- Konu Sahibi boncukboncuk
- #12.401
Kızlarrrr gece boyunca sağ kasığımdan bacağıma ağrı vurdu durdu..Hareket ettirince bişi yok durunca tekrar başladı.Hiç uyuyamadım desem yeri ya kist falanmı oldu acaba ayy temiz taraftı ora yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
L-carnitine..
Arkadaşlar bu vitamini almak istiyorum eşime ama proxeed plus ile birlikte kullanılabilir mi?
Birde hangi siteden almamı tavsiye edersiniz?
Kaan hoca endol ve trental verdi şimidlik ama ben bu vitaminlerede başlamak istiyorum acaba onun mu kullanın demesini beklemeyelim yoksa hemen başlasam olur mu?
Proxeed ilave L argini almanı tavsiye ederim, proxeed plus a da hemen başlayın bence, Kaan Hocanın söylemesini beklemnize gerek yok, çünkü proxeed ilaç değil multivitamin.L-carnitine..
Arkadaşlar bu vitamini almak istiyorum eşime ama proxeed plus ile birlikte kullanılabilir mi?
Birde hangi siteden almamı tavsiye edersiniz?
Kaan hoca endol ve trental verdi şimidlik ama ben bu vitaminlerede başlamak istiyorum acaba onun mu kullanın demesini beklemeyelim yoksa hemen başlasam olur mu?
Proxeed ilave L argini almanı tavsiye ederim, proxeed plus a da hemen başlayın bence, Kaan Hocanın söylemesini beklemnize gerek yok, çünkü proxeed ilaç değil multivitamin.
Boncuk eşim bugün 88 Tl'den bulmuş Proxeed plus'ı..
Bu akşam başlayacağız Allah izin verirse..
Bu ilaçda maşallah çok pahalı ama geliş fiyatından alıcaz sağolsun mümessil arkadaşı yardımcı olmuş..
Kaç ay kullanmak gerekir Proxeed'i..
SWANSON mağduruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar bugün ptt kargo bana evrak getirdi baktım üzerinde swanson yazıyo tamam dedim bittik bir baktım gümrüğe takılmış aldığım tüm ürünler ürün başına 150 tl artı vergi bedelide var toplamda 2 zarfım var yani masraf 300 tl vergide hariç gümrüğü aradım oda artık böyle bir kanunun ocak ayında başladığını söyledi dedimki artık yurtdışından vitamin alamayacakmıyız artık gümrükte takılabilir dedi bu tarz vitaminlerbende dedimki aldığım ürün zaten 300 tl bile tutmuyor bunu alacağıma yenisini alırım dedim tabiki böylesi daha mantıklı diyo kız bana yani benim ürünlerim artık gümrüğün malı oldu keşke almasaydım çok pişmanımmmmmmm
![]()
Ne saçma yaa..Burda da ucuz satsınlar bizde dışardan almayalım..peki kartından çekilmişmi?
ya bana proxeed de lazımdı şimdi 4 kutu alacaktım bu korkuyla artık ebaydan da alışveriş yapamamkızlar ocak ayı itibariyle yeni kanun çıkmış gümrükte artık daha bir dikkatliler sizde bundan sonra dikkat edin
SWANSON mağduruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar bugün ptt kargo bana evrak getirdi baktım üzerinde swanson yazıyo tamam dedim bittik bir baktım gümrüğe takılmış aldığım tüm ürünler ürün başına 150 tl artı vergi bedelide var toplamda 2 zarfım var yani masraf 300 tl vergide hariç gümrüğü aradım oda artık böyle bir kanunun ocak ayında başladığını söyledi dedimki artık yurtdışından vitamin alamayacakmıyız artık gümrükte takılabilir dedi bu tarz vitaminlerbende dedimki aldığım ürün zaten 300 tl bile tutmuyor bunu alacağıma yenisini alırım dedim tabiki böylesi daha mantıklı diyo kız bana yani benim ürünlerim artık gümrüğün malı oldu keşke almasaydım çok pişmanımmmmmmm
![]()
İnşallah meri karttan çektirmemiştir.Sanada geçmiş olsun canım.Ben daha yeni ocak ortasıbnda presed aldım illa vitaminmi olması gerekiyor acaba?
İnşallah meri karttan çektirmemiştir.Sanada geçmiş olsun canım.Ben daha yeni ocak ortasıbnda presed aldım illa vitaminmi olması gerekiyor acaba?
ya bana proxeed de lazımdı şimdi 4 kutu alacaktım bu korkuyla artık ebaydan da alışveriş yapamamkızlar ocak ayı itibariyle yeni kanun çıkmış gümrükte artık daha bir dikkatliler sizde bundan sonra dikkat edin
eyyvahhh bende aldım proxeed le presed bizimkide gelmezse şimdi mahvolduk(((