Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet mericim. Sonuçlar harika. Bu ay topiğimiz Rabbim izniyle seni de hamiş listesine ekleyecek galiba. Biz de proxeed kullanalı 1 ay bitti. Bakalım nasıl sonuçlar görücez.

inşallah canım hepımız sonucları ıyı alırız, sizin testler ıyı cıkarda tedavı surecınız ıyı sonuçlanır. keşki bizim yumurta takibi gibi beyler içinde sperm testi olsa, biz son bir kaç ay ıcınde 3 kere test yaptırdık :1:

inşallah canım hepımız sonucları ıyı alırız, sizin testler ıyı cıkarda tedavı surecınız ıyı sonuçlanır. keşki bizim yumurta takibi gibi beyler içinde sperm testi olsa, biz son bir kaç ay ıcınde 3 kere test yaptırdık :1:
Canım sizin değerler ne düzeyde? Uyguladığınız tedavi ne şu aşamada? Bilgi verirmisin?

Canım sizin değerler ne düzeyde? Uyguladığınız tedavi ne şu aşamada? Bilgi verirmisin?

Canım benim eşim varıkosel ancak hıc amelıyat olmadı. ilk test, 2.750 mılyondu. keçı boynuzu kuru uyguladık sonra 6,000 mılyon oldu. kecı boynuzu kurunden sonra 2 ay kadar evıcap vıtamın kullandı hala devam edıyor. bu hafta sonu yenı test yaptırdık 8,000 mılyon olmuş. dun kecı boynuzu kurune yenıden başladık. evicapa devam. preseed aldık bugun başladı. ayrıca cevız badem bol meyve ve sperm arttırıcı ne varsa verıyorum :1:senın hazırladıgın lıstenden ılham alıyorum :62:
ayrıca bende pcoluyum :2:

Mercim ve diğer kızlar ,gene moralim bozuk eşim bu sabah sperm testi verdi ,suratı iki karış gene çok azmış çok zorlanmış bundan bişey çıkmaz diyo ,öleceğim ya olmaz ki bu kadar ne kadar karamsar bir adam herşeyede yansıtıyo:((((((
Meri siz yaptırdınızmı testi?
İnşallah iyi çıkar sonuçların:)))))
Bende gene umutlar sıfırlandı,şu test inşallah akşama çıkarda iyise de kötüsede görür stresinden kurtulurum:(((((((

hayırlısını dile bebegim güzel düşün güzel olsun canını sıkma için sıkılıcanca salavat getir kuran oku inşallah yükselmiştir degerler üzme tatlı canını

Selam kızlar. Ay ne kadar ayrı kaldım sizlerden böyle. Geçen hafta perşembe günü güya internetin gelişine deli gibi sevinmiştim meğer deneme sinyali cermişler, internet gidiş o gidiş. Ne kadar ayrı kaldım sizlerden yaaaa. Sinir oldum yaaaaaa. Unutmayın ama beni olur mu?Walla internet gelsin hiç yanlız bırakmıycam sizi.

hoşgeldin canım:)) keyifler nasıl :))

Arkadaşlar eşime zeytinyağında bekletilmiş incir yapacağım da,nasıl yapıldığına dair bir fikri olan var mı yada daha önce deneyen?

mericim sonuclar super. bızde proxeed sıparısı verdık gıttı gıdıyordan dun aldık bugun geldı. esıme dedım sabah ıc dıye bugun başladık umarım bızım sonuclarda sızınkı gıbı tavan yapar :46:

canım hayırlı olsun şifa olur inşallah ama keşke ebay yada eczaneden alsaydınız

Arkadaşlar eşime zeytinyağında bekletilmiş incir yapacağım da,nasıl yapıldığına dair bir fikri olan var mı yada daha önce deneyen?

bir adet orta boy kavanozun tamamını ikiya bölünmüş incirlele dolduruyorum üzerinede zeytinyağla doldurup bırakıyorum ben eşim her sabah 1 tane yiyor,incirler bittikce ilave ediyorum
ben bu şekilde hazırlıyorum canım

Slm fatmacım ben yapmadım henuz ama sana yapılısını gönderiyim.

İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

canım hayırlı olsun şifa olur inşallah ama keşke ebay yada eczaneden alsaydınız

mericim cok beklemek ıstemedım, sonrakı kutuları artık toptan ebaydan alırız.
sadece benı dusunduren postayla geldıgınde almaya gıdınce gumruk parası yada ekstra bir masrafı oluyormu?

mericim cok beklemek ıstemedım, sonrakı kutuları artık toptan ebaydan alırız.
sadece benı dusunduren postayla geldıgınde almaya gıdınce gumruk parası yada ekstra bir masrafı oluyormu?

sen bilirsin ama ben g.g da sahte ürün sıkıntısı yaşandığını duymuştum
ben hiç ürün almadım ordan canım bilgim yok masraf konusunda

bir adet orta boy kavanozun tamamını ikiya bölünmüş incirlele dolduruyorum üzerinede zeytinyağla doldurup bırakıyorum ben eşim her sabah 1 tane yiyor,incirler bittikce ilave ediyorum
ben bu şekilde hazırlıyorum canım

Mericiğim sağol canım,akşam yapıp sabah hemen vereyim mi,yoksa birz bekletmem gerekir mi.Tatlım bide incirler tamamen bitince yeniden mi yapıyorsun yoksa incirler azaldıkça aynı yağa ilave mi ediyorsun.Canım ya bi de nerede saklamam gerekir yani buzdolabında falan mı,ayyyy ne kadar cahilim :17:

Back
X