Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zaten bu sipariş için ödeme tamamlandı.
•Eğer ödeme bilgilerini görmek ve öğeler için durum sevk aşağıya sipariş ayrıntıları görebilirsiniz

türkçeye çevirdim aynen böyle yazıyo.bunlar bir önceki alışverişteki kredi kartı numarasını kaydetmişler.ben mahvoldum nasıl hesap vericem şimdi bilmiyorum:(

myebay girdiğimde eyvahhhhh ben yandım kızlar giriyorum öncer onun kartıyla alınan sipariş çıkıyo sonra benim şimdi almaya çaıştığım sipariş çıkıyo hiç ödeme yap yok direk ödeme şekli kredi kartı yazıyo:(

İyi ama bu çok saçma belki o başka kartla ödeme yapılacak nasıl kendi kafalarına göre otomatiğe alırlarki, sen bi arkadaşını ara bankaya sorsun gerçi msj geliyor çekildiğinde..

•Eğer ödeme bilgilerini görmek ve öğeler için durum sevk aşağıya sipariş ayrıntıları görebilirsiniz

türkçeye çevirdim aynen böyle yazıyo.bunlar bir önceki alışverişteki kredi kartı numarasını kaydetmişler.ben mahvoldum nasıl hesap vericem şimdi bilmiyorum:(

Bilinçli yaptığın birşey değil ara hemen arkadaşını telafi edilmicek durumda yok stres yapma canım benimmm

işin kötüsü eşimin arkadaşı arayıp nasıl derim senin kartından ovulasyon testi aldım presed aldım diye:)
önce onun kartıyla alındığında bana mail gelmişti faturanın mailin göndermişlerdi şimdi fatura maili gelmedi sadece girince sipariş tamamlanmış yazıyo okadar.REZİL OLDUM KIZLAR:((

işin kötüsü eşimin arkadaşı arayıp nasıl derim senin kartından ovulasyon testi aldım presed aldım diye:)
önce onun kartıyla alındığında bana mail gelmişti faturanın mailin göndermişlerdi şimdi fatura maili gelmedi sadece girince sipariş tamamlanmış yazıyo okadar.REZİL OLDUM KIZLAR:((

O zaman eşin arasın:D
Canım ne aldığını söylemesin alışveriş yaptım desin..Meraklılık edip karıştırırsa arkadaşının rezilliği:D

Burdaki ödeme bilgilerine girip kontrol etsene ne yazıyor.

İnsanlık hali bilerek yapmadınki daha evvel arkadaşınızın kartı ile alışveriş yaptıysanız iyi tanıdığınız biri olduğu anlmına geliyor. Sizi gerçekten İyi tanıyorsada kasıtlı yapmadığınızıda bilir zaten. Biraz dolaylı anlatım oldu ama. Kısacası sıkma canını :)

O zaman eşin arasın:D
Canım ne aldığını söylemesin alışveriş yaptım desin..Meraklılık edip karıştırırsa arkadaşının rezilliği:D

İnsanlık hali bilerek yapmadınki daha evvel arkadaşınızın kartı ile alışveriş yaptıysanız iyi tanıdığınız biri olduğu anlmına geliyor. Sizi gerçekten İyi tanıyorsada kasıtlı yapmadığınızıda bilir zaten. Biraz dolaylı anlatım oldu ama. Kısacası sıkma canını :)

şuan eşim varya sinir küpü:(bıktım senin ilaç araştırmalarından sikildım artık patlıycam dedi ve çıktı yanımdan:(ya haklıda benimde suçum yokki adamın kart numarasını ezberliycek değilim herhalde yani bilerek yapmadım ama sinir oldum nasıl bilgileri kayıt ederler:47:

şuan eşim varya sinir küpü:(bıktım senin ilaç araştırmalarından sikildım artık patlıycam dedi ve çıktı yanımdan:(ya haklıda benimde suçum yokki adamın kart numarasını ezberliycek değilim herhalde yani bilerek yapmadım ama sinir oldum nasıl bilgileri kayıt ederler:47:

Hepsinde aynı terane SIKILDIM.Keyfimizden alıyoruz sanki.Neyse sen alttan al canım.Mailler falanda sana geliyormuş ne aldığınızı nerden görecek..

elbetteki o sitenin amatörlüğü belki diğer kartınla alıcan sen onaylamadan nasıl birönceki numara ile alır.

Hepsinde aynı terane SIKILDIM.Keyfimizden alıyoruz sanki.Neyse sen alttan al canım.Mailler falanda sana geliyormuş ne aldığınızı nerden görecek..

elbetteki o sitenin amatörlüğü belki diğer kartınla alıcan sen onaylamadan nasıl birönceki numara ile alır.

bende sıkıldım bize böyle bir durum olsa onlar bukadar uğraşmaz.gerçektende öyle bilgileri nasıl kaydeder ya böyle bişey yok:(şimdi korkuyorum ya o karttan bilgiler onlarda başka bişeyler için para çekerlerse:(ingilizcede fazla yok yanarım valla:(

bende sıkıldım bize böyle bir durum olsa onlar bukadar uğraşmaz.gerçektende öyle bilgileri nasıl kaydeder ya böyle bişey yok:(şimdi korkuyorum ya o karttan bilgiler onlarda başka bişeyler için para çekerlerse:(ingilizcede fazla yok yanarım valla:(

eminecim bak şimdi bence sen biyerlerde hata yapıyorsun sanırım
çünkü bende ebaydan alışveriş yappıyorum ve ben no. girmeden ödeme alamazlar şimdi sakin ol vesana özel mesaj atıcam ordan birde birlikte deneyelim

canım korkma bende sürekli ebaydan alışveriş yapıyorum ve öyle bişey olmaz yani kart bilgilerini kimse kayıt edemez şimdi sana gönderdiğim özel mesajı oku bide birlikte değerledirelim durumu

Çok güzel bir haber buuu. Burdaki arkadaşlarımızın tamamına yakının eşleri bu ilaçdan kullanıyo, benm eşimde 45 gündür bu ilaçdan kullanıyo. krishazelin eşide bu ilacı kullanmışdı, 6 ayda sperm sayısı 7 milyondan 90 milyona çıkmıştı.

bizim ,iki aya yakın bi sürede değerler iki katına çıktı

kızlar bu gün 2 kutu daha proxeed aldım,eczaneden birde ballı ceviz fındık fıstık karışımı vardı bi kavonozda ondan aldım,ayrıca 2 kilo vermişim 3 kilo daha verirsem tamamdır,
swanson dan aldıklarımdan hala bi cevap yok beklemedeyim
kris ben soğan kürünü yaptım bir hafta ara verdim yine yapmaya başlasam olur dimi

Back
X