Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar öncelikle burda yapılan paylaşımların faydasını çok gördüm hepinize teşekürler doc sen saglıkçımısım dedi :1:
krugere göre yapılan testte morfoloji 1 çıktı bu herşeyi hızlandırmaya yettiii eşimle o anda karar vererek tüpe başladık doc denizhan bey süper bi adam benimkini öyle güzel motive ettikiii ve uğraş bey tüp bebek uzmanımızz bana verdiği tavsiyeleri sizlerlede paylaşıcam
şeker
ekmek süt yasak bunlar yumurtanın kalitesini düşürüyomuş ondan yasakmışş
pirinç ıvır zıvır yasak ve folibole başladımmm eşime ilaç yazdı günde 2 tane elma yiycem her gün mutlaka protein almam lazımmm günde bi kase yogurt bu diyetimizdi
tüp bebek ücreti 4750 ilaçlarda dahil
bu arada işlem şöyle iğneler yumurta konturolu toplama işlemi embiyo kalitesi ve yerleştirmee dua edin aileme insaf versinde rabbim bende bebişime dogru gideyimmmm bu arada geçmişe hiç bakmadım biri özet geçsin bi ara bakaarım

canım 63 mil düşmüşlerr:26: toplam hız %40 ama morfolojii 1:5: bu durum ve yıllar 6 yıl bizim için çok uzun dedi doc aşılam ya %20 şanş verdi tüpe %60 dedi oda benim yaşımdan kaynaklanıyorrr muşşş degerler düşünce ben paçayı sıvadım ama parayı ailelerden temin edicez o durum beni sıkmaz inşşş dualar okuycammm bu arada degerlerin düşme olasılıgı varmış başlamak zorunda hissetim kendimiii :50: ama ne elde var ne avuçta ama rabim yardım edecektirrrrr zaten annem yardım edecez demişti inş sıkıntı çıkmazzz
xeda tedaviye başlıyosun çooooooooooooooook sevindim inan allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebeyini
bu defa alırsın kocağına rabbim nasip etsin inşallah
eda eynı zamanlarda başlicaz farkıdansın demi inşallah bense sende burda tedavi olan herkes alır pozitifi
eda çok mutlu oldum ya gerçekten bide aynı zamanlarda başlıyoruz :52::52::52::52::52::52:süpeeeeeeeeer
çok sevindim inan :52::52::52::52::52::52:

Vatan NAMUSTUR,SEREFTIR,TEK HEDEFTiR,CANDIR,KANDIR,iMANDIR
EZAN DiNMEZ
BAYRAK iNMEZ
VATAN BöLüNMEZ
Ne Mutlu Türküm Diyene !!! :72::72::72::72:
Rabbim ailelerine sabır versin :14::14::14:

Utanıyorum şehidim;
yemekten,
içmekten..
Senin annen ağlarken
gülmekten utanıyorum.!
... Sanma ki
unutuyor;
unutturuyoruz , unutanları
barındırmaktan utanıyoruz, sen vatan
için bizim için
şehit olurken seni görmezden gelenlerden utanıyorum...!!

:5::5::5::5::5::5::5:
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
başımız sag olsun

aşkolsun ne nazlanması kız fazla büyümedi büyüsün çekicem de
yükleticem ben anlamıom biliyon

hahh şöyle ya göbüş görmeyi özledik bekliyoruz canım fotolarını bakalım hala güzelmisin:27::27::27::27:
NUNCUM gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah vatana millete anasına banasına hayırlı evlat olsun:34::34::34:

günaydın!
herkes iyi mi?, ben yokken güzel haberler almışsınızdır inşallah.

biz iyiyiz çok şükür, normal doğumu bekledik bekledik ama olmadı:(

kordon iki kez dolanmış bebeğin boynuna, bağırsakları tamaman dolmuş, bi de kalp atışları düşük olmamakla beraber alt sınırdaydı ve nihayetinde sezeryan olduk.

şimdi iyiyiz çok şükür orta derecede sarılığımız var, onun geçmesini bekliyoruz.

yeni hamilemiz var mı?

geçmişler olsun baya bir olay atlatmışsınız ama şimdi kucağında ya.sağlık sıhhatle büyütün bebişinizi.

:30::30::30::30::30::30::30:
kocam 10 dk müsade verdi kahvaltı hazır olsun dediiiiiiiii
yeter bu kadar ip gidiyimde tıka basa yiyim bu spor beni igne iplik gibi yaptı az kendime geliyim sonra görüşürüz kızlarr:3::3::3::3:
10-9.......3-2-1:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

arkadaşlar merhaba, vitex (hayıt tohumu) kapsülü kullanan var mı. herkes genelde çayını içiyormuş. ben bunu alsam olur mu.

xeda tedaviye başlıyosun çooooooooooooooook sevindim inan allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebeyini
bu defa alırsın kocağına rabbim nasip etsin inşallah
eda eynı zamanlarda başlicaz farkıdansın demi inşallah bense sende burda tedavi olan herkes alır pozitifi
eda çok mutlu oldum ya gerçekten bide aynı zamanlarda başlıyoruz :52::52::52::52::52::52:süpeeeeeeeeer
çok sevindim inan :52::52::52::52::52::52:

CANNIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMM evet yaaaaaaaaaaaa senlen haber bekliycezzz dimiii morfoloji bozuk olunca beklemeyelim dedimm adetimi bekliycem veee süreç başlıycakkkk:6::6::6::6::6::6: tedirginliklerim var çakırım yaaa ben herşeye heveslendimmm bu morfolojiyle olurmuu

$a0e1e67ca57e44c1e0e96e4ec4854b99_1[1].webp

ekın teyzesı bebegımın ultrason resmı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

nun ,bebegını kucagına almıs sanırım saglıkla büyütsün ınsallah..listenin son halı nerelerde kaldı kım var beklenen sımdı ..

tedavıye baslayan arkadaslarımız var ınsallah tez zamanda bebeklerıne kavusurlar..

Back
X