Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlarrrr nasilsinizz
nobetten sonra evimdeyim eve geldim esya topladim biraz yarin tekrar nobetciyim..
kizlar canim cok sikkin sehit haberleri beni allak bulla etti bide kardesim askerde ben kactim kizlar herkeze iyi geceler...

kizlarrrr nasilsinizz
nobetten sonra evimdeyim eve geldim esya topladim biraz yarin tekrar nobetciyim..
kizlar canim cok sikkin sehit haberleri beni allak bulla etti bide kardesim askerde ben kactim kizlar herkeze iyi geceler...

uzulme canim ALLAH kardesini ve tum askerlerimiz korusun ins

kizlarrrr nasilsinizz

evet tüm türkiye çok üzüldü allah şehitlerin yakınlarına sabır versin. Herkez üzülüp endişe ediyor ama askerde canı kanı olunca bi başka üzülür eminim allah kardeşini korusun sağ salim görevini tamamlayıp size kavuşsun

merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okuyup geldim. Yağmura çok üzüldüm canım ya ne uğraşlar veriyoruz sabırla bekliyoruz sonuç olumsuz olunca çok üzülüyor insan benimde 2 başarısız aşılamam var doktor salak gibi 2 aşılamamıda klomen ile yaptı. neyse nasip kısmet diycez umudumuz hiç kaybetmiycez.

slm canim ansilsin napiyosun

yağmur canım sonucuna çok üzüldüm, hayırlısı buymuş, tez zamanda Rabbim gönlünün muradını versin inşallah.

gunaydın kızlar hepınızeeee :3:
Günaydın kızlar
:3:
Erken yatıp,erken kalkmak kadar güzel bişi yok ya..
:8:

bende cok sevıyorum ekınım erken kalkmayı
evımı topladım hatta baktım hava guzel salon camım berbattı onuda sıldım
az sonra da kalkıp yatak odasını mı sılsem dıye dusunuyorum sımdı

günaydın herkese ..izin aldım evdeyim ..
belki öğleden sonra işe giderim ..
dünden beri bi tencre çorba içmişimdir ..ıhlamurlar c vitamini ,soğan depo yaptım resmen ama yok geçmiyor hastalığım..
tylol hot bende çok etkili içince hemen gribim geçiyor ..
ama onu da gebelkte bi kullanın diyen var bi kullanmayın ..
ne yapsam bilemiyorum ..
bilgisi olan varmı ..
tylol hot içmeden iileşemeyeceğim anlaşılan o ki..

Eki Görüntüle 275994

ekın teyzesı bebegımın ultrason resmı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
esra bana hiç pas vermiyonnnnnn :19:
ne tereddüt lerin var deli burda 0 morfoloji ile hamile olanlar var normal yoldan tabi
rabbim nasip ettimi morfolojiymiş ileri hızmış hepsi boş yeterki rabbim nasip etsin
şimdi bunları düşünüp canını sıkma sıtres yapma
nerde yaptırıcan doğufertildemi inşallllah herşey iyi olacak rabbim bu defa inşallah nasip edecek
sayınız çok iyi bikere buda çok güzel bişi
sen kaç kasımda adet olucan benim 16 kasım inşallah 17 sinde iğnelere başlicam
kısa protokol olacak senin kısamı uzunmu
inşallah peş peşe alırız güzel sonuçları

bakalım rabbim ne eyler
ne eylerse güzel eyler:34:
çakırım yaaa kuşum herşey rabimin elinde ol derse olurrrr her ihtimalide düşünmek lazım normal yolla olan da çok tüp bebegi tutmayanda ama rabbim izniyle olacak inşşş canım benim regli tarihimm 14 kasımm bu ay 16 da oldummm bakalaım nasıl olçakk inş emin elerdedirimm iyi şeyler duydum ama nasippp .bu arada kısa ve uzun protokol ne kuzummm :18:bana ne yapacaklar bu arada yumurta toplama işlaminde anestezi uygulanıyormuşş buda yumurtaların kalitesini düşürüyormuş acılı bişeymiii kızlar bilen yazsıınnnn

