Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benimki önceden çok arardı ama ben fazla aramayınca oda aramıyo artık
geçen bi aradı hastaneye gittigimi duymuş sakın ultrasyona girme zararlıymış diye
ben dedi aramıyorum seni telefondan uzak dur diye kızım dedi kocanlada fazla konuşma şunu al bunu al de kapat sohbetinizi o işten gelince yapın hadi kapatıyom dedi kapattı suratıma:9::9::9::9::9:

ayy çok tatlı yaaa
süper anne buna çok sevindim deseydin :)))))

uykum geldi ben çıkıyorum öptüm hepiniziiiiii

hayırlı geceler
geçmişi bu kadar şişirmek zorundamısınız :47::47::47:
ceylan ve bilgem pıt pıtlar görülmüş maşallah Rabbim sonuna
kadar sorunsuz güzel geçirmeyi nasip etsin inşallah

kızz o taaa dünkü haber sen daha yenimi geliyosun topige bide çok geçmiş birikmiş diye afra tafra yapıyosun:57:

olur canım beleş olsun da fark etmez :))
ozaman yarın söylede yaptırıyım anneme
20 gündür gitmedinmi hiç geldimi peki
bak benimki nerelerden beri geliyor 14 saatlik yoldan

yok o ayda yılda bir gelir hamile olmadan önce gelmiştiya en son gider ayak kayınbabamla tartıştı gitmiyom ben demişti işte o bizimde bu kadar uzun sürmezdide normalde hastane işi falan olunca gitmedik zaten benimkine hiç gidelim deme hiç gitmez sagolsun:1::1::1::1:

hayırlı geceler hoşgeldin
ceylann pıtpıtlar duyulmuşya niye demiyorsun çok performanstan düştün sen
bilgem ikinizede çok sevindim

hoşbuldum canım nasılsınız bi yaramazlık yoktur inşallah

kızz o taaa dünkü haber sen daha yenimi geliyosun topige bide çok geçmiş birikmiş diye afra tafra yapıyosun:57:

ben dün yoktum canım temizlik yaptım akşama yatağa düştüm yine
geriden geliyorum malesef

hayırdır kuzum ne oldu gece gece :16::16::16:

hayırlı geceler hoşgeldin
ceylann pıtpıtlar duyulmuşya niye demiyorsun çok performanstan düştün sen
bilgem ikinizede çok sevindim

benimde haberim yoktuki canım taa cuma duyulmuş ama sanki ben ana degilim hiç demiyolar banaaa:5::5::5::5::5:
pazartesi kalp atışları duyulmamıştı dedim ultrasyon kagıdına baktı duyulmuşya bebegin canlı merak etme dedi

esram üzülme ne olur Rabbim büyük herşeyin bir zamanı var ve biz bunu ayarlayamıyoruz sadece beklemek ve çabalamak lazım.
Öpüyorum seni
:48:

ayy çok tatlı yaaa
süper anne buna çok sevindim deseydin :)))))

uykum geldi ben çıkıyorum öptüm hepiniziiiiii
demezmiyim dedim tabiki ama içimden:9::9::9::9:
beeeennnnnnnn:44::44::44::44:
ceylan kaynanandan gelince tartıl bakalım kaç kilo aldın
niye kızz ben orda fazla yemek yememki pek sevmiyorum sadece onun patates kızarmasını seviyorum onuda eli çok agır oldugu için ayda yılda bir yapar:1::1::1::1::1:

benimde haberim yoktuki canım taa cuma duyulmuş ama sanki ben ana degilim hiç demiyolar banaaa:5::5::5::5::5:
pazartesi kalp atışları duyulmamıştı dedim ultrasyon kagıdına baktı duyulmuşya bebegin canlı merak etme dedi
hadi ya arızalar hep sanamı denk gelir

ben bu çocugu pc ile yaptım amaaa:27::27::27::27::27::27:

bana ne diyon git kaynanana de

hepınızı opurum ben cıkıorum
ekın bu ay yenı yıl hedıyesı vermeyı okdar cok ısterdımkı esıme
ama gene gelecek buyuk ıhtımal kırmızılar :(

ceylanım tabıkı sende varsın benım ıcın
hepınız varsınız yuregımde

muesımde gelmıs

ayrıca dun BONCUKLAN gorustuk ıyıymıs evıne gelmıs annesıne gececekmıs,pasamızda ıyymıs ck sukur,esılanuru söleyınce cok uzuldu

