Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet ronyam yarın oraya gidecek eşim tutki vermediler zaten alsada almasada kaan hocanın yanına gidecek yarın yoksada ovitrella yazar neyapalım artık ama alacağız gibime geliyo hayırlısı

sana yolunu gosteriyoruz dinlemiyonki
komser cips gitsin bak nasil veriyor tum stok u verirler:)))))))

sizin olay 3 aylik proxeed plus a bakar:))
hayatim hiz ve morfoloji cok guzel
sayi dusuk oda kolay:)

canım benım butun güzel seyleri okumak ınsana daha cok mutlu ediyor verdiğin bilgi için çok sağol :)
sayı ve hızlılık artsın dıye yumurta çatlayana kadar bırseyler yapıcam. Ancak kaan hocanın maıl adresını banada verırsenız onada bır danışmak ıstıyorum. Istanbulda oldugum ıcın oraya gıtmem zor olacak. Proxeed pluasın ne gıbı etkısı oluyor?

O kadar uzun yıllar oldu ki ara ara hala depreşip duruyor umutlarım öyle dönemlerden birindeyim sanırım yine :) bizim sorunumuz varikosel 4 aşılama bir tüp denememiz var toplam da 14 yıldır istiyoruz ama beceremedik bir türlü :) yine umut dünyası işte hayırlısı diyorum canım :)

allah sabır versin canım,inşallah bir gün hepsini aşarsın

durucum Rabbim tez vakitte şifasını versin ve tez vakitte bebişiniz gelsin umudunuz kaybetmeyin canım.hoşgeldin aramıza :3:

O kadar uzun yıllar oldu ki ara ara hala depreşip duruyor umutlarım öyle dönemlerden birindeyim sanırım yine :) bizim sorunumuz varikosel 4 aşılama bir tüp denememiz var toplam da 14 yıldır istiyoruz ama beceremedik bir türlü :) yine umut dünyası işte hayırlısı diyorum canım :)

ameliyat olmadinizmi ki?

canım benım butun güzel seyleri okumak ınsana daha cok mutlu ediyor verdiğin bilgi için çok sağol :)
sayı ve hızlılık artsın dıye yumurta çatlayana kadar bırseyler yapıcam. Ancak kaan hocanın maıl adresını banada verırsenız onada bır danışmak ıstıyorum. Istanbulda oldugum ıcın oraya gıtmem zor olacak. Proxeed pluasın ne gıbı etkısı oluyor?

sperm arttiriyor
ilac degil canim o vitamin
rahatlikla kullanabilirsiniz

Back
X