Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben iyiyim gamzeli sen nasılsın?

ceylan nene hee valla doğru o öyle dedirtir eteklerime yapışırlar yetmedi analarından çektiğim bide onlarla uğraşırım
seninki açımm açımmm diye
esranınki hani bana hediye diye :))))))

zaman kaybetmemeniz iyi olmuş biz 2 yıl korunduk sonra 1 yıl denedik olmadı eşime dedim git bi baktır yok bende bişey turp gibiyim deyip kestirip attı neyse ikna ettim gitti ve turp gibi olmadığı ortaya çıktı :9:
dogru canim once kadindan bilinir ahhh ahh...

ceylan nene hee valla doğru o öyle dedirtir eteklerime yapışırlar yetmedi analarından çektiğim bide onlarla uğraşırım

bende iyim ekinim sagol.

.yemeklerimi yaptim herifi bekliyom:1::1::1:

canim sen bilirisn
doktor hanim kist adet duzensizligi yaparmi:26::26:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
allah iyiligini versin benimki açım diyemmi bagırır:1::1::1::1::1::1:

dogru canim once kadindan bilinir ahhh ahh...

bende iyim ekinim sagol.

.yemeklerimi yaptim herifi bekliyom:1::1::1:

canim sen bilirisn
doktor hanim kist adet duzensizligi yaparmi:26::26:

kist büyükse yapar canım benim 14 mm çatlamayan yumurtam kist olarak sonraki aya devretmişti ama benim adetimi etkilememişti.

canım arkadaşlarım çok saolun:))
Üzülmedim desem yalan olur:)
demekki azda olsa içimde bir umut varmış:)
ne diyeceğimi ne yapacağımı cidden bilmiyorum?
kendimi çok caresiz ,hissediyorum,sanki dünya yıkıldı altında bir tek ben kaldım:((
topiğe bile girmek içimden gelmiyor:((
oysa sizi merak da ediyorum,karmaşık duygular içindeyim
içinden geçenleri eşime anlatamıyorum ,kendi kendime ağlıyorum,zaten doğru cümleleride bulamıyorum
bir labirente düşmüş çıkış yolunu bulmaya uğraşıp duruyorum.....
daha fazla yazıp sizleri üzmek de istemiyorum..
çıkacağım hemen pc ye bakamıyorum nedense gözlerimi rahatsız ediyor,
Hepinize tekrardan tşk ederim arkadaşlar
İnşallah bilgemden ,sewserden,lorkeeden ,çakırdan xedadan ,deli kızdan hayırlı haberleri alırız,ismini hatırlaymadığım tedavide olan başka arkadaşlarım varsada affetsin beni,bu arda hiç yılmadan deneyen arkadaşlarımdan da bekliyorum hayır haber.
bir halay çekemedik bir türlü:)))))))))))))
canım allah yardımcın olsun bişey diyemem ama allaha sağın ona dualar et rabbime emanetsin ....
yagmurum uzme kendini lutfen kendine boyle saliverme '
cok yakinda senin burda halayini cekicez meraketme bunu oyle cok istiyorum ki.

sevser canim hayirli olsun catlam ignesidnen kac gun sonra tets yapilicakmis.

ekinn dua icin cok tsk ederim sagol canim not aldim cok sukur..

pamuk hosgeldin canimm

canım sanırım 14.gün daha sormadım dr a yarın sorar sana yazarım ben

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

mübarek cuma gününde ne kadar güzel dua etmişsin canım.gönülden amiiiiiiiiiiiiin diyorum.

yeteercim eşin nasıl oldu.

umut seni teftişteyim uyuyomusun falan diye bakmaya geldim:33::33::33::33::33:

kiz benim patronlarimla anlasmanmi var senin beni takip etmen icinmi tuttularseni...nerdee uyumak bak 24 saati geciyor ben hala ayaktayim aksama kadarda durmak yok kostur dur iste :( nobet yogun gecti yorgunumama bunada sukur hala mutluyum...

Back
X