Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlarrrr gece boyunca sağ kasığımdan bacağıma ağrı vurdu durdu..Hareket ettirince bişi yok durunca tekrar başladı.Hiç uyuyamadım desem yeri ya kist falanmı oldu acaba ayy temiz taraftı ora yaa:52:

L-carnitine..
Arkadaşlar bu vitamini almak istiyorum eşime ama proxeed plus ile birlikte kullanılabilir mi?
Birde hangi siteden almamı tavsiye edersiniz?

Kaan hoca endol ve trental verdi şimidlik ama ben bu vitaminlerede başlamak istiyorum acaba onun mu kullanın demesini beklemeyelim yoksa hemen başlasam olur mu?

Bu arada gördüm gördüm krisi gördüm maşallah tatlım size :nazar: :nazar:

Eminecim topikimizin solisti seni:D sanada maşalllahhhh :nazar:

L-carnitine..
Arkadaşlar bu vitamini almak istiyorum eşime ama proxeed plus ile birlikte kullanılabilir mi?

Kaan hoca endol ve trental verdi şimidlik ama ben bu vitaminlerede başlamak istiyorum acaba onun mu kullanın demesini beklemeyelim yoksa hemen başlasam olur mu?

proxseed plus ta zaten l carnitine var bol miktarda.onun yerine argin ex alabilirsin.

L-carnitine..

Proxeed ilave L argini almanı tavsiye ederim, proxeed plus a da hemen başlayın bence, Kaan Hocanın söylemesini beklemnize gerek yok, çünkü proxeed ilaç değil multivitamin.

Proxeed ilave L argini almanı tavsiye ederim, proxeed plus a da hemen başlayın bence, Kaan Hocanın söylemesini beklemnize gerek yok, çünkü proxeed ilaç değil multivitamin.

Boncuk eşim bugün 88 Tl'den bulmuş Proxeed plus'ı..
Bu akşam başlayacağız Allah izin verirse..
Bu ilaçda maşallah çok pahalı ama geliş fiyatından alıcaz sağolsun mümessil arkadaşı yardımcı olmuş..
Kaç ay kullanmak gerekir Proxeed'i..

Boncuk eşim bugün 88 Tl'den bulmuş Proxeed plus'ı..
Bu akşam başlayacağız Allah izin verirse..
Bu ilaçda maşallah çok pahalı ama geliş fiyatından alıcaz sağolsun mümessil arkadaşı yardımcı olmuş..
Kaç ay kullanmak gerekir Proxeed'i..

Canım baya uyguna bulmuş. Ben 2 kutuyu 205 liraya alıyorum bide indirimli hali. Proxeed en az 3 ay kullanmak gerekiyo. Sen 3 aya kadar hamile kalırsın zaten.

SWANSON mağduruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:14::14::14::14::14::14:
kızlar bugün ptt kargo bana evrak getirdi baktım üzerinde swanson yazıyo tamam dedim bittik bir baktım gümrüğe takılmış aldığım tüm ürünler ürün başına 150 tl artı vergi bedelide var toplamda 2 zarfım var yani masraf 300 tl vergide hariç gümrüğü aradım oda artık böyle bir kanunun ocak ayında başladığını söyledi dedimki artık yurtdışından vitamin alamayacakmıyız artık gümrükte takılabilir dedi bu tarz vitaminler :14::14: bende dedimki aldığım ürün zaten 300 tl bile tutmuyor bunu alacağıma yenisini alırım dedim tabiki böylesi daha mantıklı diyo kız bana yani benim ürünlerim artık gümrüğün malı oldu keşke almasaydım çok pişmanımmmmmmm:47::47::47:

mericim inşallah seninde başına gelmemiştir hayatım siparişin işlenmedi ise sakın alma gümrükte takılabilir benim gibi :(((((

kızlar bugün ptt kargo bana evrak getirdi baktım üzerinde swanson yazıyo tamam dedim bittik bir baktım gümrüğe takılmış aldığım tüm ürünler ürün başına 150 tl artı vergi bedelide var toplamda 2 zarfım var yani masraf 300 tl vergide hariç gümrüğü aradım oda artık böyle bir kanunun ocak ayında başladığını söyledi dedimki artık yurtdışından vitamin alamayacakmıyız artık gümrükte takılabilir dedi bu tarz vitaminler :14::14: bende dedimki aldığım ürün zaten 300 tl bile tutmuyor bunu alacağıma yenisini alırım dedim tabiki böylesi daha mantıklı diyo kız bana yani benim ürünlerim artık gümrüğün malı oldu keşke almasaydım çok pişmanımmmmmmm:47::47::47:

Ne saçma yaa..Burda da ucuz satsınlar bizde dışardan almayalım..peki kartından çekilmişmi?

ya bana proxeed de lazımdı şimdi 4 kutu alacaktım bu korkuyla artık ebaydan da alışveriş yapamam :14: kızlar ocak ayı itibariyle yeni kanun çıkmış gümrükte artık daha bir dikkatliler sizde bundan sonra dikkat edin

Ne saçma yaa..Burda da ucuz satsınlar bizde dışardan almayalım..peki kartından çekilmişmi?

evet canım ya az önce geldi kargo ne kadar morelim bozuldu anlatamam paramda gitti boş yere kredi kartımdan çekildi tabikide ürünler çok ucuzdu fakat kargosu pahalıydı neyse neyapalım artık

ya bana proxeed de lazımdı şimdi 4 kutu alacaktım bu korkuyla artık ebaydan da alışveriş yapamam :14: kızlar ocak ayı itibariyle yeni kanun çıkmış gümrükte artık daha bir dikkatliler sizde bundan sonra dikkat edin

İnşallah meri karttan çektirmemiştir.Sanada geçmiş olsun canım.Ben daha yeni ocak ortasıbnda presed aldım illa vitaminmi olması gerekiyor acaba?

Bu yolda edinmediğimiz tecrübe kalmıyor.
Devlet 3 çocuk yapın diye yırtınırken her açıdan yolumuza taş koyuyor.. :47:

canım çok üzüldüm nasıl yaparlar böyle bişeyi yaaaa satıcının mesulu yok dimi kargoda?gerçekten de deymez o parayı ödemeye.ne yani nasıl bir kanun bu nekadar saçma yaaa

İnşallah meri karttan çektirmemiştir.Sanada geçmiş olsun canım.Ben daha yeni ocak ortasıbnda presed aldım illa vitaminmi olması gerekiyor acaba?

canım preseed almanda sakınca olmaz korkma bence evet ya meri inşallah çektirmemiştir :((((((
sağol canım benim canımı sıkan proxeed plus ebaydan alamayacak olmam bir keresinde 6 kutu almıştım gümrükte takılır diye ödüm kopuyodu neyseki takılmadı ama ocak ayı gümrükte yeni düzenleme getirdiği için artık tırsıyorum

Back
X