Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
burda bi kısmımız proxed plus kullandı bi kısmınım agrini.
bizde bu ay arginmaxa geçiş yaptık evet ceylan ve ronyanın eşleride kullandı
ben uygun fiyata buldum almak istersen..
GNC | GNC Men s Arginmax 90 Tablet | 65,06 TL

ayy ne guzel ikisi de hamişş :46:ronyayı da biliyorum bana çok yardımclı oldu saolsun ekincim sana da çok teşekkür ederim :38:senn bu dedgin siteye girdim butun bilgileri yazdım şimdi sizin topiğe bakıodm ben de ...onay da geldi sizden :1:alıyorum hemen inşş faydasını görelim hepimz aminnnn

ayy ne guzel ikisi de hamişş :46:ronyayı da biliyorum bana çok yardımclı oldu saolsun ekincim sana da çok teşekkür ederim :38:senn bu dedgin siteye girdim butun bilgileri yazdım şimdi sizin topiğe bakıodm ben de ...onay da geldi sizden :1:alıyorum hemen inşş faydasını görelim hepimz aminnnn

Rica ederim canım eşinin değerleri nedir bilmiyorum ama varikosel varmı mutlaka baktırın yoksa bunlar hiç fayda etmiyor.biz ammeliyat sonrası vitaminlerden anca fayda gördük.biz çok zaman kaybettik kimse etmesin diye herkesi bu konuda uyarıyorum.

ekin ben gittim geldim hastaneye hastane sonrası biraz gezdik o yüzden geç geldim kan ve idrar testlerim iyi çıktı doktora kalp atışlarını duyamadık acaba bugün duyulurmuki dedim ultrasyon kagıdına baktı duyulmuşya kalp atışlar pozitif işaret koymuşlar dedi bebegin canlı merak etme dedi bilgem benim cuma gittigimdede 3,3mm çıktı bebek sen duydunmu kalp atışlarını yoksa kalp atışları görüldümü seninde:31:

Rica ederim canım eşinin değerleri nedir bilmiyorum ama varikosel varmı mutlaka baktırın yoksa bunlar hiç fayda etmiyor.biz ammeliyat sonrası vitaminlerden anca fayda gördük.biz çok zaman kaybettik kimse etmesin diye herkesi bu konuda uyarıyorum.

Cnm eşimin sayı 14 milyon ileri hızlı 0 yavaşhareketli 15 yerinde hareket de on beş yani hızla sayı düşük morfloji kruger yuzde yedi o da idare eder işte...cnm ben izmirdeyim bi dra gttik ersin bal die elle muayene etti yok gibi dedi doplerde çıktı 2.derece ...ronya bana başka bi dr önerdi saolsn şimdi kürler başlayalı iki ay oldu bu ay da arginmaxı denicez bi ...
ocakta dra gitcz eger dr olması gerekır derse tabii olcak ama bu gttgmz dr bana çok guven vermedi o yuzdn daha guvenlr bi drdan duymak istiyorum bunu batım 13 ocak sonra bi spermıogram vercz sonra da dra gitcz cnm hemen... ben öğretmenm eger dr ameliyat derse de onbeş tatlde de ameliyat olcak nasipse ...şimdlk yol haritamız bu zor bi süreç gerçekten Allah hepimize sabır güç kuvvet versin bizm altıncı ayımız bebiş denemesinde allahtan spermıogram için çok geç kalmadık.Hepimizin tez zamanda gelsin inşş bebişlerimiz allah çook büyük...

ekin ben gittim geldim hastaneye hastane sonrası biraz gezdik o yüzden geç geldim kan ve idrar testlerim iyi çıktı doktora kalp atışlarını duyamadık acaba bugün duyulurmuki dedim ultrasyon kagıdına baktı duyulmuşya kalp atışlar pozitif işaret koymuşlar dedi bebegin canlı merak etme dedi bilgem benim cuma gittigimdede 3,3mm çıktı bebek sen duydunmu kalp atışlarını yoksa kalp atışları görüldümü seninde:31:

iyi o zaman niye sana söylememiş cuma günü insnaı çileden çıakrtıyolar yaa.neyse canım sorun yokmuş pıtpıtlarıda sonrkai kontrolünde duyarsın annesiiiii:nazar::nazar::nazar:

Cnm eşimin sayı 14 milyon ileri hızlı 0 yavaşhareketli 15 yerinde hareket de on beş yani hızla sayı düşük morfloji kruger yuzde yedi o da idare eder işte...cnm ben izmirdeyim bi dra gttik ersin bal die elle muayene etti yok gibi dedi doplerde çıktı 2.derece ...ronya bana başka bi dr önerdi saolsn şimdi kürler başlayalı iki ay oldu bu ay da arginmaxı denicez bi ...
ocakta dra gitcz eger dr olması gerekır derse tabii olcak ama bu gttgmz dr bana çok guven vermedi o yuzdn daha guvenlr bi drdan duymak istiyorum bunu batım 13 ocak sonra bi spermıogram vercz sonra da dra gitcz cnm hemen... ben öğretmenm eger dr ameliyat derse de onbeş tatlde de ameliyat olcak nasipse ...şimdlk yol haritamız bu zor bi süreç gerçekten Allah hepimize sabır güç kuvvet versin bizm altıncı ayımız bebiş denemesinde allahtan spermıogram için çok geç kalmadık.Hepimizin tez zamanda gelsin inşş bebişlerimiz allah çook büyük...

emin adımlarla ilerliyosun iyi canım.inşallah vitaminlerle çözersiniz.

