Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyiyim kadser sen nasılsın ?
Bizim doğal yolla olmadı 3.5 yıl , olur ama illaki bir tedavi şart diyor..
Durumumuz iyi gözükse bile 1 ay sonra gelin ileriki tedavi başlayalım diyor Kaan hoca :)
Bunun ilerisi ne olabilir ki , anlamadım ..
Proxeed plus kullanın dememiş ama eşim kullanacak..
Bakalım 3 ay sonra sperim testi yaptıracağız kaç çıkacak ?

şekerim kaan hoca boşuna çağırmamışki onun bildiği bişey vardır dinle bence sen onu netice olarak mutlu son istemiyomusun :))))))))

kadsercim valla korktum dedim kız okadar yardım etmeye çalıştı başına ne geldi diye:)aman iyi bende alışayım bu şakalara:)

amiiiin canım bizim ev tam deniz önü bildiğin beşik gibi salladı ve duvarda ses geldi ben çok korkuyorum nedense bu konuda zayıfım.o günden beri eşim işe ne zaman gidiyo bende onunla tıpış tıpış gidiyorum tek kalamıyorum evde:(bütün işlerimide gece eve gelince yapıyorum:(((bir müddet herhalde böyle gider,sonra zamanla alışırım inşallah

deniz e yakın olmanızda be korkmakla haklısın tatlım Allah bidaha yaşatmasın topla kendini hemencecik :))) eşin nereye sen oraya

:))))evet canım alıyorumda pc yi kolumun altına gidiyorum dükkanda oturuyorum :)))))o yüzdende hemen yıkanmak zorunda kalıyorum neolur neolmaz Allah korusun herkesi...

bende iyiyim canım senin kırmızılar bana geldi :51:
seni gördüğüme sevindim bu arada akşam göremiyecem diye burukluk vardı yaşam sevincim oldun kız :82:

benim kırmızılar bitti :))))))) bende seni gördüğüme sevindim şekerparem aynen seviyorum kız seni ben valla :1:

ben geldım doktordan hem sagda hem solda yumurtam cıkmıs
ama bugun 14. gunum 10 mm dedi yumurtamın boyutu
cok kucukkkkkkkk
normalde benım 11. gunde 13 mm oluyordu
ya offfffffffffff
2 gun sonra gene gel dedi
hem vaıjınadan fıtıl hmde hp verdı tabı ben almadım
yumurtanın catlayıp catlamadıgını takıp edecekmıs

yaa öyle yaptı bana :25::25::25:

cadı bu krisss cadı :37:

Ronya ben de cemre bitkisel ürünlerde gördüm araştırırken sana faydası oldumu diye sormuştum kullandıktan sonra sperm sayısında hareketlilikte morfolojide bir ilerleme oldu mu?:79::79:

canım sen bana faydası oldumu diye sormuşun ama biz genel olarak o kadar çok şey kullandıkki
neyin faydası oldu neyin olmadı bilemiyom yani
birde eşim antibiyotik tedavisi gördü
şuan eşimin hareket ve sayı normal sınırda
ama morfoloji krugere göre %2
kızlar krıshazel ne zaman gelirrrrrrr

ronya sen de burdaymıssın nasılsın canım

hoşgeldin fıstığım
evet ben burdayım burası benim favori topiğim
senin ateş topiğinde pek göremiyom gelmiyomusun

ronyam hoşgeldin canım dün göremedim seni ben gözlerim seni aradı ama yoktun nasıl oldun canımcım

Şoktayım. Kaan Hocaya mail göndermişdim, Şubatta Ankaraya gelmeyi düşünüyoruz önmcesinde yaptırmamız gereken tahliller neler diye? Bu ay lütfen gelmeyin demiş, tedaviniz devam ediyor, eşininiz hormon tahlillerini gönderseniz yeter demiş....:(((((

e ne guzel iste niye soktasin. gitmene gerek kalmadi:)
yaptir hormon testini gonder nasilsa tedavini uyguluyor .

krishazel ve meri58 özelden mesaj atmışsınız daha yeni gördüm kusura bakmayın uzun zamandır giremiyordum ayrıca bu mesaj işlerinde çok da iyi değilim yani özeli yeni gördüm.teşekkür ederim.ben de oradan size atabiliyor muyum acaba.pek bu işlrden anlamam da

50 mesaj yazmadan ozelden de mesaj atamiyorsun canim
ha gayret 50 ye tamam la:)

Selam arkadaslar
krıshazel sorum sana olacak
preseed ile mi gebe kaldın cnm?

Okudugum kadarıyla senın de eşinde morfolojı dusuklugu varmıs aynen benımde

buay preseedle denıyorum da senın de bılgılerını almak ıstedım

tesekkur ediyorumm

canim evet preseed ile hamile kaldim
ama oncesinde adamakilli tedavi olduk

esinin durumu ne yazarmisin?

Back