- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #6.381
ALLAHIM cok şükür sana
kızlar prededim geldi bugün boşuna mesaj attık o kadar neyse şimdi geldiyini haber verelim bari
gözün aydın canım bak demiştim sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAHIM cok şükür sana
kızlar prededim geldi bugün boşuna mesaj attık o kadar neyse şimdi geldiyini haber verelim bari
şifa olur inşallah ginsengler gingolar sperme dönüşsünde bebek şeklinde çıkışı olsun emii:)))))))))
canım bu arada cgh yontemı ne.IMSI ile mi secıldı spermler.sız bu sperm testını nerde yaptrdınız ve ne zaman.ilac vıtamın falan kullanmadınızmı.varıkosel varmı esınde.
Döllenen embriyolara biyopsi yapıp 1 tane hücre alıyorlar,incelemek için.46 kromozomun hepsini inceliyorlar yani genetik bir problem var mı diye.Yurt dışında incelendi 8 tane gitti,2 tanesi sağlam geldi.Testi Maya'da yaptırdık,doktorlar bize hiçbir ilaç,vitamin vermediler.Ben de buradan duydum ve başlayacağım vitaminlere.Varikosel yok canım.
ALLAHIM cok şükür sana
normal yolla olmasın canım mıkroyla olsun ama yeterkı olsun.en cok ıstedıgım bu.bır sekılde gelsın bebeklerımız.Rabbimden bunu cok yurekten istiyorum.butun EVLAT ısteyenler ıcın.AMİN
başla hayatım ne varsa vitaminlerde var şifa olur inşallah
canım yaa dün gece internet gitti geldi tekrar gider diya acele acele yazdım teşekkür bile edememişim şimdi edersem kabul edersin inşallah...sonuçlar sence nasıl bu ay olsun çok istiyorum 2. aşılamam olacak 1.de tutmadı sperm yıkanmadan 60 milyondu yıkandıktan sonra 5 milyon olarak enjekta edilmişti ...şimdi nasıl olacak bilmiyorum lütfen arkadaşlar dua edin bugün tekrar gideceğiz benimde kan sonucum var E2 ye bakılacak inşallah hayırlı sonuç alırım ve sizde öyle HEPİNİZ CUMASI MÜBAREK OLSUN ALLAH cc emanet olun...
canlarım buarada bugün eşim çamaşır makinası buzdolabını halletirmiş :)))))))) çok mutlu oldum şimdide kombici geldi buda olursa herşey eski haline dönecek valla battaniyeyle oturuyorum
mağdurum mağdurum kızlar mağdurum![]()
başla hayatım ne varsa vitaminlerde var şifa olur inşallah
Benden de %100 destek sana canım. Hayırlısıyla sağlıklı, uzun ömürlü birer evladımız olsun da varsın tüp bebekle olsun. Amin.
aa super ne kolay halletmis
demek motorlari yanmamis
belkide sigotalari atti
masrafli olmadi degil mi?
yine cips haketti adam:)))
Eşimin sperm sonuçları ;
SPERMDE DNA İNCELEMESİ
Cinsel Perhiz Süresi : 3 gün
Volum : 4.3 ml
Görünüm : Opak Beyaz
Likefaksiyon Süresi : 20 dk
Konsantrasyon : 1.2 10^6/ml
Toplam sperm sayısı : 5.16 10^6
Motilite : 63 %
Hızlı Progressif Motilite ( +4 veya A ) : 24 %
Yavaş Progressis Motilite ( +3 veya B ) : 29 %
Toplam Progressif Motilite ( A + B ) : 53 %
Non Progressif Motilite ( +2 veya C ) : 10 %
İmmotil ( +1 veya D ) : 37 %
Toplam Progressif Motil Sperm Sayısı ( A + B ) : 2.7 10^6
Normal Morfoloji ( Strict ) : 0 %
Lökosit : 0.01 10^6/ml
Diğer Hücreler : 0 10^6/ml
----
SPERMDE DNA FRAGMANTASYONU ANALİZİ
Normal DNA
Big Halo ( Grade A ) : %15
Medium Halo ( Grade B ) : %34
Fragmante DNA
Small Halo ( Grade C ) : %21
No Halo ( Grade D ) : % 13
Degraded ( Grade E ) : %17
Toplam Normal DNA : %51
Toplam Fragmante DNA : %49
Hormon testi istenmedi. Tüp bebek denememizde Ankara maya tüp bebek merkezinde yapacağız.
krisim hoşgeldin hemen seni soru bombardımanına tutuyoruz hadi arkadaşlar önce kim başlıyor? Peki madem bana dediniz yazıyorum o zaman.canim hayir haber varmi?
sağol pamukcum ınsaallah bızde sizin gibi milyonları görürüz allah ne zaman nasip ettiyse ozaman olacak benim birde yastan dolayı (28 yasındayım, eşim 32) bıran once olsun ıstıyorum daha 2.sini yapıcaz kısmetse![]()
anladım fatmacım.pekı o saglam embrıyolardan hıc rahme konuldumu onceden.yoksa ılk defamı denıyceksın.ay hadı ınsallah tutunur bebısın sana bızede umut olur canım.adetın ne zaman.transfer ne zaman olcak.ayyy canım ınsallah yaa once sana sonra bıze ınsallah.
Krisim seni de çok bunaltıyorum sorularımla biliyorum ama çaresizim.Anladığım kadarıyla Kaan hoca önce 1 ay endol ve trental kullandırıp sonra proxeed plusa geçiyor.Bizde mi öyle yapalım yoksa hepsini aynı anda mı kullanalım?Bu vitaminler içilirken sabah,akşam veya aç,tok farkeder mi?Bi de kaç mglık olacak?Canımcım bi de bunlarla beraber keçiboynuzu kürü ve incir kürünü uygulasam zararı olur mu?Ayrıca benim gittiğim psikolog eşime L-Carnitine 1000 mg ve B-Alanin kapsül önerdi,çok işe yarıyormuş.Bu ilaçlar hakkında bilgin var mı,bunları da kullanalım mı yoksa öbürleri bitince mi başlayalım?Ayyy ne çok soru sordum,lütfen kusuruma bakma,psikopata bağladım heralde![]()
Bu yöntemle ilk defa deneyeceğim canım,ben de çok heyecanlıyım bakalım ne olacak :18:Aksi gibi bu ay adetim de gecikti,stresten heralde,test yaptım negatif çıktı.Doktorumu aradım farlutal diye bir adet söktürücü verdi,bakalım ne zaman olacak.