Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar öncelikle burda yapılan paylaşımların faydasını çok gördüm hepinize teşekürler doc sen saglıkçımısım dedi :1:
krugere göre yapılan testte morfoloji 1 çıktı bu herşeyi hızlandırmaya yettiii eşimle o anda karar vererek tüpe başladık doc denizhan bey süper bi adam benimkini öyle güzel motive ettikiii ve uğraş bey tüp bebek uzmanımızz bana verdiği tavsiyeleri sizlerlede paylaşıcam
şeker
ekmek süt yasak bunlar yumurtanın kalitesini düşürüyomuş ondan yasakmışş
pirinç ıvır zıvır yasak ve folibole başladımmm eşime ilaç yazdı günde 2 tane elma yiycem her gün mutlaka protein almam lazımmm günde bi kase yogurt bu diyetimizdi
tüp bebek ücreti 4750 ilaçlarda dahil
bu arada işlem şöyle iğneler yumurta konturolu toplama işlemi embiyo kalitesi ve yerleştirmee dua edin aileme insaf versinde rabbim bende bebişime dogru gideyimmmm bu arada geçmişe hiç bakmadım biri özet geçsin bi ara bakaarım

xeda Allah yardımcınız olsun
cok rahatlamıs gordum sneı ınsallah tedavınde guzel gecer hayırlısıyla

günaydın herkese feci halde gribim..öğleden sonra iizn alıp eve gideceğim..ya bu grip durumu bebeğin tutunmasını filan etkilermi acaba canım sıkılıyor düşününce ..
ufffffffffffffffffffffff

Rabbım ol dedıkten sonra zamanı geldıkten sonra hepsoı bahane cok dusunme bence su saatten sonra yapabılecegın bısye yok sanırım
meyve ye bbolbol ıhlamur falan ıc yada

XEDA tüp ebaşlıyorsunuz demek ..
Rabbim bebeğini versin inşallahh

sperm değerleriniz nasıl yazsaana hareketi falan

canım 63 mil düşmüşlerr:26: toplam hız %40 ama morfolojii 1:5: bu durum ve yıllar 6 yıl bizim için çok uzun dedi doc aşılam ya %20 şanş verdi tüpe %60 dedi oda benim yaşımdan kaynaklanıyorrr muşşş degerler düşünce ben paçayı sıvadım ama parayı ailelerden temin edicez o durum beni sıkmaz inşşş dualar okuycammm bu arada degerlerin düşme olasılıgı varmış başlamak zorunda hissetim kendimiii :50: ama ne elde var ne avuçta ama rabim yardım edecektirrrrr zaten annem yardım edecez demişti inş sıkıntı çıkmazzz

günaydın herkese feci halde gribim..öğleden sonra iizn alıp eve gideceğim..ya bu grip durumu bebeğin tutunmasını filan etkilermi acaba canım sıkılıyor düşününce ..
ufffffffffffffffffffffff

Geçmiş olsun canım. inşaşl bir an önce iyileşirsin. bence grip etkilemez bebğin tutunmasını. sen rahat ol. İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebğin sana

Rabbım ol dedıkten sonra zamanı geldıkten sonra hepsoı bahane cok dusunme bence su saatten sonra yapabılecegın bısye yok sanırım

evet öyle tabi de bağışıklık düşünce etkilermi acaba diye insan düşünüyor..
xeda hadi hayırlı olsun tüp bebeğin yalnız fiyat bana fazla geldi yaa..bimediğim bişeymi var..
benim gittiğim yerde herşey dahil 3000 dediler

Canım yumurtalrın iyi sayıda ve iyi kalitede olur inşallah. Tedavin güzel sonuçlanır inşallah canım. bebişler gelsin artık :16:
ınsallah canım hayırlısı gecen sfeer ılacın dozu falaz geldı cok yumurtam oldu o da ıyı olmadı tabıkı
bu sfer nası olacaka bakalım

LİSTENİN SON HALİ

“ Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten...İnneke semiüddua .... ”

''RABBİ LA TEZERNİ FERDEVVE ENTE HAYRUL VARİSİN''

(28 EKİM CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRECEĞİZ)
1001 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...

esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
melisdilek
azra3434
z-victory
mavikızz
eeessx
butterfly33
delıkız0606
zeynebımm

canım 63 mil düşmüşlerr:26: toplam hız %40 ama morfolojii 1:5: bu durum ve yıllar 6 yıl bizim için çok uzun dedi doc aşılam ya %20 şanş verdi tüpe %60 dedi oda benim yaşımdan kaynaklanıyorrr muşşş degerler düşünce ben paçayı sıvadım ama parayı ailelerden temin edicez o durum beni sıkmaz inşşş dualar okuycammm bu arada degerlerin düşme olasılıgı varmış başlamak zorunda hissetim kendimiii :50: ama ne elde var ne avuçta ama rabim yardım edecektirrrrr zaten annem yardım edecez demişti inş sıkıntı çıkmazzz

imkanları varsa tabiki yardım etsinler
hız değişmiş canım sen hep hareketi artırma yolu arıyordun..
ileri hızlı kaçççç

merhaba kızlar öncelikle burda yapılan paylaşımların faydasını çok gördüm hepinize teşekürler doc sen saglıkçımısım dedi :1:
krugere göre yapılan testte morfoloji 1 çıktı bu herşeyi hızlandırmaya yettiii eşimle o anda karar vererek tüpe başladık doc denizhan bey süper bi adam benimkini öyle güzel motive ettikiii ve uğraş bey tüp bebek uzmanımızz bana verdiği tavsiyeleri sizlerlede paylaşıcam
şeker
ekmek süt yasak bunlar yumurtanın kalitesini düşürüyomuş ondan yasakmışş
pirinç ıvır zıvır yasak ve folibole başladımmm eşime ilaç yazdı günde 2 tane elma yiycem her gün mutlaka protein almam lazımmm günde bi kase yogurt bu diyetimizdi
tüp bebek ücreti 4750 ilaçlarda dahil
bu arada işlem şöyle iğneler yumurta konturolu toplama işlemi embiyo kalitesi ve yerleştirmee dua edin aileme insaf versinde rabbim bende bebişime dogru gideyimmmm bu arada geçmişe hiç bakmadım biri özet geçsin bi ara bakaarım

günaydın herkesee,

xeda hayırlı olsun,ne güzel başladıktan sonra gerisi geliyor zaten,inşallah bebeğine de kavuşursun.

ronyacımmm senin amniyosentez vardı şu sıralar galiba yanlış hatırlamıyorsam,az giriyorum ama aklımda o kalmış,hiçbir şey çıkmayacak Allahın izniyle,kolay gelsin.

Canım tedavin hayırlı olsun. Tabikide dua ederiz. Rabbimden dilerim bebeğine kavuşursun. tedavi sürecinde hep mutlu olursun vede bebeğine kavuşmanın mutluluğunu yaşarsın inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun. Biz bütün arkadaşlarımıza dua e3diyoruz. tedavi gören görmeyen. ben o kadar çok istiyorum ki burda herkes bir an önce anne olsun. çünkü insan çok üzülüyor ve bazen karamsarlığı kapılıyo. bu duyguyu çok iyi bilirim. kimse üzülmesin. Allahım bize güç kuvvet versin vede anne olmayı nasip etsin.

xeda Allah yardımcınız olsun
cok rahatlamıs gordum sneı ınsallah tedavınde guzel gecer hayırlısıyla

evet öyle tabi de bağışıklık düşünce etkilermi acaba diye insan düşünüyor..
xeda hadi hayırlı olsun tüp bebeğin yalnız fiyat bana fazla geldi yaa..bimediğim bişeymi var..
benim gittiğim yerde herşey dahil 3000 dediler
hepinize teşekürler tedaviye başlamak rahatlatttıı yılarca olur git dedi doc 6 yıll neyi beklemişizzzbizz oyalanmışızz inş rabbim yardımcımız olsunnn bilmem çokmu parasııı:53:

GÜNYDIN KIZLAR...

Eda canım benim çok sevindim tüpe başlıyormuşsun inşallah bebeğine bu defa kavuşursun bitanem inan senin adına çok sevindim keşke benim eşimde ikna olsa bir dakika durmam bende yaptırırım ama buda sizin için çok güzel bi gelişme siz adımınızı attınız inşallah bundan sonra rabbimde yardım eder bu arada değerlerinizde güzel çıkmış :nazar: hızda iyi hadi bakalım hayırlısı

hepinize teşekürler tedaviye başlamak rahatlatttıı yılarca olur git dedi doc 6 yıll neyi beklemişizzzbizz oyalanmışızz inş rabbim yardımcımız olsunnn bilmem çokmu parasııı:53:

sen sper değerlerini yazınca ben de tereddüt ettim şimdi yaa.
bizim ilk gittiğimizde 77 milyon ,toplamda %47 hareketli morfoloji % 8 idi ..
aşılamada 64 mil .. toplam hızlı % 30 idi ama morfolojiyi bilmiyorum kaç olduğunu ..
yani bize de mi tüp gerek acaba ..
ay çıldırcam yaaaa ..
ama doktor normal dedi bana ..
tüp sizin için çok erken dedi ..
üfffffffffffffffffff
valla ben sordum 2500 merkez alıyormuş ilaçları da 500 e çıkartıyorlarmış rapor toplam 3000 dediler..

