• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
perhiz süresi: 4 gün
hacim:5,5 ml
viskozite: normal
ph:8
wbc kansantrasyon :_
sperm konsantrasyon:14 400 000 m/ ml
hızlı ileri hareketli:%25
yavaş ileri hareketli: %25
yerinde hareketli:% 30
hareketsiz :%20
yaklaşık 2 ay önce milimde 10 milyon diğerleride yaklaşık yarısı kadardı aleynacım
bu teste morfolojiye bakılmadığı için tedirginim biraz ama daha öncede yaptırmıştık burda tüp bebek merkezinin değerleriyle arasında çok fazla fark yoktu

mericim MAŞALLAH deyerleriniz cok güzel milimde 14 milyon varsa toplamda 80 milyona yakın yapar cok cok güzel canım hareketlilik cok iyi toplamda yüzde 50 yi geciyo morfoloji önemli ama bazı dr cok da önemli deyil diyo ama yinede baktırmak lazım canım

canım ya onun bi linkini versen sana zahmet ben şimdi bulamam ki onu

spariş takibinin

contact seller (satıcıyla iletişim kur) kısmından satıcıya mesaj yazabiliyorsun.

orda şunu yaz:

Hi, how can i track my order? could you give my tracking number?

yani türkçe meali merhaba, siparişimi nasıl takip edebilirim? sipariş kayıt numaramı gönderebilirmisiniz?

sonra gelen numara ile ptt nin ..:: PTT Genel Müdürlüğü ::.. sayfasında sorgulama yapabilirsin. İstanbul posta merkezine ulastı yazısı sorgulam ekranında görünce artık yurtiçi sorgulamaya bakacaksın. onunda adresi: ..:: PTT Genel Müdürlüğü ::..

hadi kolay gelsin

mericim MAŞALLAH deyerleriniz cok güzel milimde 14 milyon varsa toplamda 80 milyona yakın yapar cok cok güzel canım hareketlilik cok iyi toplamda yüzde 50 yi geciyo morfoloji önemli ama bazı dr cok da önemli deyil diyo ama yinede baktırmak lazım canım

total sayı 14x5,5=77 milyon şeklinde hesaplanıyo sanırım
daha önce 45 milyondu canım
testi tekrarlıycaz dört gün sonra orda morfolojiyede bakılıyor

aleynacım laptopta daha kapsaplı arama var bugün adaptör alırsam sana linki yollarım canım

aile miz genişledi şimdi kocaman bir aile olduk biz burda kutu kutu pense oynuyoruz hamileri çıkartıyoruz :))))))) Allah hepimizin gönlüne göre versin hepimiz hamiş olalım

14,400,000 dıyor. 80 milyon nasıl oluyor ?

sevgili aleyna sen neden canını sıkıyon bence sevinmelisin değerler gayet iyi
eşimin doktoru 40 milyon sperm arıyoruz biz toplamda demişti yani yeterli
canım ileri hızlı sayınızda iyi ama toplamda hareketsizlik az bişey fazlaydı sanırım
bence sorun yok rahat ol pimpirik yapıp olumsuz şeyler bulmaya çalışma

Kızlar ben cıkıyorum hepınıze ıyı akşamlar.
Hafta sonu burda olamam sanırım pazartesi iyi haberleri görmek ümidiyle kendinize iyi bakın...:79:

contact seller (satıcıyla iletişim kur) kısmından satıcıya mesaj yazabiliyorsun.

orda şunu yaz:

Hi, how can i track my order? could you give my tracking number?

yani türkçe meali merhaba, siparişimi nasıl takip edebilirim? sipariş kayıt numaramı gönderebilirmisiniz?

sonra gelen numara ile ptt nin ..:: PTT Genel Müdürlüğü ::.. sayfasında sorgulama yapabilirsin. İstanbul posta merkezine ulastı yazısı sorgulam ekranında görünce artık yurtiçi sorgulamaya bakacaksın. onunda adresi: ..:: PTT Genel Müdürlüğü ::..

hadi kolay gelsin

cok sagol canım benim ALLAH razı olsun

dediklerini aynen yaptık ceva geldi

kargoya verilmiş bizim ürün elinize ne zamn gecer bilememyiz demişler olsun buda bi gelişme cok şükür

aleynacım laptopta daha kapsaplı arama var bugün adaptör alırsam sana linki yollarım canım
sagol canım böylede cok yardımcı oldun bize
aile miz genişledi şimdi kocaman bir aile olduk biz burda kutu kutu pense oynuyoruz hamileri çıkartıyoruz :))))))) Allah hepimizin gönlüne göre versin hepimiz hamiş olalım
amin amin amin İNŞALLAH
total sayı 14x5,5=77 milyon şeklinde hesaplanıyo sanırım
daha önce 45 milyondu canım
testi tekrarlıycaz dört gün sonra orda morfolojiyede bakılıyor
80 milyona yakın işte canım ama MAŞALLAH cok iyi bi gelişme var sadece prosedplus kullandınız dimi canım yani o cok etki yaptı galiba
14,400,000 dıyor. 80 milyon nasıl oluyor ?
mil 14. milyon olunca 5.5 volum olunca carpıyosun bunları toplamı buluyosun canım
sevgili aleyna sen neden canını sıkıyon bence sevinmelisin değerler gayet iyi
eşimin doktoru 40 milyon sperm arıyoruz biz toplamda demişti yani yeterli
canım ileri hızlı sayınızda iyi ama toplamda hareketsizlik az bişey fazlaydı sanırım
bence sorun yok rahat ol pimpirik yapıp olumsuz şeyler bulmaya çalışma

ronyacım cok haklısın canım şimdi eşimin 2 sene önceki test sonuçlarıda bu kadardı ama hamile kalamamıştım ya o yüzden korkuyorum ben böyle kötü şeyler düşündükce başımada kötü şeyler gelcek ALLAH korusun
evet güzel şeyler düşünelim cok nankörüm ya düne kadar 5 milondu milimde şimdi 19 milyon olmuş elhamdülillah cok şükür ALLAHIM İNŞALLAH presedimde gelirde takipte kullanmak nasip olur

cok sagol canım benim ALLAH razı olsun

dediklerini aynen yaptık ceva geldi

kargoya verilmiş bizim ürün elinize ne zamn gecer bilememyiz demişler olsun buda bi gelişme cok şükür

canım benim preseed 8 günde gelmişti proxeed tam 1 ay sürdü sen merak etme buaralar elinde olur canım

pammukum canım nasılısn kuşum
mağdurummmmmm mağdurummmmmm kızlar mağdurummmmmmm
izledin bi güldüm güldüm :60::60::60::60:

Back
X