• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyy muhabbete doyamıyom canım arkadaşlarım
ama malum yarın iş var umarım bizdede iş olur :77:
öpüyorum sizleri iyi geceler :16::16::16:

Ben o kadar uyusam gece hayatta uyuyamam pambığımmm..
2de bile yatsam uyuyamam kızz..Nasıl dayanıyorsun?

gülümmmm yeminederim uyku düzenim bozuldu hatta bugün ben sabaha kadar uyumadım hastaneye uykusuz gittim okuldan gelince yemeğimi yerim hemen uykuya vücüdum alışmış hergün gündüz uykusuna geceleride böyle baykuş gibi oldum vallahi acilen benimde bu durumu düzeltmem lazım ya aslında kansızlık olanlarda bu yorgunluk ve uyku çok oluyor bende kansızımdır mesela

yok hayatım ist.doğma büyüme ama özümüz vanlı...

aaa ben üniversiteyi vanda okudum
yarı vanlı sayılırım çok severim oraları
vanın neresinden kuzum

Vay be van demek:)Van güzeldir..2,5 sene oraya gittim alışveriş için..
Hey gidi günler heyyy..Eskiye dönderdin beni tugokkk:)

öğretmen olan hanımlar Allah aşkına size sabah kaçta kalkıyonuz deyin bakimm
yoksa istifayı falanmı çaktınız :47:
siz gece kaçta yatar sabah kaçta kalkarsınız
özellikle ankarada yaşayan sivaslı güzel :37:

ben valla gunduz cok uyuyorum:))

gunde en az 10 saat uyuyorum bezen 12:))

gülümmmm yeminederim uyku düzenim bozuldu hatta bugün ben sabaha kadar uyumadım hastaneye uykusuz gittim okuldan gelince yemeğimi yerim hemen uykuya vücüdum alışmış hergün gündüz uykusuna geceleride böyle baykuş gibi oldum vallahi acilen benimde bu durumu düzeltmem lazım ya aslında kansızlık olanlarda bu yorgunluk ve uyku çok oluyor bende kansızımdır mesela

Eskiden bende çok uyurdum canım..Kansızlık gercekten çok etkiliyor.
Ama bencede düzeltmelisin gece uykusu önemlii..
Senin yüzünden bende uykusuz kalıyorum:)Ayrılamıyorummmm ki:)

kızlar ben siparişlerimde aras kargo oluyo çoğu zaman birgün gelmişler gnc den ürün söylemiştim sonra ben uyuyunca gitmişler sonra not yazmışlar gelin şubemizden alın diye bende tel. açtım ben öğretmenim benim okuldan gelme saatlerim var sabahın köründe getirirseniz elbetteki bulamazsınız oda zavallım :))) hanfendi ben sizin öğretmen olduğunuzu bilememki bugün istiyorum akşam hemde dedim akşam saat 7 di kargom geldi :1::1:

kızlar ben siparişlerimde aras kargo oluyo çoğu zaman birgün gelmişler gnc den ürün söylemiştim sonra ben uyuyunca gitmişler sonra not yazmışlar gelin şubemizden alın diye bende tel. açtım ben öğretmenim benim okuldan gelme saatlerim var sabahın köründe getirirseniz elbetteki bulamazsınız oda zavallım :))) hanfendi ben sizin öğretmen olduğunuzu bilememki bugün istiyorum akşam hemde dedim akşam saat 7 di kargom geldi :1::1:

senden korkulur:))
artik mimlendin sen pamuk :)

Back
X