• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hormon ve sperm testi vericez canım evet kaan hoca rapor çıkarttı ilaç yazacak değerlere salı günü :)
başlıyor benim maraton eşim diyoki desene bu 6 ay burnumdan getireceksin diyo :) hiç kaçarın yok dedim :1:

Ayyy hadi hayırlı tedaviler olsun canım benimm.
Kaçarı yok tabii..Kimden kaçıyor o:))Farkında değil heralde:))
Meyvesine sebzesine dikkat et bitanem..Boncuğun listesine gözat bi.
Şu sigara işinide bir halletseniz canımm..HErşey daha mükemmel olacak o zaman.

Ayyy hadi hayırlı tedaviler olsun canım benimm.
Kaçarı yok tabii..Kimden kaçıyor o:))Farkında değil heralde:))
Meyvesine sebzesine dikkat et bitanem..Boncuğun listesine gözat bi.
Şu sigara işinide bir halletseniz canımm..HErşey daha mükemmel olacak o zaman.

kaan hoca şimdilik bişey kullanmayın proxeed var değilmi elinizde dedi evet 1 aydır kullanıyoruz dedik salı günü ilaç yazacak işte tatlım zaten ben gerekli vitaminleri veriyorum krishazel sağolsun şu sigara olayı evet haklısın :(

ronyacigım ıns ruyan gercek olur ıns canım.benımde tam 1yıl olacak pkoyla tanısalı en cok şu karnımın sıslıgı rahatsız edıyor ınş bu hastalıgı yencez sukuq adetlerım duzene gırdı. Gulum sen nasılsın bebıs nasıl.tunamınd cok sevındım allah tamamına erdırsın darısı bizım basımıza ıns

Tek tekk yazılmaya başlandı herkese hamile diye..
Darısı hepinizin başınaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhh..
Bende pko yum canım. Soğan kürü iyi geliyor.
Bebişim yada bebişlerim iyiler heralde..Henüz tanışamadık kendisiyle yada kendileriyle:)
İyi beslenmeye calışıyorum canım bende.
Sen nasılsın tatlım?

selam canlar nasılınız? herkse iyi senler canlarım ve bol bebişli yıllar..hep okuyorum sizi ben yazcak fazla bişi bulamıyorum maleseef :((( bugünlerde derslerle ilgileniyom, dönem bitmek üzere..inş bizimde bebiş olur..

Tek tekk yazılmaya başlandı herkese hamile diye..
Darısı hepinizin başınaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhh..
Bende pko yum canım. Soğan kürü iyi geliyor.
Bebişim yada bebişlerim iyiler heralde..Henüz tanışamadık kendisiyle yada kendileriyle:)
İyi beslenmeye calışıyorum canım bende.
Sen nasılsın tatlım?

gülümmmmmmm ya inşallah ikizlerin olur be ben bayılıyorum hep Allah tan bana bir bebek nasip edecekse ikiz versin diyorum hep dualarım sanada geçsin balım inşallah ikizlerin olur :1:

kaan hoca şimdilik bişey kullanmayın proxeed var değilmi elinizde dedi evet 1 aydır kullanıyoruz dedik salı günü ilaç yazacak işte tatlım zaten ben gerekli vitaminleri veriyorum krishazel sağolsun şu sigara olayı evet haklısın :(

Canım o kadar emek hem maddi hem manevi..Bir sürü ilaç vitaminnn..
Kullandıgınız şeyin haddi hesabı yokk..Yazık sizeee..Azıcık daha gayret nolurr..
Boşa gitmesin onca şeyy:(

ronyacıgım sen glukofen falan kullaniyormusun ben 4aydır kullanıyorum adetlerımı duzenledı

Canım o kadar emek hem maddi hem manevi..Bir sürü ilaç vitaminnn..
Kullandıgınız şeyin haddi hesabı yokk..Yazık sizeee..Azıcık daha gayret nolurr..
Boşa gitmesin onca şeyy:(

canım ben bıraktığım zaman eşimde bırakır eminim hamile olursam zaten asla kıyamam ve bırakırım kesinlikle merak etme sen istemem yeterli :1: çok fazla içmiyoruz zaten aşırı kaçılan bir olay yok evet bu tedavi maddi manevi haklısın ama herşeyin üstesinden gelicez inşallah

gülümmmmmmm ya inşallah ikizlerin olur be ben bayılıyorum hep Allah tan bana bir bebek nasip edecekse ikiz versin diyorum hep dualarım sanada geçsin balım inşallah ikizlerin olur :1:

Valla bitanem içimden hep ikizmiş gibi geçiyor:)
Belkide değil bilmiyorum.İki tane konduğu için belkide öyle geliyor aklıma..
Bende cok seviyorum ikizleri:)Büyütmesi zor ama çokkkk şirinlerrr:)Buna değer heralde:)
Doktor ikizlerde b hcg daha yüksek çıkıyor dedi. Bir arkadaşınki de 130 çıkmış ilk değerii
İkizlerine hamile..Hemde biri kız biri erkek:9:
Benim ilk değerde 128..Allahtan hayırlısı..Umudum var:)

gulum kız ıkizmı yoksa :) ben ıyıyım cok şukur esımın duzelmesını beklıyorum subat sonu test yaptırcaz ıns degerler yukselır

canım ben bıraktığım zaman eşimde bırakır eminim hamile olursam zaten asla kıyamam ve bırakırım kesinlikle merak etme sen istemem yeterli :1: çok fazla içmiyoruz zaten aşırı kaçılan bir olay yok evet bu tedavi maddi manevi haklısın ama herşeyin üstesinden gelicez inşallah

Aman canım aman dikkattt..Üzülmeni hiç hiçççç istemem..
Ben biliyorum senin herşeyin üstesinden geleceğiniii:)

Dinlene dinlene yavaş yavaş oynarsınn..
Sen her halinle güzelsinnn esmer bombammm:))
Yeterki bizi teyze yapppp:)

hayatım senin değerinde ikizlere yakın çıkmış bu çok güzel bir gelişme :))) inşallah ikizin olur o kadar sevinirim ki :) ayy ben seni yerim ya sende çok ama çok güzelsin bitanem bebeğinde eminim güzel annesine benzeyecektir :16:

:)Bilmiyorum ki canım..Bir kız bir erkek olsa fena olmaz hani:9:
Hadi inşallahhh düzelcek canım..Dikkatli beslenmeye çalışın canım.Etkisi büyük.

ben boşunamı ikiz istiyorum hayatım biri kız biri erkek her ikisinide tadıyosun bir kere doğur işin bitsin tamam :1:

krishazel bebiş nerdesin sen bugünnnnn bu saatlerde burda olman gerekiyodu nerdesinnnnnnn:16:

Back
X