Ceylan bebeginin kalp atisi gorulmus ya,daha ne olsun.
Bende sadece gordum,bazi drlar 12. haftaya kadar dinletmiyolar.
Benim basimda bugun 2 dr vardi,sevincten uctular,bende onlari izledim.
Tam 6 haftalik dedi ,bebegim 4.6 mm di.
Senin kide 3.3 mm mis demek ki sende 6.haftanin basindaymis.
Sevinmen gerek artik.
Cunku bebeginin kalbi atiyoo annesi:)

Sevinmen gerek artik.

sevinmez olurmuyum canım çok sevindim tabiki
zaten o günkü kıza guıcık olmuştum insan bi söyler kalp atışları var falan diye
işi gücü insan terslemek:47::47::47:

Sevinmen gerek artik.

Hayırlı geceler canlarım nasılsınız?
Veee sonunda ürolağa randevu aldık :46:
Haftaya pazartesi gideceğiz inşallah.
Bu hafta eşim biraz rahatsız anca toparlanır düşüncesi ile haftaya aldık :)
Ya unutmuşum spermiogram için perhizin 3. günü mü 4. günü mü olması gerekiyordu?

Bilgemmm Ceylan'ım maşallah kuzucuklarınıza Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eylesin inşallah.
:nazar::nazar::nazar:
yirim onları ben :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hayırlı geceler canlarım nasılsınız?
Veee sonunda ürolağa randevu aldık :46:
Haftaya pazartesi gideceğiz inşallah.
Bu hafta eşim biraz rahatsız anca toparlanır düşüncesi ile haftaya aldık :)
Ya unutmuşum spermiogram için perhizin 3. günü mü 4. günü mü olması gerekiyordu?

Bilgemmm Ceylan'ım maşallah kuzucuklarınıza Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eylesin inşallah.
:nazar::nazar::nazar:
yirim onları ben :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hadi gözün aydın canım inşallah çok güzel haberlerle gelirsin
teşekkürler tatlıımm darısı başına olsun inşallah
amiinnnnn:54::54::54:
3te olur 4 te olur fark etmezki

bilgem gözün aydın ,Rabbim tamamına erdirsin....
ceylan senin doktorunda bir alemmiş,sende içini ferah tut...daha miniicik o:)

ekin kaan hocadan ne güzel bir cevap gelmiş..hadi bakalım ...ben çokkkkkk umutluyum sizden....

bilgem gözün aydın ,Rabbim tamamına erdirsin....
ceylan senin doktorunda bir alemmiş,sende içini ferah tut...daha miniicik o:)

ekin kaan hocadan ne güzel bir cevap gelmiş..hadi bakalım ...ben çokkkkkk umutluyum sizden....

ya benimle falan yaşıttı daha yeni galiba havasından geçilmiyo bugünkü farklıydı bu daha iyiydi orda sürekli doktor degişiyomuş zaten hergün farklı bi doktor oluyo galiba bundan sonra içim çok rahat allahın izniyle herşey güzel olur inşallah sen nasılsın canım bugün biraz fazla ayaktaydımya ondanmıdır nedir göbek deligim agrıdı ya sendede olmuşmuydu

Son düzenleme:
hadi gözün aydın canım inşallah çok güzel haberlerle gelirsin
teşekkürler tatlıımm darısı başına olsun inşallah
amiinnnnn:54::54::54:
3te olur 4 te olur fark etmezki
Aminnn inşallah canım nasıl heyecanlıyım anlatamam

Muesim 3 gün canım hadi bismillah başlayın tedaviye kısa sürer inşallahhhhhhhh

Amin inşallah kısa olur ekin'im....

Bu arada telefonıma msj geldi gnc de yılbaşı indirimleri başlıcakmış yarın...
%30 indirim

ya benimle falan yaşıttı daha yeni galiba havasından geçilmiyo bugünkü farklıydı bu daha iyiydi orda sürekli doktor degişiyomuş zaten hergün farklı bi doktor oluyo galiba bundan sonra içim çok rahat allahın izniyle herşey güzel olur inşallah sen nasılsın canım bugün biraz fazla ayaktaydımya ondanmıdır nedir göbek deligim agrıdı ya sendede olmuşmuydu

ceylancım her seferinde bir doktor iyi mi olur kötü mü olur bilemedim...birinin ak dediğine diğeri kara derse hamileliğin kafa karışıklığı ile geçer ya...şu doktor işini oturt bence:34:
göbek deliğinde sızlama bende 1 kaç gün önce oldu,başlarda yaşamamıştım....
kalmamaya çalış ayakta ceylan...aksine bol bol dinlen...bebeğin yerleşyor büyüyor:)

Back
X