Selam kızlar ben geldim.....
Bütün gün hastanedeydim , sabah usg ye girdim , herşey çok güzel , tamamdır dedi hocam..
Öğleden sonra konsey toplandı , ilac dozlarım falan belirlendi, dr iğneciklerimi yazdı , lucrini aldım elimde puregon olduğunu söyledim , o halde onları kullan yetmezse takviye yaparız dedi..
İlaç raporum var dr yetmediği yerde reçete yazıcak tekrar gidip alacağım ..
Ama önce elindekileri bi kullan bakalım dedi..
Lucrine cuma günü Ya Allah Bismillah diyip başlıyorum ..
19. günde başlıyorum ..
İlk tedavimde 10 ünite ile başlamıştım bu sefer 15 ünite ile başlıyorum , yumoşlar iyice baskılanacak ..
İlk tedavimin ilaç dozlarına da baktılar , dosyama koydum o bilgileri..
Hayırlısı olsun bakalım ..
:nazar:
bilgem hayırlı olsun bitanemmm
canııımmmm şimdiden hayırlı olsun. bende iki gündür bakıyorum seni göremeyince acaba daha dönmedi mi diye düşündüm tam bugün sana yazacaktım artık dayanamadım bir de baktım ki gelmişsin hem de güzel haberlerle.. denizhan bey gerçekten çok hoş dimi özellikle de psikolojik olarak inanılmaz derecede motive edici uğraş beyle tanışmadım ama onun için de çok iyi diyorlar tedavinizi beraber götürürler olmazsa.. morfolojiye takılma ne gerekirse yaparlar onlar.. özellikle denizhan bey için çok kişiyi bebek sahibi yaptı diye duymuştum bence bunun en önemli sebebi diğer doktorlardan farklı bişi uygullamsı falan değil tamamen psikolojik desteği zaten tüp bebekte moral çok önemli diyorlar.. inşalah ailenizden bir yardım görürsünüz de bir an evvel kavuşursunuz bebişinize.. sizin için zor bir süreç olacak ama inşalah sonu güzel olacak eda..
kalacak yer skıntısı yok dimi dediğim gibi tüp bebeğe gidince kalabileceğiniz bir misafirhaneleri var. peki bu gittiğinizde kaldınız mı yoksa aynı gün döndünüz mü.. bir de edacım para konusunda bence çok değil diğer arkadaşalar daha tecrübeli daha iyi bilirler belki ama deli kız hani üç bin dediler bana dedi ya onunki muhtemelen raporludur. doğufertilin anlaşamsı yok o yüzden rapor olsa bile geçmiyo yani raporsuz o fiyat bence iyi. biz bir arkadaşla gitmiştik onlarda başalyacak önümüzdeki aylarda tüp bebek için. onlara da 4500 civarı tutar dedi yani aşağı yukarı sizin gibi biz 7 -8 bin civarı bekliyorduk. ama raporlu olursa 3000 tlye kadar bulursun bence.. inşallah bir an önce parayı temin edersiiniz canım dualarım sizinle inşallah..
canım ilgin alakan için sagl günü birlik gittikk begendim inş böyle devam ederrr ugraş beyle birlikte ilgileniyorlarlar bu arada çok güzel bebiş fotoları vardı ikiz üçüz ilaca tepki vermeme baglı canım yumuşlar kıvamına gelirse ona göre para vericez yani en az ilaç paraı 800 dedii misafir haneleri varmış ama talep olmayınca kapamışlar transfer sonrası 1 hafta kala bilirimmm ögretmen evindeee ama bakalımmm yola hemen çıkmayalım dedimmm bilmemm bu benim hüsnü kuruntumm sonrada özel araçla geri dönerimmmmm
kızlar merhaba :))
bugün ikindi itibariyle kırmızılar geldi ne yazıkki:(((
yani aşılamam tutmadı:Ç(((
yağmurum canım arkadaşım biliyoruz ki bu süreçler ne kadar umut dolu olursa olsun olmama ihtimalide varrr aslında nekadarda kendimizi her iki duruma hazırladık desekte biz olumsuz durumu göz ardı ediyoruz bu bizim içimizdeki umuttan kaynaklanıyor pes etmek yoooook biz anne olacaksak buda annelik öncesi maratonumuz inan bu hazırlık devresiii hepimizde burda olan ve olamayan ama mücadele eden tüm anne adayları anne olacak ama pes edenler vazgecenler hariçççç bak krisee bak pamuga bak ekintosaaa maşalllahhh 2 düşünmeye başlayanlarımız var bak boncuga baruka seni ve tüm arkadaşlarımı çok seviyorummm cenabı ALLAH ümidiniz ben olayım demiş saglam bi iman inan en büyük dost tabiki bunları yaşarken üzülmemek elden dgl amaaa Allah hepimizin yardımcısı olsun la havle..... sürekli oku rabim yardımcımız olsunnn:38:

gunaydin kizlarrr nasilsiniz
yagmurum canim sonucuna cok uzuldum nedenir bilmiyorum ama sen inancli bir insansin bitanem RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN INSALLAH

günaydın herkese ..izin aldım evdeyim ..
belki öğleden sonra işe giderim ..
dünden beri bi tencre çorba içmişimdir ..ıhlamurlar c vitamini ,soğan depo yaptım resmen ama yok geçmiyor hastalığım..
tylol hot bende çok etkili içince hemen gribim geçiyor ..
ama onu da gebelkte bi kullanın diyen var bi kullanmayın ..
ne yapsam bilemiyorum ..
bilgisi olan varmı ..
tylol hot içmeden iileşemeyeceğim anlaşılan o ki..

valla ıcın nası rahat edecekse ole yap bence
ben sımdı bısey dıyemem acıkcası
yada doktorunu ara sor ama o kesın ıc der
doktorlar bebegın ılk haftalarda annenın yedıgınden ıctıgınden etkılenmedıgını ıalcların zarar vermedıgını soluyolar cunku genelde

benımde mıgrenım var mesela regl oncesı tutar ve ılacsız atlatamam genelde
doktor ıcebılırsın bısey olmaz demıstı

çok üzüldümm..
ama maalsef elden birşey gelmiyor..ben de yaşadım aynı şeyleri...kendine iyi bakkk sen canım yaa

canım sen hamilesin demi tüple degerlerinizi yazsana bu süreç nasıl bi bakalımmm başladıkta tüpe bebişin hayırlı olsunnnn:nazar::emir_bebek:

Back
X