Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende üzülüyordum benimle kimse ilgilenmiyor diye benimle ilgilendiğin için tesekkür ederim eşimin sperm sayısı 17 milyondu ilkinde ikincisinde 13milyon çıktı asılama öneriyorlar ama korkuyorum doktara gitmekten eşimin sperm sayısı yükselsin diye epynal300 kullandı birde cortex diye bi multivitamin işte bizim hikayemiz de böyle 22 yasındayım eşimde 32 hiç bi şikayeti ağrısı sızısı yok ama sol taafonda varikosel var doktorda en son ameliyat diyor

canim en son degil
en bas ameliyat olmasi sart
benim esimde ameliyat oldu
6. ayimda hamile kaldim
ameliyattan sonra ilac tedavisi alacak esin ve kisa zamanda hamile kalirsin
degerleriniz kotu degil , hiz ve morfolojiyide soylersen daha iyi yardimci oluruz
asilama yaptirma hemen tutmaz uzulursun bosunada masraf edersin.
nerede yasiyorsunuz?

sizler aranızda artık güçlü birer bağ olusturmuşsunuz aranıza girmek isteyen kendi derdini paylasmak isteyenlere hatta bişeyler yazanlara cavap bile vermiyosunuz bizlerde varız bizide içinze alın yokmusuz gibi davranmayın insan üzülüyor bişey yazıpta cevap bile alamayınca :5:

canım benim inan alakası yok şahsen ben bazen senin gibi arkadaşlara cevap veriyorum bildiğim kadarıyla ma bi kaç kez yanlış bilgi verdiğim oldu arkadaşlara o yuüzden üzüldüm ,o bakımdan soru soranlara daha çok krishazel cevap veriyor dikkat ettiysen

sen yaz bize katıl aramıza elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz aynı şeyleri yaşıyoruz

kızlar sayfa cok ılerlemıs gerıd eyazmıstım kım yardım edecek 70 bın kelımeyı tevhıde 1 1.5 hafta var ılayda kızmız ıcın ruhuna ?la ılahe ılallah muhammedun resurullah
kac tane okumak ıstersenız artık ne olur yazın :(

sizler aranızda artık güçlü birer bağ olusturmuşsunuz aranıza girmek isteyen kendi derdini paylasmak isteyenlere hatta bişeyler yazanlara cavap bile vermiyosunuz bizlerde varız bizide içinze alın yokmusuz gibi davranmayın insan üzülüyor bişey yazıpta cevap bile alamayınca :5:

aşkolsun yaaa bu ne kırıcı bi söylem
insanların birbirini tanıması dertlerini tam olarak bilmesi süreç alıyor
bence böyle önyargılı olma burdaki hiç bir arkadaş böyle değil

canım fertil focusmu markası
bendede var canım hiç bişey yemeden sabahki tükürüğünü koy az bişey koy çok olmasın
ve hergün hemen hemen aynı ölçüde koymaya çalış
canım gebelik bölümündeki iki arkadaş
ateş ölçmeyle birlkte mikroskobu kullandılar ve şuan hamileler

ronyacım benımkı ovatel dıye bır marka genelde akşamları denıyorum bırde sabah yapıyım ozaman. ateşide olcuyorum ama 35 ile 35,6 arasında degısıyor o yuzden ateşle anlayamadım.

İnşallah hamilesindir..Sabırlı ol daha 6 gün var adetine canımcım.[/QUOTsende canımsın ama dayanamıyom sinir yaptı bende evde resmen terör estiriyorum :((

sende sabirli olsan sasardim
bu topikte heralde bir yada 2 kisi sabirlidir digerleri aman Allahim:))

valla cok calistin bence bu sonucu hakediyorsun:)) o bacaklari 2 saat havada tutmak hergece hergece calismak kolay degil:))))))))))

insallah hamilesinnnnnnn:)

esilanur bence bekle canım erken kan vermek iyi değil
ben çok yaptırdım ve malesef hep hüsran
insan sonra çok üzülüyor acele etme canım

canim en son degil
en bas ameliyat olmasi sart
benim esimde ameliyat oldu
6. ayimda hamile kaldim
ameliyattan sonra ilac tedavisi alacak esin ve kisa zamanda hamile kalirsin
degerleriniz kotu degil , hiz ve morfolojiyide soylersen daha iyi yardimci oluruz
asilama yaptirma hemen tutmaz uzulursun bosunada masraf edersin.
nerede yasiyorsunuz?

ama doktor çok ilerlememiş diyor sadece solda var diyor ilk gittiğimz doktor hemen gel yapalım dedi 2.gittiğimz doktor olma önce asılama deneyin dedi bende sastım ameliyat zor mu eşimin izin almasıda çok zor ve biz çocuğumuzun olmadığını ve eşimin varikosel olduğunu kimseyle paylasmadık kimse bilmesin istiyoruz onun için hastanede ne kadar kalınır çok acı oluyormu hiç kıyamıyorum eşime acı ceksin hiç istemiyorum yürüyüşü faslan değişiyormu

ya kizlar sizde de boyle oluyormu
ben mesaji yaziyorum gondermem zor oluyor
habire gonder e basiyorum 25 saniye bekle
20 saniye bekle falan cikiyor

zorlaniyorum cok:(

canım ödeme yaptıktan sonra sipaşini tamamladığın zaman son onayında sağda alt tarafta yazıyo fiyatı ve nakliye ücreti toplamı

kargo ucreti nekadar aliyolar
buradan tek tek almayin cunki toptan alirsaniz kargo ucretinden yirtarsiniz

1 urunde 5 dolar olur 3 urunde 5 dolar olur

ona gore alisveris yapin

ya kizlar sizde de boyle oluyormu
ben mesaji yaziyorum gondermem zor oluyor
habire gonder e basiyorum 25 saniye bekle
20 saniye bekle falan cikiyor

zorlaniyorum cok:(
bende bırsey cıkmıyor krıscım 1-2 sanıye beklıyorum sadece. sanırım ıneternetle ılgılı. yada sayfa cok yogun ondanda olabılır

ama doktor çok ilerlememiş diyor sadece solda var diyor ilk gittiğimz doktor hemen gel yapalım dedi 2.gittiğimz doktor olma önce asılama deneyin dedi bende sastım ameliyat zor mu eşimin izin almasıda çok zor ve biz çocuğumuzun olmadığını ve eşimin varikosel olduğunu kimseyle paylasmadık kimse bilmesin istiyoruz onun için hastanede ne kadar kalınır çok acı oluyormu hiç kıyamıyorum eşime acı ceksin hiç istemiyorum yürüyüşü faslan değişiyormu

bizimde 1. dereceydi en hafifi yani
ameliyat zor degil
1 gece kaldik ciktik
cuma olursa pazartesi ise baslar
ama mutlaka mikrocerrahi ile olmasi lazim
yuruyusu degismez:)

varikosel varsa asilamada tutmaz spermler bozuktur

hangi sehirdesiniz

Back
X