- Konu Sahibi boncukboncuk
- #2.361
İyi geceler tatlımmm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derin ismi bu ara benimde dikkatimi çekiyor.
İsimler gayet güzel canım..Koyabilirsin:)))
canım benim ovulasyon testim preseed jel içinde olandı bide adet gününün ilk gününden itibaren 14. gün yumurtlama günüymüş krisim söylemişti bana ben yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ama malum eşim :))) düzelsinde icabına bakarım artıkın
Ecrin öncelikle eşinin değerinin düzelmesine sevindim inşallah yakın zamanda gebelik haberini alırız
canım testte gelince ebaydan preseed jel al yanındada 50 adet test hediye geliyor
ben toplam 53 tl ödemiştim gayet uygun biliyorsun preseed sperm problemi olan çiftlere öneriliyor
Pamukcum ben geldim ama sen kaçmışın karşılaşamadık
bence ümit etmek ve hayal kurmak güzeldir hedefe daha çok yakınlaştırır bizi
bende isme çok önem veririm insan ismiyle yaşar güzel anlamlı olsun
Gülümcüm bu aralar kulağım hep sesde yani senin güzel haberinde
çok umutluyum bu emeklerin boşa çıkmıcak inanıyom
Meri arkadaşın hamile olabilir silikte olsa ikinci çizgi pozitif demek bence :44:
kızlar Krisim yokmu bu akşma göremedim onu
iyi geceler kızlar,ancak bu saatte yazabiliyorum pamuk baya kızmış bize:) ya bu hafta sonum çok yoğun geçecek zira hala ayaktayım.. neyse pazartesi bi geçsin eşim artık işinden izin alabilecek duruma gelecek ve ilk fırsatta kaan hocaya gideceğiz.
bu arada ecrincim haberler güzelmiş darısı hamileliğe inş.
gülüm Rabbim kolaylaştırsın süreci inş. bebişe kavuşun.. herkese iyi uykular..
Bunun için lütfen hastaneye gelin, tedavinize hemen başlayalım. Randevuya gerek yok. Herhangi bir salı ya da cuma günü gelebilirsiniz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
KIRİSHAZELCİM KAAN AYDOS BİZE BÖYLE MESAJ CEKMİŞ ŞANSA BAK YA
BİZİ GALİBA TEDAVİ ATMİYCEK MEİL YOLUYLA
valla öyle canımcım ya ama kimseciklerde yok aksine baksana krishazelim nerde mesela girmiyo eskisi gibi ronyam nerde diğerleri yokkkk
inşallah öyledir 30 ayşında ve evleneli altı ay oldu bu güne kadar bişey yoktu,
şu an o kadar tuhaf bi haldeyimki anlatamam o benim en yakın arkadaşım hatta kardeşim onun için çoooook sevindim ama bu pskoloji beni öyle bi noktaya getirdiki berbat yani,mutlulugunu bile paylaşırken ağlamamak için kendimi zor tuttum,
Ey güzel ALLAH ım bize yaşat o mutluluğu
Krisim hoş geldin ,özledim sizi:))))))canim yoktuk biz haftasonu ufak bir kacamak yaptik henuz donduk Istanbula:)
kızlar bu ay ilk defa ovulasyon tetsi alacagım ama hangi marka alsam bilmiyorum yardım edın bana yaww![]()
Ecrin öncelikle eşinin değerinin düzelmesine sevindim inşallah yakın zamanda gebelik haberini alırız
canım testte gelince ebaydan preseed jel al yanındada 50 adet test hediye geliyor
ben toplam 53 tl ödemiştim gayet uygun biliyorsun preseed sperm problemi olan çiftlere öneriliyor
Pamukcum ben geldim ama sen kaçmışın karşılaşamadık
bence ümit etmek ve hayal kurmak güzeldir hedefe daha çok yakınlaştırır bizi
bende isme çok önem veririm insan ismiyle yaşar güzel anlamlı olsun
Gülümcüm bu aralar kulağım hep sesde yani senin güzel haberinde
çok umutluyum bu emeklerin boşa çıkmıcak inanıyom
Meri arkadaşın hamile olabilir silikte olsa ikinci çizgi pozitif demek bence :44:
kızlar Krisim yokmu bu akşma göremedim onu
Canımmmm..İnşallahh bende boşa çıkmayacağını düşünerek keyifle gidip geliyorumm..
Çok pozitifim..Bir espriler patlatıyorum yolda giderken sorma gitsinn..Eşimle gülmekten ölüyoruzz..:))
Bu iğneler bana bişey yaptı.. Her zaman kullansammı acaba:)