Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Krisccim ben burdayım canlı canlı ,yerinde olsam etimdden sütümden fayddalanmanı isterdim:))))))))
Bebiş nasıl ,mercimek iyimi ,sen nasılsın?

Krisccim ben burdayım canlı canlı ,yerinde olsam etimdden sütümden fayddalanmanı isterdim:))))))))
Bebiş nasıl ,mercimek iyimi ,sen nasılsın?

Bebis iyi bende iyiyim iyi geldi bu ufak tatil:)
Mercimek cok buyudu teyzesi limon kadar oldu:)) 14. haftaya girdik dun:) Bulantilarimda azalmaya basladi karnimda buyumeye basladi artik pantolon giyemiyorum olmuyor

Bebis iyi bende iyiyim iyi geldi bu ufak tatil:)
Mercimek cok buyudu teyzesi limon kadar oldu:)) 14. haftaya girdik dun:) Bulantilarimda azalmaya basladi karnimda buyumeye basladi artik pantolon giyemiyorum olmuyor

Ohhh ohhh daha da şiş varil gibi ol emi:)))
Yakışır benim arkadaşıma her hal.
Limonuda yerim annesinide ,teyzesinin gülü o.
Kız olacaktı değilmi?
İsim düşündün mü?

Ohhh ohhh daha da şiş varil gibi ol emi:)))
Yakışır benim arkadaşıma her hal.
Limonuda yerim annesinide ,teyzesinin gülü o.
Kız olacaktı değilmi?
İsim düşündün mü?

:)))
Cinsiyet henuz belli degil kendi doktorumuz erkek dedi periontolog da kiza benziyor dedi hayirlisi artik hangisi olursa secme luksumuz yok :) Boyumuzun olcusunude aldik zaten korkariz su olsun demeye:)) Saglikli olsun da ne olursa olsun u bizden samimi kimse soyleyemez:))
Isim konusuna gelince esim babannesinin yada dedesinin adini koymak istiyor:)

Hayatım ben bildiğin gibiyim eşime dayıyorum ilaçları adet günüm bir hafta sonra ,hiç umuddum yok olacağım gene 10 gün sonra eşim kan testi yapacak ,kaan hocaya yazacağız ,bakalım hormonlarda yükselme olacakmı?

Daya bebegim ne varsa sende var :) Esin hakkini odeyemez snin.
insallah FSH yukselmeye baslamistir
acle etmeyin ama fsh in yukselmesi biraz zaman aliyor.

:)))
Cinsiyet henuz belli degil kendi doktorumuz erkek dedi periontolog da kiza benziyor dedi hayirlisi artik hangisi olursa secme luksumuz yok :) Boyumuzun olcusunude aldik zaten korkariz su olsun demeye:)) Saglikli olsun da ne olursa olsun u bizden samimi kimse soyleyemez:))
Isim konusuna gelince esim babannesinin yada dedesinin adini koymak istiyor:)

Çok güzel inşallah,peki nedir bu babaaane ismiyle dede ismi,kopya çekeriz belki:)))

Öylemi sizde hiç sabit kaldığı bi dönem oldumu canım,kaç olunca hamile kaldın?
Benim arkadaşınkide fsh 13 çıkmış eşinin onada kaan hoca sabah ,akşam endol wermiş .

Şunu samimi olarak söylüyorum benim kıymetimi sadece sen biliyorsun eşime fuzili geliyor herşey,sonuçta olmadığı için arada kızıyo ,kalbimi kırıyor.

Hayırlısı olsun rabbim sanada yaşatsın ,tüm isteyenlerede,Nasılsın siz şu an ne yapıyorsunuz.

soğol yağmurcum isteyen herkese yaşatır inşallah güzel Allah ım o duyguyu
ben napım bi ümit ve karralılıkla her gün eşime bi avuç ilaç içiriyorum 10 gündür,salı günü fsh ve sperm testi yapytırıcaz bakalım hayırlısı artık,
dün benden çokk uzaklarda olan canım arkadaşımın hamilelik haberini aldım onun adına çoook mutlu oldum kendi adımada üzüldüm hatta ağladım ama sonra kendimi tpolayıp yalvardım Allah a inşallah duyar sesimi,benden önce evlenen bütün herkes çocuk sahibi oldu kimsenin çocuğunda gözüm yok tabikide nebiliyim insan kendini tuhaf hissedeiyo işte,öyle işte tatlım bi karışığım buaralar

soğol yağmurcum isteyen herkese yaşatır inşallah güzel Allah ım o duyguyu
ben napım bi ümit ve karralılıkla her gün eşime bi avuç ilaç içiriyorum 10 gündür,salı günü fsh ve sperm testi yapytırıcaz bakalım hayırlısı artık,
dün benden çokk uzaklarda olan canım arkadaşımın hamilelik haberini aldım onun adına çoook mutlu oldum kendi adımada üzüldüm hatta ağladım ama sonra kendimi tpolayıp yalvardım Allah a inşallah duyar sesimi,benden önce evlenen bütün herkes çocuk sahibi oldu kimsenin çocuğunda gözüm yok tabikide nebiliyim insan kendini tuhaf hissedeiyo işte,öyle işte tatlım bi karışığım buaralar

Canim benim ..
Hissettiklerin cok normal cok insani duygular hepimiz yasadik yasiyoruz bu duygulari. Rabbim bizi boyle imtihan ediyor. Bize sabirli olmak ve mucadele etmek dusuyor . Insallah hepimizin yuzu gulecek.

Back
X