Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ama doktor çok ilerlememiş diyor sadece solda var diyor ilk gittiğimz doktor hemen gel yapalım dedi 2.gittiğimz doktor olma önce asılama deneyin dedi bende sastım ameliyat zor mu eşimin izin almasıda çok zor ve biz çocuğumuzun olmadığını ve eşimin varikosel olduğunu kimseyle paylasmadık kimse bilmesin istiyoruz onun için hastanede ne kadar kalınır çok acı oluyormu hiç kıyamıyorum eşime acı ceksin hiç istemiyorum yürüyüşü faslan değişiyormu

ebrusen amelıyat bır kaç saat suruyor ve hafıf bır işlem uzun zaman hareketlerini etkilemez. bizde duşunuyoruz hafta sonu doktora gıdıp bakıcaz

ronyacım benımkı ovatel dıye bır marka genelde akşamları denıyorum bırde sabah yapıyım ozaman. ateşide olcuyorum ama 35 ile 35,6 arasında degısıyor o yuzden ateşle anlayamadım.

canım benim kk da ilk göz ağrım ateş ölçme topiği
oraya arada gel istersen arkadaşlar sana çok yardımcı olur
canım mikroskoba kesinlikle sabah bakıcaksın
ayrıca ateşinide her sabah 6-8 arası dijital ateşölçerle yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorsun
yumurtlama zamanı ateş düşer yumurtlama olduktan sonra ateş progesteron hormonunun etkisiyle yükselir eğer gebelik varsa ateşin hep yüksek seyreder eğer gebelik yoksa ateşin adet gününden bir kaç gün önce yada bir gün önce düşer.bazı kişilerin adet olduğu günde düşebiliyor.
canım mesela ben bir kaç gün önce anladım adet olacağımı ateşim düşmeye başlamıştı
vücut sıcaklığı hastalık veya uykusuzluk gibi olağandışı bir durum yoksa ateş yanıltmaz

canım benim kk da ilk göz ağrım ateş ölçme topiği
oraya arada gel istersen arkadaşlar sana çok yardımcı olur
canım mikroskoba kesinlikle sabah bakıcaksın
ayrıca ateşinide her sabah 6-8 arası dijital ateşölçerle yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorsun
yumurtlama zamanı ateş düşer yumurtlama olduktan sonra ateş progesteron hormonunun etkisiyle yükselir eğer gebelik varsa ateşin hep yüksek seyreder eğer gebelik yoksa ateşin adet gününden bir kaç gün önce yada bir gün önce düşer.bazı kişilerin adet olduğu günde düşebiliyor.
canım mesela ben bir kaç gün önce anladım adet olacağımı ateşim düşmeye başlamıştı
vücut sıcaklığı hastalık veya uykusuzluk gibi olağandışı bir durum yoksa ateş yanıltmaz

sağol ronyacım bılgı ıcın ben bır ara orayada takılayım. yarın sabah ıtıbarıyle dedıgın gıbı denıyım. bu 1-2 gun ıcınde yumurta çatlar sanırım bakalım çalışmalarla tutacakmı :1:

herkes vitamin derdine dustu

keske daha once aklima gelseydi bu marka

meri sen ebay den bak dedin ya orda gorunce aklima geldi
dur dedim direk sitesine gireyim:)

guzel alisverisler hepinize:)

sağol canımcım sen daha öncede söylemiştin ama bugüne kısmet oldu benim ginseng ve e vitamini bitmek üzereydi 10 tane falan kaldı ne çabuk geçti 90 tabletler :))))

sende sabirli olsan sasardim
bu topikte heralde bir yada 2 kisi sabirlidir digerleri aman Allahim:))

valla cok calistin bence bu sonucu hakediyorsun:)) o bacaklari 2 saat havada tutmak hergece hergece calismak kolay degil:))))))))))

insallah hamilesinnnnnnn:)

:1::1::1: Bence de inş. hamilesindir,keşke her ay en az birimiz hamile olsak ne süpper olur:)

neyse kızlar benim hamileliği umut edebilmem için şu an kendimi dinlen meye almam lazım:)

iyi geceler herkese..

ronyam benimle hic ilgilenmiyorsun bu aksam:(
senle ilgili bisey aklima gelince artik aglayasim geliyor:(

sen benim canımsınnnn güzeller güzeli kardeşimm :103::103::103:
senin yüreğine sabrına şefkatine hayranımm
eşin ve güzel meleğin çok şanslı
maşşalah arkadaşıma :nazar:

birde söyle bi durum var elle muayenede hissedilmesi gerekirmiş 2doktorda elle hissedemiyor sedece dopler ultrosonda çıkıyor doktorumuzda prof elle hissedilemeyen varis varikosel demek değildir diyor saırdım kaldım

birde söyle bi durum var elle muayenede hissedilmesi gerekirmiş 2doktorda elle hissedemiyor sedece dopler ultrosonda çıkıyor doktorumuzda prof elle hissedilemeyen varis varikosel demek değildir diyor saırdım kaldım

dr un hakli
varikosel elle tespit edilmeli
eger doktorunuz iyiyse ona guvenin .

Back
X