ınsallah aılene ınsaf verır rabbım ve onlarda sıze yardımcı olur xedacım

sen sper değerlerini yazınca ben de tereddüt ettim şimdi yaa.
bizim ilk gittiğimizde 77 milyon ,toplamda %47 hareketli morfoloji % 8 idi ..
aşılamada 64 mil .. toplam hızlı % 30 idi ama morfolojiyi bilmiyorum kaç olduğunu ..
yani bize de mi tüp gerek acaba ..
ay çıldırcam yaaaa ..
ama doktor normal dedi bana ..
tüp sizin için çok erken dedi ..
üfffffffffffffffffff
valla ben sordum 2500 merkez alıyormuş ilaçları da 500 e çıkartıyorlarmış rapor toplam 3000 dediler..

delıkız xedaların morfolojı %1 sızın %8 bu cok etkılıdır sanırım
bıde onalrın 6 yıl gecmıs
sızın kac yıl oldu daha z sanırım
ve yas etkısı vs derken hepsıne gore bı degerlendırme yapıyo doktorlar

24 ASKER DAHA ŞEHİT VERMİŞİZ Allah kahretsin bunları gencecik evlatlarımızı, kardeşlerimizi toprağa veriyoruz
Rabbim artık fırsat vermesin İNşallah

aminnn allah artık kimseye ciğer ateşi vermesin ailelerine sabır versin biz bi evladımız olsun diye ne çabalar sarfediyoruz onlar yetiştirip büyüttükleri evlatlarını toprağa gömüyolar hemde o kalleş insanların kurşunuyla ölüyolar allah onları kahretsin :14::14::14: sabah kahvaltıda duyduk eşim öylece kaldı ağzına lokma almadan gitti ne acı bişey bu yarabbim :14::14:

gunaydın demek ısterdım
ama gunumuz aydın deıl bellıkı
sızın yazdıgınızı okuyunca hemen haber sayfasını actım
bırde ne goreyım 24 eve 24 ayrı ates dusmus
tuylerım dıken dıken
rabbım sabır ver
rabbım dayanma gucu ver
rabbım bunların kokunu kurutup ıslah eyle

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

bizim daha 17 ay oldu bebek olmayalı yaşım 29 ..ya ilk başta %8 di belki de düşmüştür orasını bilmiyorum ...
ama 4-5 farklı doktora sordum değerler ii diyorlar ama ne bileyim yaaa neden olmuyor o zaman ..
üfffff..
zaten aşılamam tutmazsa bi daha boşuna aşılamayla uğraşmayacağım ..
1-2 sene bekleyip sonra tüp yaptıracağım inş.

imkanları varsa tabiki yardım etsinler
hız değişmiş canım sen hep hareketi artırma yolu arıyordun..
ileri hızlı kaçççç
toplamını biliyorum canım ya hızın
günaydın herkesee,

xeda hayırlı olsun,ne güzel başladıktan sonra gerisi geliyor zaten,inşallah bebeğine de kavuşursun.

ronyacımmm senin amniyosentez vardı şu sıralar galiba yanlış hatırlamıyorsam,az giriyorum ama aklımda o kalmış,hiçbir şey çıkmayacak Allahın izniyle,kolay gelsin.
sgl exxsss inşşş rabim yardım ederrrrrrrr
GÜNYDIN KIZLAR...

Eda canım benim çok sevindim tüpe başlıyormuşsun inşallah bebeğine bu defa kavuşursun bitanem inan senin adına çok sevindim keşke benim eşimde ikna olsa bir dakika durmam bende yaptırırım ama buda sizin için çok güzel bi gelişme siz adımınızı attınız inşallah bundan sonra rabbimde yardım eder bu arada değerlerinizde güzel çıkmış :nazar: hızda iyi hadi bakalım hayırlısı
kardebim sglll canımm zorlu bi süreç çünkü 2 günde bir malatyaya gidicemm bi dahaki aya dua edin adetimmm bayrama denk gelmesin ve tatillereeee

amin lorkeeeeecimmm duanızı eksik etmeyinnnn

kız maşalahhh durrr morfoloji çok önemli 4 olsa bize aşılama yapcaktı ama malaseff kiiii 1 çıkıncaaaaa düşünmedik bileeeee takma hele kafanaaaaa aşılam yapılduı bence moralini yüksek tutttttt

ekın tenkurun topıgı kapandı

sabah baktım bende bulamadım
insnaların faydalanmasına fırsat verilmiyor anlamıyorum.
site kuralı olabilir ama bizleri kimler sömürmüyorki milyarlar veriyoruz bu yolda 20-30 tl nin dolandırıcılığımı olacak.
sitenin bu katılığını onaylamıyorum

Back
X