- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #11.661
iyiyim kadserim balböceğim sen nasılsın bebeğimmmmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dünyadan haberim yok bir eşimde preseed bir elimde ovulasyon testi yaşıyorum
Geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın ya!
İyiyim kadser sen nasılsın ?
Bizim doğal yolla olmadı 3.5 yıl , olur ama illaki bir tedavi şart diyor..
Durumumuz iyi gözükse bile 1 ay sonra gelin ileriki tedavi başlayalım diyor Kaan hoca :)
Bunun ilerisi ne olabilir ki , anlamadım ..
Proxeed plus kullanın dememiş ama eşim kullanacak..
Bakalım 3 ay sonra sperim testi yaptıracağız kaç çıkacak ?
iyiyim kadserim balböceğim sen nasılsın bebeğimmmmmmmmmmmmm![]()
amiiiin canım bizim ev tam deniz önü bildiğin beşik gibi salladı ve duvarda ses geldi ben çok korkuyorum nedense bu konuda zayıfım.o günden beri eşim işe ne zaman gidiyo bende onunla tıpış tıpış gidiyorum tek kalamıyorum evdebütün işlerimide gece eve gelince yapıyorum
((bir müddet herhalde böyle gider,sonra zamanla alışırım inşallah
kadsercim valla korktum dedim kız okadar yardım etmeye çalıştı başına ne geldi diye:)aman iyi bende alışayım bu şakalara:)
bende iyiyim canım senin kırmızılar bana geldi
seni gördüğüme sevindim bu arada akşam göremiyecem diye burukluk vardı yaşam sevincim oldun kız :82:
benim kırmızılar bitti :))))))) bende seni gördüğüme sevindim şekerparem aynen seviyorum kız seni ben valla![]()
yaa öyle yaptı bana![]()
Ronya ben de cemre bitkisel ürünlerde gördüm araştırırken sana faydası oldumu diye sormuştum kullandıktan sonra sperm sayısında hareketlilikte morfolojide bir ilerleme oldu mu?:79::79:
kızlar krıshazel ne zaman gelirrrrrrr
ronya sen de burdaymıssın nasılsın canım
Kaan hoca herkese önce endol ve trental verio sadece bize vemedi sanırım...proxeed plus vemiş sadece onuda 2 ay kullanın demiş
Şoktayım. Kaan Hocaya mail göndermişdim, Şubatta Ankaraya gelmeyi düşünüyoruz önmcesinde yaptırmamız gereken tahliller neler diye? Bu ay lütfen gelmeyin demiş, tedaviniz devam ediyor, eşininiz hormon tahlillerini gönderseniz yeter demiş....((((
krishazel ve meri58 özelden mesaj atmışsınız daha yeni gördüm kusura bakmayın uzun zamandır giremiyordum ayrıca bu mesaj işlerinde çok da iyi değilim yani özeli yeni gördüm.teşekkür ederim.ben de oradan size atabiliyor muyum acaba.pek bu işlrden anlamam da
Ne bilim canım yaaa, haklısın da. Çağırmadı diye de moralim bozuldu ama((
Selam arkadaslar
krıshazel sorum sana olacak
preseed ile mi gebe kaldın cnm?
Okudugum kadarıyla senın de eşinde morfolojı dusuklugu varmıs aynen benımde
buay preseedle denıyorum da senın de bılgılerını almak ıstedım
tesekkur ediyorumm