• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tugokum canım sanırım ben yumurtladım tabi kesin değil ama dün çok hafif şeffaf uzayan ince görünümlü bir akıntım oldu ve çok fazla kasık bel ağrısı çektim hatta sol kasığım çekilirmiş gibi ağrıdı.
ben yumurtlama olmuş olabilir diye tahmin ediyom.dün ve önceki gün çalışma oldu
kocişim bu gece bitmiş bir halde maçtan geldiğinden masum çocuklar gibi gözüme baktı
lütfen bana değme der gibi :41:
hatta şuan kanepede horluyor :60::60::60:
ama ben bir yolunu bulcam inşallah :27:

sen işini biliyosun :)))))))))))) hortlatma eniştemi

tugok aksilik nerde ben orda eşime diyorum ki kaan hocama yarın benden özellikle slm söyle eşim sizi görmeyince çok üzüldü yapmayın hocam dersin dedim :1:
acele işe şeytan karışır diye boşuna dememişler ama şöyle birşey varki cuma gidecektim gitmedim salı giderim dedim buda aceleyede gelmiyo amannn neyse yarın ola hayırola Allah ım büyük

sen nasılsın tatlım

hayatım benim daha iyiolmuş aslında sakin sakin testlerinizi vermişsiniz kaan hocaya gösterir eşin hemen halleder yani yarın yaz hemen bak merakta bırakma bizi.. gerçiben bu saatte ancak giriyom ama olsunn...

kızlar ya facebook yokmu sizde hani birbirmizi eklesek neolur sanki :6::12:

vaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
kadser bacım sizin değerler ne alemde canım en son ne zaman test yaptırdınız

en son askerden geldikten sonra yani 3 ay önce falan yapıldı hareket %5 toplamda 8 milyonmuydu neydi ama çok merak ediyorum şimdi ne durumdalar ama adam test vermem diyor yaaaa :47:
ne güzel kaynatmışşsınız valla yaaa :46:
ben sabah erken gidicem dr.a o yüzden gidip duşumu alıyım dua edin kızlar bana yarın akşama kadar belkide giremem :(hadi heykese iyi uykular tatlı rüyalarrr :16::16::16:

ay bitsin de bi daha da sıkıntısını yaşama inşallah allah sağlık versin hayatım sana da bebişine :nazar:
bende durumlar kötü ya bu kadar strese bebek mebek olmaz zaten benden pas yaaa.. canım burnumda şu anda ona bile hevesim yok yani... bide senin eklediğin linke girdim şarkıyı da dinledim hüngür hüngür ağlıycam şimdi...

canım benim neoldu sen niye üzdün kendini bukadar

ronyaaaaa kız ne yap et kaldır onu çabukkkkk :47::47::47:
yahu bide bugün sabretsin zatii sonra istede olmaz :86::86::86:

öğretmen olan hanımlar Allah aşkına size sabah kaçta kalkıyonuz deyin bakimm
yoksa istifayı falanmı çaktınız :47:
siz gece kaçta yatar sabah kaçta kalkarsınız
özellikle ankarada yaşayan sivaslı güzel :37:

hayatım benim daha iyiolmuş aslında sakin sakin testlerinizi vermişsiniz kaan hocaya gösterir eşin hemen halleder yani yarın yaz hemen bak merakta bırakma bizi.. gerçiben bu saatte ancak giriyom ama olsunn...

yarın benim eşimin işten gelme saati 23:00 ben sabredebiliryim acaba :))))))) ama mutlaka yazarım hayatım

Son düzenleme:
öğretmen olan hanımlar Allah aşkına size sabah kaçta kalkıyonuz deyin bakimm
yoksa istifayı falanmı çaktınız :47:
siz gece kaçta yatar sabah kaçta kalkarsınız
özellikle ankarada yaşayan sivaslı güzel :37:

ben hastaneden geldim saat 1 de yattım akşam 6 da kalktım hatta eşimle birlikte oda uyudu şimdi söylüyorum sen böyle gündüzleri uyusan tavuk olurmuydun :)))))))))))) gündüz uykusuna alıştım canım saat 1 de gelirim evime en az 3 e kadarda uyurum sonra akşam yemeği v.s günü sizinle bitiriyorum

ronyaaaaa kız ne yap et kaldır onu çabukkkkk :47::47::47:
yahu bide bugün sabretsin zatii sonra istede olmaz :86::86::86:

canımcım sana katılıyom

Krisim şimdi ben iş başına gidiyom tabi başarabilirsem :18::18:
ama bacakları dikme işini yapıcam çok uykum var uyucam :97::97:

canım sanırım oda sivaslıydı :111:
bide tugokta sivaslıyım diyomuş :44:

yok hayatım ist.doğma büyüme ama özümüz vanlı...

tugokum canım sanırım ben yumurtladım tabi kesin değil ama dün çok hafif şeffaf uzayan ince görünümlü bir akıntım oldu ve çok fazla kasık bel ağrısı çektim hatta sol kasığım çekilirmiş gibi ağrıdı.
kocişim bu gece bitmiş bir halde maçtan geldiğinden masum çocuklar gibi gözüme baktı

bul valla kaçırma benceeee....

canım benim neoldu sen niye üzdün kendini bukadar

hep bana diyen insanlar var hayatımda haketmediğim bi takım davranışlarla karşılaşınca üzülüyorum işte bırakıp gidesim geliyooooo...

ben hastaneden geldim saat 1 de yattım akşam 6 da kalktım hatta eşimle birlikte oda uyudu şimdi söylüyorum sen böyle gündüzleri uyusan tavuk olurmuydun :)))))))))))) gündüz uykusuna alıştım canım saat 1 de gelirim evime en az 3 e kadarda uyurum sonra akşam yemeği v.s günü sizinle bitiriyorum

Ben o kadar uyusam gece hayatta uyuyamam pambığımmm..
2de bile yatsam uyuyamam kızz..Nasıl dayanıyorsun?

Sağol canım iyiyim şimdilik sen nasılsın?

hepte iyi olun inşallah tüm annişler iyi olsun bebişlerde tabii.... allah nazarlardan saklasın sizleri.. :nazar:

canımcım sana katılıyom

Krisim şimdi ben iş başına gidiyom tabi başarabilirsem :18::18:
ama bacakları dikme işini yapıcam çok uykum var uyucam :97::97:

ya o bacak dikme olayını ben yapamıyorum her tarafım ağrıyo yaaaaa...

ay bitsin de bi daha da sıkıntısını yaşama inşallah allah sağlık versin hayatım sana da bebişine :nazar:
bende durumlar kötü ya bu kadar strese bebek mebek olmaz zaten benden pas yaaa.. canım burnumda şu anda ona bile hevesim yok yani... bide senin eklediğin linke girdim şarkıyı da dinledim hüngür hüngür ağlıycam şimdi...

canim neyin var ozelden yaz istersen

nasil yani
bu gecemi yolunu bulucan:)))))))))

Back
X