Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
o halinle kocan bide peşinde sevgi kelebegimi oluyo kızzz:27::27::27::27:

benim peşimde dolandığını kim söylemiş eve geldiği için çok mutlu kendi halinde takılıyo işte
bide benim fındığıma gülüyo sabahtan akşama kadar

enees sen neden tablonu hiç paylaşmıyosun ne alemdesin ovulasyondamı beklemedemi nerdesin paylaşta bakalım:20::20::20:

yayınlanacak kadar lüzumlu bişey yokki ateş giriyorum işte hergün iç açıcı bişey yok yani

36df8d Ovulation charts on FertilityFriend.com

benim peşimde dolandığını kim söylemiş eve geldiği için çok mutlu kendi halinde takılıyo işte
bide benim fındığıma gülüyo sabahtan akşama kadar

yayınlanacak kadar lüzumlu bişey yokki ateş giriyorum işte hergün iç açıcı bişey yok yani

36df8d Ovulation charts on FertilityFriend.com

fındıgına mı gülüyo bende sana şirinlikler yapıyo sanmıştım arabanız ne zaman geliyo canım
sen yeni bitirmişsin adeti bende bayagı oldu sanmıştım:26::26::26:

o kdr büyükse nasıl doktora gitmeden geçecek canım git kurtul bian önce

cuma günü sağlık ocağına gitmiştim 3 günlük antibiyotik ve antibiyotikli krem vermişti
kullanıyorum şişlik bir yerde toplandı kaldı kıpkırmızı oldu cildiyeye gitmek işgence
onu düşünüyorum nasıl gitcem diye hastane uzak

enees inşallah açıp alacaz demezler bencede hemen git

eşimde beni öyle korkutuyo zaten daha önce parmağımda ters tırnaktan dolayı
böyle bişey olmuştu ve boşaltmışlardı acilde çok kötü bişey ya

fındıgına mı gülüyo bende sana şirinlikler yapıyo sanmıştım arabanız ne zaman geliyo canım
sen yeni bitirmişsin adeti bende bayagı oldu sanmıştım:26::26::26:

evet fındığıma ve namaz kılmak için büründüğüm halime onun eğlencesi oldum
arabadan daha ses yok ay sonuna gelir belki bilmiyorum
evet adetimde bugün bitti zaten

cuma günü sağlık ocağına gitmiştim 3 günlük antibiyotik ve antibiyotikli krem vermişti
kullanıyorum şişlik bir yerde toplandı kaldı kıpkırmızı oldu cildiyeye gitmek işgence
onu düşünüyorum nasıl gitcem diye hastane uzak

eşimde beni öyle korkutuyo zaten daha önce parmağımda ters tırnaktan dolayı
böyle bişey olmuştu ve boşaltmışlardı acilde çok kötü bişey ya

en iyisi eşinde evdeyken gidin canım keşke burda olsanız bende sizle gelir kadın doguma giderdim körler sagırla birbirini agırlar misali bende nasıl gidecem onu düşünüyorum:1::1::1::1:

en iyisi eşinde evdeyken gidin canım keşke burda olsanız bende sizle gelir kadın doguma giderdim körler sagırla birbirini agırlar misali bende nasıl gidecem onu düşünüyorum:1::1::1::1:

kızım ne var onda atla dolmuşa git ben görüntüden dolayı gidemiyorum yoksa
dolmuşla gidiliyo hele ilk gün gitseydim kesin hastane polisi ifademi alırdı eşimden
şiddet gördüm sanıp o gün gitsemiydim acaba :27:

dolmuşla gidiliyo hele ilk gün gitseydim kesin hastane polisi ifademi alırdı eşimden

:1::1:
ADAMDAN kurtuluyım diye yaptığına bak sonra yumurtlama günüm herüfümü geri verin diye yalvarırdın :9:

ooo secdeye egilmekte zor olur senin için:1::1::1::1:
ekiin bu arada ben bir tane meryem okumuştum haberin olsun

adetken onu düşünüyordum bitene kadar geçse bari diye ama olmadı
alnıma küçük havlu koyup baş örtüsünü öyle bağlıyorum Rabbim kabul eder inşallah
benimkide o halime çok gülüyo başına liralı bişey takan kadınlara benzedin diyo :57:

hee adamın bir ayınıda parmaklıklar arasında geçirtseydin:1::1::1:
bizim evden bilgemin hastanesi 2 vesait birazda karışık tam nerde bilmiyorum arabayla gittigim için hep:26::26::26:
kadın dogumda daha önce hiç işim olmamıştıki diger hastaneleri bilirimde:37:

hee adamın bir ayınıda parmaklıklar arasında geçirtseydin:1::1::1:
bizim evden bilgemin hastanesi 2 vesait birazda karışık tam nerde bilmiyorum arabayla gittigim için hep:26::26::26:
kadın dogumda daha önce hiç işim olmamıştıki diger hastaneleri bilirimde:37:

ben biliyom kıss zekai tahir cadde üstünde bi yerdeydi.aştiden kızılaya giderkenmi görmüştüm. istanbulu bu kdr bilmem :9:

Back
X