- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #99.921
Sağol canım. peki kullanma zamanı nasıl adetten hemen sonra mı başlanıyo.
adetten sonra baslanıor
adetlıyken kanamayı cogaltıormus
ben esım ıcın kullanıorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım. peki kullanma zamanı nasıl adetten hemen sonra mı başlanıyo.
nasilsiniz kizlarrrr
adetten sonra baslanıor
adetlıyken kanamayı cogaltıormus
ben esım ıcın kullanıorum
biliyorum senin eşin için kullandığını canım. inşallah etkisini gösterir sizede. aslında bende eşim için kullanmak isterdim ama bizim ki yine ne buldun der içmez sonra ben mutsuz olurum o yuzden boışver. kendim kullanacam.
biliyorum senin eşin için kullandığını canım. inşallah etkisini gösterir sizede. aslında bende eşim için kullanmak isterdim ama bizim ki yine ne buldun der içmez sonra ben mutsuz olurum o yuzden boışver. kendim kullanacam.
1 sıse 1 aylık,
ıkınıze yetmez
sen kullan sadece
kızlar o kullnadığunuz nedir banada söleyin
http://www.kadinlarkulubu.com/itiraflarimiz/278104-2009-model-itiraflar.html
tıklayın kızlarrrrrrrrrr![]()
edacığım hoşgeldin nasılsın? çakırdan haberin varmı. inşallah güzel geçmiştir transferi.
evt saat 5 te transferi canım dua edinn ohss olma riski vardı inş olur transfer
İyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın ? umut sen istanbuldamısın ? ben rapor çıkarmaya başlıyacamda çapayı düşünüyorum sence neresi daha kolay veiri.
ceylaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasilsin taze anne adayi
iyiyim çok şükür canım şöyle bi geçmişe baktım gelirim yine akşam sen nasılsın![]()
canim ben istanbulda degilim...o yuzden yardimci olamiyorum ama capa iyidir heralde bide ben umut tup bebekde yaptirmistim tup bebek tedavisini 2, gorusmeye gittigimde tekrar baslayalim dediler ekonomi iste baslayamam dedim rapor icin zeynep kamili solemislerdi ama proseduru bilmiyorum..
ben umut tup bebekden once burda unuversiteye gittim tedavi icin doktorla anlasamadim ikide bir bagiriyodu bana bende hep aglayarak cikiyodum bidaha gelmem dedim esime oda yok burasi bitti zaten yoksa dr. dovecem dedi...
bunu nie anlattim bilmiyorum ama bidaha yaptiracak olsam buyuk konusmayayim ama devlete gitmezdim sanirim rapor icin..
hakkinda hayirlisi olsun canim devlet bu konuda hic esnek degil prosedur kismi zor bide 3 cocuk yapin diyolar...