Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allahım sen bize çelik gibi sağlam sinirler verrrrrrr

canım benim sağol.ben sonuçların tavan yapmasını beklemiyordum ama düşmesini de hiç ummamıştım hayırlısı artık zaten ben üzülmedim eşim haliyle biraz fazla etkileniyor orada da iş bana düşüyor işte ne yapalım

sağol canımın içi evlat isteyenlerin hepsi için hayırlı sonuçlar olur inşallah.ben zaten farkındayım ama eşim ister istemez düşüşten etkilendi.

en iyiysini yapıyosun canım sadece sabıra ihtiyacımız var herşey düzelicek inşallah

canim esine soyle endol tedavi degildi
tedaviniz simdi basliyacak uzulmesin sakin
muhtemelen simdi hormon ilaclari verecek

sağol canım hemen ilettim yazdıklarını.bakalım bize hangi ilaçları verecek şimdi biz başka vitaminler almalımıyız bu arada hoca cevap verene kadar onlarıda temin ederdim

sağol canım hemen ilettim yazdıklarını.bakalım bize hangi ilaçları verecek şimdi biz başka vitaminler almalımıyız bu arada hoca cevap verene kadar onlarıda temin ederdim

hoca yazsin ona gore bende soylicem zaten

muhtemelen proxeed ve klomen verecektir cunki fsh iniz dusuk

mail de sorsana hocam igne ile erken sonuc alabilirmiyiz diye belki igne verir

meroşummm canım pc başında değildimm
söyle kuzummm
nasılsınn senle ben tembel tenekeyiz biliyon demi

hazelcim pazartesi günü yaptırcazz
umarım yaptırmış olduğumuz test yanlıştırda güzel sonuçlar görürüz

selamkızlarrrr
geçmişi okuyamadım acil çıkmam lazım şimdi ama benim bi sorunum var bugün 8. günüm adetim bitei normalde 2 gün oldu ama ev mevzusu vardı bizim git gel duş alamadım dolası ile bugün ilişki oldu ama duşa girdiğim yoğun kanama oldu adet değil aminim hsg ile alaksı varmıdır korktum biraz nedeni nedir siz ???? cevap verin 2 saate gelriim inş .

kadsercım bende hsg den sonra kanama olmamıstı ama kısıden kısıye degısebılır.yogun dedıgın nasıl adet kanı gıbı mı.devam ederse dr.unla gorus canım ıstersen.ama hsg den dolayı ıse yarına bıter dıye dusunuyorum.

olmazmı diyosun ayyy sevindimmm
milimde 26 milyondan
milimde 2.600.000 e düştü
zor demi düşmesi

canım bır anda o kadar olmaz tabı.yanı hadı 10 mılyona dussun en cok .ama 2 mılyon sanmıyorum.yani ıkı testten bırı yanlıs.ama senın oncekı testlerınde hep 20 mılyon falan cıktı.bence bu son yaptrdıgın yanlıstr.bılıyorsun bızde yasadık en guvenılır denılen laboratuarda

ne zaman çektirdin ki sen hsg yi kadser ben hsg yle ilgili olucanı sanmam
bende çektirdim ama hiç bişey olmadı
her ay insanın düzeni değişebiliyo bence reglinle alakalıdır

kızlarrr ben diyom eğer sonuç yanlışsa bu adamları mahkemeye ver
ama onlar bir kılıf hazırlarlar
yani hatayı asla kabul etmezler
aman hatalı olsunda canları cehenneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…