Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar hepinize teşekkür ederim , sağolun. Yeni geldim hastaneden, küçük kuzuma takmışlar serumu melun melun bakıyo. Biz büyüklerin hastalıkları neyse de bebişlerin ki çok fena. Onlar hasta olmasınlar yerine bizler olalım...

Son düzenleme:
:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...
günaydın esracık :))

Benide ekleyebilirmisiniz lütfen

slm canlarım bugün kimse yokmu boncuğum geçmiş olsun canım bebişe acil şifalar diliyorum

iyiyim hayatım sen nasılsın :)
nerde bizimkiler bugün kimse yok

Bende iyiyim canım, hastaneye gittim bebişin yanına, eve zor attım kendimi. Bizimkiler firarda bugün. ronya oğluyla ve eşiyle uğraşıyordur, krishazel ne yesem telaşındadır, gulum eli karnında bebişini seviyordur, yagmur hala ütü yapıyordur, esra eşime ne versem diye düşünüyordur...(?)

Bende iyiyim canım, hastaneye gittim bebişin yanına, eve zor attım kendimi. Bizimkiler firarda bugün. ronya oğluyla ve eşiyle uğraşıyordur, krishazel ne yesem telaşındadır, gulum eli karnında bebişini seviyordur, yagmur hala ütü yapıyordur, esra eşime ne versem diye düşünüyordur...(?)

ne güzel yazmışsın :1: bizde burda oturuyoruz gelirler 1 saate bence dayanamazlar :))))))
bebiş hemen iyileşir inşallah canım bebeklerin hastalığı daha zor onlar hiç hasta olmasın

ne güzel yazmışsın :1: bizde burda oturuyoruz gelirler 1 saate bence dayanamazlar :))))))
bebiş hemen iyileşir inşallah canım bebeklerin hastalığı daha zor onlar hiç hasta olmasın

Sen de olmasaydın senin için de pamuğukta eşine hadi komiserim elini çabuk tut 3 ay dayanamam ben, hemen hamiş kalmalıyım deyip şeyyyy yapalım diye dil döküyordur diye yazardırm...:27::27::27:

Sen de olmasaydın senin için de pamuğukta eşine hadi komiserim elini çabuk tut 3 ay dayanamam ben, hemen hamiş kalmalıyım deyip şeyyyy yapalım diye dil döküyordur diye yazardırm...:27::27::27:

evde yok eşim :1::1::1: gece 11 de gelecek :)))) evet ya 3 ayın sonu hayırlı olur inşallah canım sen neyaptın tedaviyi

evde yok eşim :1::1::1: gece 11 de gelecek :)))) evet ya 3 ayın sonu hayırlı olur inşallah canım sen neyaptın tedaviyi
Tam gaz devam ediyo. Aman bi an önce tedavinin sonuna gelip sperm sayısının tavan yapmasını istiyorum, ikizlerim olsun istiyorum, sonra bebişimin ya da bebişlerimin gamzesi olsun istiyorum. Ne çok şey istiyorum dimi? Ama Allah bana sabretmeyi öğretiyo, belki de biraz sabırlı olsam bunlar gelmezdi başıma.

kızlar hepinizi iyi akşamlar
eşim çok kötü soğuk almış ateşi dil altından 38.5 çıktı titriyor üşüyom diyo
ama ateşi var.dünden beri benical ve minoset veriyom
ateşini düşürmek için ne yapmam gerek canım sıkıldı şimdi
eşim son 3 ayda 9 kutu antibiyotik içtiğinden doktor kesinlikle artık antibiyotik vermicem dedi
en son içtiği 3 kutu zinnat antibiyotik 2 gün önce bitti.tekrar antibiyotik içmesinide istemiyom
Allah muhafaza adamın böbreklerine zarar vercek
üff ya napsam

ozlemcıgım yegenıne acıl sıfaar dılıorum tatlım
gulum tabıkı her surec zor ama sadece melegım ıcın yorulmak ıstıyorum artık :(
krız bnde cat kapı gelen ınsandan nefret ederım kaynanamlarda öle ama ben adam ettım hepsını cesaret edemıolar

bizde ben yapmadimki esim yapti:) ben ailelere asla yapamam zaten ama o yapiyo valla .

kızlar hepinizi iyi akşamlar
eşim çok kötü soğuk almış ateşi dil altından 38.5 çıktı titriyor üşüyom diyo
ama ateşi var.dünden beri benical ve minoset veriyom
ateşini düşürmek için ne yapmam gerek canım sıkıldı şimdi
eşim son 3 ayda 9 kutu antibiyotik içtiğinden doktor kesinlikle artık antibiyotik vermicem dedi
en son içtiği 3 kutu zinnat antibiyotik 2 gün önce bitti.tekrar antibiyotik içmesinide istemiyom
Allah muhafaza adamın böbreklerine zarar vercek
üff ya napsam

canim ates spermler icin daha tehlikeli

doktora mi gotursen

bosuna eziyette cekmesin.

canim ates spermler icin daha tehlikeli

doktora mi gotursen

bosuna eziyette cekmesin.

şimdi akşam akşam götüremicem bir yere
yarın sabah hemen sağlık ocağına gitsin gerekirse
antibyotik yazsın doktor dediğin gibi ona sıkıldım gitti spermler
tamda aşılama üzeri :14::14:
canım diyomki kültürde antibiyogramda duyarlı antibiyotiklerden birini yazsın doktor bari
yani hem vücuttaki enfeksiyon gitsin hemde lökosit falan kaldıysa o bitsin

daha o dusunceye gırmedım :))))))))))
bizde ben yapmadimki esim yapti:) ben ailelere asla yapamam zaten ama o yapiyo valla .

:))))))i yapmıs
ayırca ozleden yazamadım cok tsk ederım canım
ınş sıfa getırecektırrrr bana

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız ?
ronya geçmiş olsun Allah şifa versin.

krisim ateş koltuk altından 37 çıktı düşmüş
bizim burda eczacı bir ablamız var onu aradım şimdi
dedi eğer 37.5 ve üstüyse parol verebilirsin bir tane
neyse sanırım şimdilik gerek kalmadı

sağol canımm aman valla zor iş ateş hastalık vs.
bir ucundada bizim süpermencikler var
aklım onlarda da aman bişey olmasın deyip durdum telaşla :27:

ronyam oda benim eşim gibi alışmış hasta olunca kurtarıcı olarak antibiyotik içmeye artık antibiyotik yok :))))) geçmiş olsun arkadaşım hemen iyileşsin inşallah

Back
X