• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
abbooooooooooo tam cadı olduk karşınızda heeeeeee:1:
ama hafta içi hep saat 10 da geliyorlarmış ogünden sonra hep 3 ten sonra gelmeye başladı hata bendemi :)))))))))

kızlar kaan hoca eşimin değerlerini dosyasına koyuyor bide onlarda kalıyor dedimki bak yarın gidiyosun fotokopisini ne gerekiyosa değerleri bana getir diyorum illallahhh çekio :1::1:

özellikle boş dersim olduğunda bazı hocaların gelmediği gün oluyo benide o sınıfa göndermek istiyo müdür yardımcım bende ona hocam sanki başım dönüyo gibi hiç iyi değilim diyo valla sen çok cadısın diyo :)))))))))

kızlar kaan hoca eşimin değerlerini dosyasına koyuyor bide onlarda kalıyor dedimki bak yarın gidiyosun fotokopisini ne gerekiyosa değerleri bana getir diyorum illallahhh çekio :1::1:

ama doğru yani sana da getirsin bence de.. öğrenmen lazım değerleri.... yalnız sonuçlar inşallah güzell gelcekte kötü de çıksa üzülmek yok çünkü tedaviyle düzeliyo hepsi biliyosunn. sen muayene olmadın mı bu arada kaynattın mı onu arada..

ama doğru yani sana da getirsin bence de.. öğrenmen lazım değerleri.... yalnız sonuçlar inşallah güzell gelcekte kötü de çıksa üzülmek yok çünkü tedaviyle düzeliyo hepsi biliyosunn. sen muayene olmadın mı bu arada kaynattın mı onu arada..

tugokum ben muayene olmadım hayatım adetlerim düzenli ve 14. gün yumurtlamam oluyor o yüzden gerek duymadım aslında istedim bişeyim varmı yokmu diye ama korktumda açıkcası

yarın değerleri ben yazarım inşallah buraya zaten çok düşük çıkacak sıfırlarda morelimi bozmucam çünkü tahmin ettiğim gibi olacak canım ama tedaviyle iyi sonuç alacağıma inanıyorum en azından

kesinlikle tedaviden sonrası çok iyi sonuçlar alacaksın kaan hocaya yakın olman çok büyük şans zaten eminim ben sen 6 aya kalmazsınn... :)

krishazel kaan hoca bizede klomen verir dedim ama raporda sadece 2 tane ilaç var bilemiyorum

valla bizde değerler fena değil kaan hocada kendi doktorumuz da değerleriniz yeterli diyoo.. ben rahim filmi çektirmek için doktora gittim çekmedi gerek yok en az 3 ay daha deneyin dedi.. aynen senin gibi benimde herşeyim normal.. bekliyoruz şimdi bakalım hayırlısı artık ben şuna çok inanıyorum yüce rabbim ne zaman verirse o zaman olcak bizde tedbirimizi alıp bekliyoruz işte...

valla bizde değerler fena değil kaan hocada kendi doktorumuz da değerleriniz yeterli diyoo.. ben rahim filmi çektirmek için doktora gittim çekmedi gerek yok en az 3 ay daha deneyin dedi.. aynen senin gibi benimde herşeyim normal.. bekliyoruz şimdi bakalım hayırlısı artık ben şuna çok inanıyorum yüce rabbim ne zaman verirse o zaman olcak bizde tedbirimizi alıp bekliyoruz işte...

canım benim benimde bir arkadaşım var çok sevdiğim 6 yıllık evli doktora birkaç kez gittim onunla sorunun yok hamile kalabilirsin diyo eşininde değerleri 75 milyon çok istediği için stres yapıyo strestende olmuyo :((( bende Yüce Allah ın vereceği zamana inanırım o bilir ve ona sığınırım canını sıkma arkadaşım

geçenlerde lise arkadaşımla msn de konuşuyorum bebek düşünüyomusun dedi 6 ay sonra istiyorum dedim onun 1.5 yaşında kızı var çok güzel bence hemen hamile kal dedi derdimi bilmediği için 2 yıl evliydim stresten olmuyo neden olmuyo dedim dedi sonra tatile gitmişler eşiyle çocuğu kafamdan attım içki bile içtim hamile kalmışım haberim olmadan diyo :)))) adınıda tatil çocuğu koydu :1:

Son düzenleme:
Yok bitanem ne gezer..Doktordan hiç memnun kalmadım..
Çok erken gelmişim öyle dedi. Test falan hiçbişey yapmadı.
Başka bir doktor arıyorum.

Biz ilk haftalar doktordan cikmiyorduk
birsuru destekleyici sey vermisti
kan hapi , asprin, progesteron, folik asite , elevit ve magnesyum vermisti hamile oldugumu ogrenince
doktorum cok iyi benim sende iyi bir doktor bul canim

Back
X