu zamandada esin tedavide bayagi yol almis olur .
preseed siparisi malesef sorunlu hale geldi ozellikle amerikadan istedigin zaman . ama gelen arkadaslarda var bilemiyorum karar senin.
Dukkan acmak gibi niyetin varsa ac tatlim
bebek olursa bir sure ara verirsin o siradada birini alirsin o idare eder sonra geri donersin.
nasilsa acmayacakmisin? bence gec bile kalmisin.
ronyacım sen preseedi yılbaşından sonramı aldın.?krisimmm canım ben benimde kalçalarımda olmuştu ben aman Allahım mohvoldum geçmez diye
telaşlanmıştım.aslında o arada bi krem kullanıyordum benimde kalçalarıma sürmek aklıma gelmemişti
hemen oralarada sürmeye başladım ve zerre kadar bi iz kalmadı hatta hala inanamıyom hiç yok
lone canım ebaydan aldım ben preseedi 8 güne geldi bi sorun olmuyor
yani ben hiç yaşamadımm
antalya canım üzülme değerler değişebiliyor inşallah yakında güzel değerler görücez
sumak sizin maşallahınız var bence değerler süper
Merhaba kızlar nasılsınız.
Birkaç gün giremedim.
20 lik dişim apse yaptı.. yemek yok uyku yok ağzımı bile açamıyorum kızlar.
antibiyotik kullanıyorum inşş geçer yakında..
Gülüm arkadaşımada üzüldüm .Rabbim bebeğini ona bağışlasın..
O korkunun ne demek olduğunu bilirim.
İnşş tez zamanda toparlanır..
Geçmişi okuyamadım..
İş yerinde pek fırsat olmuyor, hepize sevgiler..
kararsız kaldım cok ama kısmet ..
sence yumurta takıbı bende ıse yarar mı krıs..
yok yumurtlama da sorunumuz ..
ne bıleyım belkı spermlere yardımcı olur dıye dusundum ..her bulduguma sarılıyorum artık
slm şekerler nasılsınız boncuk geçmiş olsun hayatım dikkat et artık tek kişi değilsin:)
valla okula başladığım ilk gün kaptım şifayı. sen nasılsın canım?
antalyaaa canım ben yılbaşından sonra almıştım
ve benim siparişim 8 günde geldi bir sorun yaşamadım
boncuğummm geçmiş olsun dikkat et kendine
Sağolasın Kris, bu dişin yakında canına okuyacağım .. 1 tane aldırdım 3 tane kaldı..canim hamilelik oncesi hemen cektir o disini sakin birakma
gecmis olsun
Sorma Ronya, ne beter bişeymiş..bilgemmm o yirmilik diş ne feci bişey beni mahvetmişti
ben çektirdim gömülüydü ameliyatla alındı çok çektim
çok geçmiş olsunn
Esracım bende üzüldüm kimse artık bu şahıs..kızlar bırsey sormak ıstıyorum
benımlen bırlıkte kan hocadan tedavıye baslayan arkads vardı sfır cıkmıs hepsı snucunda ve fsh oldugundan yuksek cıkmıs
cok uzuldm
ay esımdede aksı bırsey cıkarsa aslaaaaaa ıcmez
ayrıca kaaan hoca jel vermıs
testestronu uyarmak ıcın 94 tl cik....
Kris preseed eczaneden alınıyor mu?esinin sperm durumu iyi oldugunu dusundugun an yumurta takibi yaptirabilirsin canim . ama sik sik doktora gitmen gerek .
ovulasyon testiyle dene biraz olmazsa oyle yaparsin bu zamandada esin tedavide bayagi yol almis olur .
preseed siparisi malesef sorunlu hale geldi ozellikle amerikadan istedigin zaman . ama gelen arkadaslarda var bilemiyorum karar senin.
Antalya sağolsın canım ..ronyacım sen preseedi yılbaşından sonramı aldın.?
inşallah düzelir.sen ne yaptın tekrar ne zaman test yaptıracaksınız?
bilgemmm çok çok geçmiş olsun.:94:
Boncuk geçmiş olsun arkadaşım..selam kızlar, nasılsınız? ben grip grip yatıyorum umarım kısa zamanda atlatırım.
slm kızlar bende sonunda hsg çektirmeyi başardım 3 aydır bi hsg yi çektirememiştim sol tüp açık sag tıkalı dediler çok sorun olurmuki fazla bi bilgim yok eşim ameliyat olalı 4 ay oldu eşimdende spermogram ve hormon tahlili istediler onlarda çıkınca hepsini birlikte kaan hocaya gösterecez bakalım çok merak ediyorum hayırlısı olsun hakkımızda...
Sağolasın Kris, bu dişin yakında canına okuyacağım .. 1 tane aldırdım 3 tane kaldı..
Sorma Ronya, ne beter bişeymiş..
Aç geziyorum resmen ..Yemek yemeyi özledim , ağzımı ayırıpta bi lokma yesem dünya varmış diyorum..
Benimkide gömülü ve ameliyatla alınması lazım ..
Apse geçsin ilk işim aldırmak , yoksa 2-3 ayda bir apse oluşuyor uğraşamam ben bununla..
Esracım bende üzüldüm kimse artık bu şahıs..
Bu fsh lerin tedavisi zor mu acaba ?
Eşime hiç hormon tetkiki yapılmadı , cuma günü yaptıracağız..
Kaan Hoca'ya gidecek.. Bakalım Kaan hoca ne diyecek.. Ben spermiyogramda istiyorum de dedim belki onuda yaptırtır..
Kris preseed eczaneden alınıyor mu?
Sipariş versek getirtirler mi depodan falan ?
Antalya sağolsın canım ..
Geçmiş olacak inşş yakında ..
Boncuk geçmiş olsun arkadaşım..
Dikkat et kendine , salgın tekrar başlamış..
pamuk nehaber canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?