Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
adetten sonra baslanıor
adetlıyken kanamayı cogaltıormus
ben esım ıcın kullanıorum

biliyorum senin eşin için kullandığını canım. inşallah etkisini gösterir sizede. aslında bende eşim için kullanmak isterdim ama bizim ki yine ne buldun der içmez sonra ben mutsuz olurum o yuzden boışver. kendim kullanacam.

biliyorum senin eşin için kullandığını canım. inşallah etkisini gösterir sizede. aslında bende eşim için kullanmak isterdim ama bizim ki yine ne buldun der içmez sonra ben mutsuz olurum o yuzden boışver. kendim kullanacam.

1 sıse 1 aylık,
ıkınıze yetmez
sen kullan sadece

İyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın ? umut sen istanbuldamısın ? ben rapor çıkarmaya başlıyacamda çapayı düşünüyorum sence neresi daha kolay veiri.

canim ben istanbulda degilim...o yuzden yardimci olamiyorum ama capa iyidir heralde bide ben umut tup bebekde yaptirmistim tup bebek tedavisini 2, gorusmeye gittigimde tekrar baslayalim dediler ekonomi iste baslayamam dedim rapor icin zeynep kamili solemislerdi ama proseduru bilmiyorum..
ben umut tup bebekden once burda unuversiteye gittim tedavi icin doktorla anlasamadim ikide bir bagiriyodu bana bende hep aglayarak cikiyodum bidaha gelmem dedim esime oda yok burasi bitti zaten yoksa dr. dovecem dedi...
bunu nie anlattim bilmiyorum ama bidaha yaptiracak olsam buyuk konusmayayim ama devlete gitmezdim sanirim rapor icin..
hakkinda hayirlisi olsun canim devlet bu konuda hic esnek degil prosedur kismi zor bide 3 cocuk yapin diyolar...

iyiyim çok şükür canım şöyle bi geçmişe baktım gelirim yine akşam sen nasılsın:38::38::38:

iyidir canim cok sukur isteyim gece nobetteydim gunduz devam ettim simdide eve gitmek icin can atiyorum..
ceylannn yegenimin ebesi nenesi bellide ben minik kuzumuzun hemsiresi olurum dimi ceylannn...ona igne yapmam ben korkma teyzesi ona kiyamazkii

canim ben istanbulda degilim...o yuzden yardimci olamiyorum ama capa iyidir heralde bide ben umut tup bebekde yaptirmistim tup bebek tedavisini 2, gorusmeye gittigimde tekrar baslayalim dediler ekonomi iste baslayamam dedim rapor icin zeynep kamili solemislerdi ama proseduru bilmiyorum..
ben umut tup bebekden once burda unuversiteye gittim tedavi icin doktorla anlasamadim ikide bir bagiriyodu bana bende hep aglayarak cikiyodum bidaha gelmem dedim esime oda yok burasi bitti zaten yoksa dr. dovecem dedi...
bunu nie anlattim bilmiyorum ama bidaha yaptiracak olsam buyuk konusmayayim ama devlete gitmezdim sanirim rapor icin..
hakkinda hayirlisi olsun canim devlet bu konuda hic esnek degil prosedur kismi zor bide 3 cocuk yapin diyolar...

Bende özelde yaptırdığım için tüp bebeği özele karşı çok olumsuz düşüncelerim var. tamamen ticari düşünüyorlar çünkü. o yuzden özel istemiyorum. prosüdürü uğraştırsada devlette istiyorum bu sefer. sağol canım verdiğin bilgiler için. senin doktorda ne fenaymış ya banada öyle denke gelirse :18::18::18::18: ben zaten çok duygusalım hele bu süreç iyice duygusallıştırdı beni, inşallah olmaz oyle bişey. bilgemde devlette yaptırdı hiç olumsuz bişey söylediğini duymadım. bende arada tahlil için devlete gdiiyorum pek bir ilgisizler doktorlar ama bir sürü tahlili hiç para ödemiyorum buda güzel oluyor :)

ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kocanim koynundan cikmadin gece gunduz ama yaradi:)))))))))))))))

Back
X