- 12 Ocak 2011
- 4.430
- 0
- 116
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.921
allahım sen bize çelik gibi sağlam sinirler verrrrrrr
günde bir tablet en..l kullandı 15 gün şimdi kullanmıyor ayrıca arginmax aldı günde 6 tane
canım benim sağol.ben sonuçların tavan yapmasını beklemiyordum ama düşmesini de hiç ummamıştım hayırlısı artık zaten ben üzülmedim eşim haliyle biraz fazla etkileniyor orada da iş bana düşüyor işte ne yapalım
canım benim sağol.ben sonuçların tavan yapmasını beklemiyordum ama düşmesini de hiç ummamıştım hayırlısı artık zaten ben üzülmedim eşim haliyle biraz fazla etkileniyor orada da iş bana düşüyor işte ne yapalım
sağol canım hemen ilettim yazdıklarını.bakalım bize hangi ilaçları verecek şimdi biz başka vitaminler almalımıyız bu arada hoca cevap verene kadar onlarıda temin ederdim
hazelcim pazartesi günü yaptırcazz
umarım yaptırmış olduğumuz test yanlıştırda güzel sonuçlar görürüz
inşallah canım .kesın yanlıslık vardr.o kadar dusme olmaz .
meroşummm canım pc başında değildimm
söyle kuzummm
nasılsınn senle ben tembel tenekeyiz biliyon demi
olmazmı diyosun ayyy sevindimmm
milimde 26 milyondan
milimde 2.600.000 e düştü
zor demi düşmesi
kadsercım bende hsg den sonra kanama olmamıstı ama kısıden kısıye degısebılır.yogun dedıgın nasıl adet kanı gıbı mı.devam ederse dr.unla gorus canım ıstersen.ama hsg den dolayı ıse yarına bıter dıye dusunuyorum.
Bende iyiyim birtanem okul ev is guc ayni seyler:)
canım bır anda o kadar olmaz tabı.yanı hadı 10 mılyona dussun en cok .ama 2 mılyon sanmıyorum.yani ıkı testten bırı yanlıs.ama senın oncekı testlerınde hep 20 mılyon falan cıktı.bence bu son yaptrdıgın yanlıstr.bılıyorsun bızde yasadık en guvenılır denılen laboratuarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?