- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #2.241
Yumurta geliştirici(puregon) iğnesi canım. Tüp bebeğe başladım ben..
oooooooo canım hayırlı olsun ozaman Allah tez zamanda hamile kalmanı nasip eder inşallah:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta geliştirici(puregon) iğnesi canım. Tüp bebeğe başladım ben..
Canlarım bugün Bismillah dedikk..Mucizeme kavuşmak için koca bir delik açtım göbişimde:))
Şaka bir yana insanın kendine iğne batırmak zorunda olması çok zor bişeymiş..İlk iğnemdi çok zorlandım ama alışcammmm..Daha çokkk delik açmam gerekk..
Krishazelin dediği gibi herşeye razıyızz...
aman tanrım nerden yaptım şu listeyi kıytırık bir liste canımmmmm yoksa seni unuturmuyum :))))
hayırlı olsun canım inşallah emeğinin karşılığını alır ve sağlıklı sıhatli bi bebişin olur
oooooooo canım hayırlı olsun ozaman Allah tez zamanda hamile kalmanı nasip eder inşallah:)))
İnşallahhhhhhh canım benimmm..Hep beraberrrrr...:)
Canım benim çok sağol..İnşallahhhh..Hepimize o güzel duyuguyu yaşatsın Allahımm..
Canımm..Allahım mucizene tez zamanda sıkıntısız ulaştırsın seni inşallahhhh..Başka acı göstermesin yagmurum..
Canlarım bugün Bismillah dedikk..Mucizeme kavuşmak için koca bir delik açtım göbişimde:))
Şaka bir yana insanın kendine iğne batırmak zorunda olması çok zor bişeymiş..İlk iğnemdi çok zorlandım ama alışcammmm..Daha çokkk delik açmam gerekk..
Krishazelin dediği gibi herşeye razıyızz...
kızlar pazartesi eşim test vercek heyecanlıyım :18:
huhu ben geldim kızlarrrrrr![]()
hoşgeldin şekerim naber
ecrin kaç gün geçti hayatım
iyim cnaım sagol beklıyorum bakalım kırmızılar daha gelmedı kasıklarım agrıyo adet olcam galıba ama gelen giden yok bakalım beklemedeyım :) sen napıuyon kayıpdın
aman kırmızı gelmesin canım zaten hamileliliğin belirtileride adet görme gibiymiş zaten belli olmaz yani inşallah hamişsindir :)))))
ay nebilinm canımcım yaaa inş.öyledir eger oyle olursa valla havalara ucarım herhalde sevıncımden :) biliyon az cok beni eşim tam bi iantcı onun için inş.çok fazla bekletmez meleğim beni