ESILANUR ınsallah aramıza donersn :(

hadi ya arızalar hep sanamı denk gelir

bana ne diyon git kaynanana de
sorma kızzz valla şu takip yaptırdıgım doktoru çok sevmiştim adamcagıza ne desem yapıyodu ama ordada dogum yok işte taramalar yapılıyomu bilmiyorum bide çok kalabalıkta degildi bakalım burda napacaz böylee:26::26::26:
sana demek geldi içimden delü nevar:1::1::1:
kızz asiyle hiç görüşüyomusun faceden falan

Son düzenleme:
demezmiyim dedim tabiki ama içimden:9::9::9::9:

beeeennnnnnnn:44::44::44::44:

niye kızz ben orda fazla yemek yememki pek sevmiyorum sadece onun patates kızarmasını seviyorum onuda eli çok agır oldugu için ayda yılda bir yapar:1::1::1::1::1:
bilmiyorum ozaman gitmeden tartıl kaç kilo aldın bak söylemiyor konuyu değiştiriyor :))
esram üzülme ne olur Rabbim büyük herşeyin bir zamanı var ve biz bunu ayarlayamıyoruz sadece beklemek ve çabalamak lazım.
Öpüyorum seni
:48:

evet esracım ekin tam yazacaklarımı yazdı
Rabbim en yakında kısmet etsin
dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyorki
yapabileceklerimizi yapıp gerisini ona bırakıyoruz

umudcugum artık pek gorusemıoruz ya saatlerımız uymuor yada sen pek grmıorsun :(
opuyorum senı cok

adam sanada az kaldı hayrlısıylan ınsallhhhhhhhhhh

enesım ceylanım muesım altta olan olmayan herkese II GECLER dıler ve ESRA kacar :10::10::10::10:

hepınızı opurum ben cıkıorum
ekın bu ay yenı yıl hedıyesı vermeyı okdar cok ısterdımkı esıme
ama gene gelecek buyuk ıhtımal kırmızılar :(

ceylanım tabıkı sende varsın benım ıcın
hepınız varsınız yuregımde

muesımde gelmıs

ayrıca dun BONCUKLAN gorustuk ıyıymıs evıne gelmıs annesıne gececekmıs,pasamızda ıyymıs ck sukur,esılanuru söleyınce cok uzuldu

ESILANUR ınsallah aramıza donersn :(

allahtan ümit kesilmez canım inşallah verirsin o güzel müjdeyi olmazsada artık en yakın özel gününüze vermek nasip olur inşallah evet yaa esilanurumuz aramıza dönmedi bir türlü çok özledim onu:26::26::26::26:

esram inşallah en hayırlı zamanda en güzel şekilde verecek Mevlam sana hediyeni
bu kadar çok yıpratma kendini sen elinden geleni yap Rabbim hayırlısını versin
yolumuz zor ama meyvesi güzel canım benim senin sağlığın daha önemli unutma :54:

bilmiyorum ozaman gitmeden tartıl kaç kilo aldın bak söylemiyor konuyu değiştiriyor :))

evet esracım ekin tam yazacaklarımı yazdı
Rabbim en yakında kısmet etsin
dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyorki
yapabileceklerimizi yapıp gerisini ona bırakıyoruz

kız tartımız yokki kaynanamgildede yok daha kilo almamki yaza göre almıştım zaten biraz şuanda kaçım bilmiyorum hiç bi hastane tartmadı beni yaaaa:44::44::44::44::44:

Back
X